This f**king little rancid stinking hole gyal who nuh stop walk and thief who call herself the self proclaimed buddy brukka more like a f**king old rassclaat thief who still on f***king probation for thief for thiefing people damn clothes!!!!!
B**tch stop walk and stop f**king walk and beg people free pass,free liquor and free food with your begging ass!!!!!Dutty big eye gyal with the big cyst pon your rass eye cah ah god curse fi yuh all the thief yuh ah thief pple clothes out dem store!!!!!Bitch don’t Sherilee don’t worry about me and my f***ing pu**y!!!!!Thief you nothing but a common thief!!!!!Keep my name out of your mouth and go look a bloodclaat f**king rass job!!!!And stop f**ing thief!!!!!!
Anno my fault bitch Sherilee why you got a p*** of a senior citizen and you f**ing done out and Jimmy Jam f**k you out and lef har!!!!!
Dutty stinking rancid b**ch!!!!!And keep my name out of your mouth and stop worry about my f**ing p**sy and worry bout your pu**y and old man Ralston who f**ing you for the free jerk chicken and free liquor!!!!!!
Btw the way your blo****aat back nuh stop hurt yuh as yet!?!?When fire redz drop yuh the odda day at the day rave your f**king back shoulda bruk and yuh nah no f**king money ah get back fi yuh money yuh spend on doctor bill
Sender mi loike how u used the word “theif” about 8 times that is the highlight of this huh …..
I like Sherilee….she has the x-factor, even though she is a theif(thief). I wonder how I can find her to sample the goods?
Omg lmao….new joncrow pan di scene….I caint!
Everybody know set a di one wey er name start aid J send dis inn,but di question is why u Neva sen inn Nikki blakks who done and rite u off last nite, don’t want call ur name and GI u no light cause you is nobody!!! Is who u? Is where you come from? Nobody not even did know sey u and bully dey till him gone a jail, J u look like u need fi go Inna one retirement home cause u look like a very ole lady, u nuh have nuh style, nuh swag, nuh face, nuh shape, nuh clothes no nuhtin!!! U jus look boring such, atleas sherilee look way betta Dan u!!and suh wah if shi a teef? U need fi start teef to cause do hype life wet u tek up required clothes and u don’t have nuh, way dancehall coming to in Miami, look who mi a write bout kmft!!! JUILET U NUH STAY RITE!!!!
So what did Bully get charge with this time? Did they charge him for that murder of the girl that worked at Irie Takeout Restaurant?
Uno leave Sher alone.I like har cause she stands alone widout crew.Uno tek set pon har cause she is alone…looking on the post its from November 2015 and u choose to bring dat now April 2016..I like Juliet she just need fi stop skin up har face like she smell shit inna har picture dem…Juliet u really deh wid Bully
Nikki blacks she soon walk out a dah radio station deh to so rass lick fi mix up. She need to remember a just other day them stop beat she so nuh get over hype with this mix up and calling out people cause she will get lick and don’t know were it coming from disrespecting people. She just talk up in fort lauderdale how cuz baby ina raffle cause him so call baby mother kim a fuk a bag a man before the belly, during the belly and pon her green tripe so nikki have it up fi the clorax family and she go lick. Tell her leave bully name out her mouth.
Dutty juliet need fi leave di gal alone yu nav no strength fi nikki blacks ah only sherri lee yu bad fa
Di same obeah weh yu try work pon Sanchez fi own yu pickney weh yu nuh go work it fi tek yu man outta jail. Yu and bully mumma ah 2 obeah queen but unnu have god fi answer too Dats y bad blessings ah go tek over unnu pickney and grand pickney dem life.
Juliet fi go drop asleep