she too phuck’n careless fi leave her 14 kids youngest a mussi 5years to find herself a Jamaica wid dis man bout music it wasn’t no damn music just a try get a hype nd it end up turning out differently..she fi talk how she did a phuck l.a lewis as well i can’t wid dese lowlife people….have some nerves fi a gwaan like she nuh gudly suck off bop hood set a nastiness
This ooman a the female version of LA lewis!the only truth she talk is bop bruck fi real but she really lef her 14kids and a mind bop?? Have yall heard her “singing”? When she tries to sing the cops must charge her for attempted murder!! She a style bop but Jamaican ppl kno wassup so this bound to backfire pon her cuz a she a show how big of an ignoramus she is!!
Met I never seen or heard of this woman till you post her today, what music? This woman trying to be notice her dressing confuse me Brooklyn? She went to ja to use gully bop like the rest of them a next one soon fly down , gully bop ain’t no fool tho I love how he give her money to the upcoming baby mother lol look like him did find out this one long time , yes gully bop use all of them yes cause them think you fool
Oh one more ting…dr.love,la lewis,bop,chin and bop sidepieces/groupies,most of all lady amaree…all a dem sick,sick,sicker,sickest lot!! Massive mental shock therapy needed until then put dem Inna straightjacket!!dem too damn disgusting and fi get some rhatid deaf ears box fi go siddung!!!Good GOD Mon dem upset and grieve one’s very soul to the core!!!
Di Oman have so much pickney and se Di oldest one a 32 …years of experience a tek man and a breed and a se bop have whole heap a pickney ? A wands Weh shi get Di degree den Weh shi a talk bout 7 pickney is no joke a d she give Di whole 7 a company Mek 14 and a talk like shi a virgin
wid identical twin girls 8yrs old she need fi guh tend tuh har damn kids dem..leff har man fi gully bop nd yuh waan c de man she leff fi bop all a i like him mi woulda sorry mi know har nice nice clean man enuh
Wow! When God give you a gift and you waste it and forget God! As fast as you rise you will fall, he’s out of control, not every artist can handle fame. As bad as chin was she made sure he was getting bookings and look like half decent, he’s definitely back on the white lady, so sad
Omg which woman have time to give birth to fourteeeeeeeeeen children.
Why would she allow herself to get pregnant 14 times;Welfare/foodstamps perhaps?????
Wow, her cervix must be in a bad state. Wow i cant wrap my head around it. Imagine go skin out n push out baby 14xs. I can tell that she is a sick person mentally.
One more thing why doctors never suggest tying her tubes.
Maybe she all dash weh some too.
Just shocking!
Stop Gwaan like a she a di fuss woman fi have so much kids look pon di white woman who use to be on tlc 18 kids and counting… F.y.i it’s not a crime to have too many kids but it is a crime when unuh nam off Unuh lots.
But Lawd if I laugh dis good mornin here. 14 pickney 14 u nu see a mad somebody bout 14 n have the nerve to be talking about can eat meat good wid one teeth. Ur pussy nu tired it must hang down to ur knees by now. After 2 pickney di women dem a bawl about dem loose tightness n u dey pon 14. U shouldn’t even wan see another man but less know bout him 1 teeth. Any man going there must sink deep n far my gosh man dat sad.
This woman has no shame. Mi cudda really come tell the public say Gully Bop eat me and bun me and take my money?? Girl u too good. How ur kids feel about your sad state of affairs?
U nuh see say a mad woman…..she and bop belong together him a jump pan bed weh seem like a she pay fi a 1 night at one a those bed and breakfast place.
Nope..;.mi not even waan watch it….Fram di music video dem mek mi nauseous fi weeks an cyaan recover…. Dat title tho! Mi weak “krimus hen” :ngakak :ngakak :ngakak
Bop know y him did haffi cut him seed bag before all him teet fix cause him have nuff koki work a road fi do smh all dat skrimmage bout she a breed a dem deh u call garbage receptacle watch all har head bout Bop haffi send on money when she say smh real shithouse dem man
“Someone confided TO me” :ngakak Is weh dem dunce deh evaporate from? My gurl yuh wanted yuh meat eat wid di one teet and is dat yuh surely get. Suh tek yuh nyammings and guh ride off inna di sunset wid dat. Mek yuh nuh talk is what cause yuh mouth fi lean suh???Yuh tek plane fi gargle pon Bop hood and now yuh bex seh ah nuh you one did ah gargle like di Listerine Commercial dem. Gurl bye :bola
I am still trying to figure out Amari’s accent and I can’t …..the way she dresses and the way she speaks I just don’t know …. Till bop all pick it up
No met teck this down mi a dead me cahhh manage, eat meat with one tooth??? Lmfao a who send this woman omg no mama
Krismus Hen no I’m rolling awww bwoy a weak….. A wah gully bop have suh no man it’s getting creepy an creepier by the gum..
she too phuck’n careless fi leave her 14 kids youngest a mussi 5years to find herself a Jamaica wid dis man bout music it wasn’t no damn music just a try get a hype nd it end up turning out differently..she fi talk how she did a phuck l.a lewis as well i can’t wid dese lowlife people….have some nerves fi a gwaan like she nuh gudly suck off bop hood set a nastiness
Mawning mawnin, good mawninggggggggg
Patiently waiting for the metters dem fi wake up
This ooman a the female version of LA lewis!the only truth she talk is bop bruck fi real but she really lef her 14kids and a mind bop?? Have yall heard her “singing”? When she tries to sing the cops must charge her for attempted murder!! She a style bop but Jamaican ppl kno wassup so this bound to backfire pon her cuz a she a show how big of an ignoramus she is!!
