She a mad over dude
An him nuh want r
Talk the things them bout r
Him beat r up put r out an all
She a cuss ppl over him an he have 4 baby mother
Him not mineing r baby
U are the reason why the man beat up him baby mother,because u live with ur baby father and still go Ina the people them life go f**k the girl baby father,u a dog ahit.
Sender cause a yuh friend yuh nuh want to talk di truth. A your big fat stinking stay bad bleach out face fren a force har way inna di girl and har baby fada life and dem just have a 4 months old baby plus di rest weh him nah mine. Suh wah inna dat fi yuh fren. Yuh fren need fi go worry bout har 3 pickney dem. Wait til fi har baby fada find out. Karma is a botch but a suh she love f**k wid ppl relationship. A caan stand Ms.Piggy she know herself
aawwmmm,okay!
And your point is ?? Seems like r a mad u because r looks ok.
If these dead beats and bum baby mamas don’t get the f**k outta her
U are the reason why the man beat up him baby mother,because u live with ur baby father and still go Ina the people them life go f**k the girl baby father,u a dog ahit.
U are the reason why the man beat up him baby mother,u live with ur baby father and u still go sleep with the girl baby father,you is like cockroach.
Typo * shit
Shit
Sender a u she say she look better than? Send in your pic fi we critique it, you too unfair.
What’s the real beef sender?
Sender u boring. U claim him naw mine him pickney. SO Y R U WITH HIM??? Mi naw look pan nuh man weh nuh mine dem youte…u stupid!!
Sender cause a yuh friend yuh nuh want to talk di truth. A your big fat stinking stay bad bleach out face fren a force har way inna di girl and har baby fada life and dem just have a 4 months old baby plus di rest weh him nah mine. Suh wah inna dat fi yuh fren. Yuh fren need fi go worry bout har 3 pickney dem. Wait til fi har baby fada find out. Karma is a botch but a suh she love f**k wid ppl relationship. A caan stand Ms.Piggy she know herself