Met I never seen or heard of this woman till you post her today, what music? This woman trying to be notice her dressing confuse me Brooklyn? She went to ja to use gully bop like the rest of them a next one soon fly down , gully bop ain’t no fool tho I love how he give her money to the upcoming baby mother lol look like him did find out this one long time , yes gully bop use all of them yes cause them think you fool
Den mi nuh hear seh l.a. Lewis nuh have nuh koki mi rastafari suh a what kind a phuck’n did a Gwaan des suh
Sound like wah whole heap of gnawmings.
Oh one more ting…dr.love,la lewis,bop,chin and bop sidepieces/groupies,most of all lady amaree…all a dem sick,sick,sicker,sickest lot!! Massive mental shock therapy needed until then put dem Inna straightjacket!!dem too damn disgusting and fi get some rhatid deaf ears box fi go siddung!!!Good GOD Mon dem upset and grieve one’s very soul to the core!!!
Di Oman have so much pickney and se Di oldest one a 32 …years of experience a tek man and a breed and a se bop have whole heap a pickney ? A wands Weh shi get Di degree den Weh shi a talk bout 7 pickney is no joke a d she give Di whole 7 a company Mek 14 and a talk like shi a virgin
wid identical twin girls 8yrs old she need fi guh tend tuh har damn kids dem..leff har man fi gully bop nd yuh waan c de man she leff fi bop all a i like him mi woulda sorry mi know har nice nice clean man enuh
Yow shi good …shi cranny bad and a pretend like shi ok … Shi de wid bop fi a good ten day and a move like dem kindergarten sweet heart
Wow! When God give you a gift and you waste it and forget God! As fast as you rise you will fall, he’s out of control, not every artist can handle fame. As bad as chin was she made sure he was getting bookings and look like half decent, he’s definitely back on the white lady, so sad
This damn hen is a FUXXING mess mi say she a tawk bout Bop one teeth tawk bout him hood inna u mouth kmft damn waste of sperm n space
Dis ooman nuh fraid ah pain14 kids omg har womb needs res!!!
14…fourteen children?????????
Omg which woman have time to give birth to fourteeeeeeeeeen children.
Why would she allow herself to get pregnant 14 times;Welfare/foodstamps perhaps?????
Wow, her cervix must be in a bad state. Wow i cant wrap my head around it. Imagine go skin out n push out baby 14xs. I can tell that she is a sick person mentally.
One more thing why doctors never suggest tying her tubes.
Maybe she all dash weh some too.
Just shocking!
Stop Gwaan like a she a di fuss woman fi have so much kids look pon di white woman who use to be on tlc 18 kids and counting… F.y.i it’s not a crime to have too many kids but it is a crime when unuh nam off Unuh lots.
But Lawd if I laugh dis good mornin here. 14 pickney 14 u nu see a mad somebody bout 14 n have the nerve to be talking about can eat meat good wid one teeth. Ur pussy nu tired it must hang down to ur knees by now. After 2 pickney di women dem a bawl about dem loose tightness n u dey pon 14. U shouldn’t even wan see another man but less know bout him 1 teeth. Any man going there must sink deep n far my gosh man dat sad.
This woman has no shame. Mi cudda really come tell the public say Gully Bop eat me and bun me and take my money?? Girl u too good. How ur kids feel about your sad state of affairs?
U nuh see say a mad woman…..she and bop belong together him a jump pan bed weh seem like a she pay fi a 1 night at one a those bed and breakfast place.
Nope..;.mi not even waan watch it….Fram di music video dem mek mi nauseous fi weeks an cyaan recover…. Dat title tho! Mi weak “krimus hen” :ngakak :ngakak :ngakak
LMFAOOOOOOOOO I couldn’t resist! Mi watch an nearly pass out! Mi weak….di one toot bite well hot! People really ah mek Bop breed dem!?
Bop know y him did haffi cut him seed bag before all him teet fix cause him have nuff koki work a road fi do smh all dat skrimmage bout she a breed a dem deh u call garbage receptacle watch all har head bout Bop haffi send on money when she say smh real shithouse dem man
The one teeth bite hotter than what ??? Lmfaoooooo met mi den a ground, help me up help me up
Noooooot me ooo… :maho
A’Marie you wanted to know why the “beautiful women” a run him dung? his one tooth eating skills are clearly great. DWL!!!! WOOIE mi overies
Yuh get enough bite now??! Yuh betta go back a Merca b4 so yuh get sinting worse dan Zika virusss!!!
You can see the hurt in her face, poor thing
“Someone confided TO me” :ngakak Is weh dem dunce deh evaporate from? My gurl yuh wanted yuh meat eat wid di one teet and is dat yuh surely get. Suh tek yuh nyammings and guh ride off inna di sunset wid dat. Mek yuh nuh talk is what cause yuh mouth fi lean suh???Yuh tek plane fi gargle pon Bop hood and now yuh bex seh ah nuh you one did ah gargle like di Listerine Commercial dem. Gurl bye :bola
I caan stand up :ngakak