MI HAFFI USE DI WORD ONCE CAUSE IS LIKE LESBIAN TUN PROFESSION NOW??? NOTORIOUS WITHOUT NOTORIETY DOE MEK IT……….SO WHEY YUH NOTORIOUS FAH REALLY?? MORE TIME UNO FI GUH SIDUNG AND RES SOCIAL WATSITNAT CLAAT CLAAT MEDIA..UNO JUS TOO NUFF
18 thoughts on “”ONCE” NOTORIOUS LESBIAN”
Sender guh look a life nuh yuh nuh si di ppl dem happy y you so care bout Lesbian
KD unnuh confusing bad…u dont want real d@#k but you will buy a fake one and strap it on for nasty Wonda
a suh it go??? The both of you are TWO NOTORIOUS CONFUSED IDIOTS…
Why would anyone in their right mind date someone with drawings all over their skin? Uno ruin uno nice pretty skin with garbage, not even little respect for God or your days to come. Gweh from yasso with uno dingy carpet munching bloodclaaat
Mi hate KD nuh f**k but unu a worry bout the wrong one cause deh gyal deh well ok than the sender weh send this and the ppl dem weh a comment like mi self yah cause deh gyal deh si dung pon couple thousands well plus have no bills to pay cause shi live wid har mother and har mother spoiled har dawg rotten besides that mi hear seh shi tun Manager a Con Edison suh never si smoke without fire that’s y Wonda itch on suh
Me iggi fi some a unnu weh live on ppl lifestyle and unnu don’t see Seh the ppl dem don’t remember unnu the last time me check notorious means (bad) so how comes now notorious is profession sender try again this is no tea
Bad yes but do not forget WELL KNOWN…..FOR ONE TO REFER TO THEMSELF AS NOTORIOUS THEY SHOULD FAMOUS NOT ONLY BAD….maybe you bad KD but yuh nuh famous! Lmao….hush….but carry on…live your life boo
Stfu, which pawt a dis bleach out confused HeShe a manage noweh? evryone know she’s a scamma. Plus if she so rich and naah no bills fi pay why she nuh pay har mumma bills? I swear y’all confused bout who and what is ‘well ok’
Don’t like weh Wonda have on but …I love both of them cutest couple …if Wonda sell pussy a fi r pussy make she sell it ….. Every gal sell pussy nu gal nu wah nu broke man suh them a use them pussy fi the man mine them up …. Sender go look a life the ppl them happy Wonda have up r things and r man have up him things … Power couple love them bad them motivate me ….
Motivate you to do what? And power couple is used waaaaaaaaaay to loose these days….what power do they possess? Besides attracting enough attention to reach on pink wall!? The Obama’s are a power couple…not the dancehall “celebrities”
Mix up @Anonymous Lowe me nice clean friend Ven alone she is not with no women I was at the party with dem that’s Ven friend from the Bronx both of them do Hair Together and the girl was right next to Ven a wine on her baby father big up my Venny
Trashy women always dabble in bisexuality, and the real nasty ones tend to stick to it. Jamaica is land of the pregnant lesbians, once some man comes along who’s willing to over spend on this gyals done out front, she will go back to men for the dollars. That’s the trend with your typical in DI street germs gyal dem in Jamaica.
Sender guh look a life nuh yuh nuh si di ppl dem happy y you so care bout Lesbian
KD unnuh confusing bad…u dont want real d@#k but you will buy a fake one and strap it on for nasty Wonda
a suh it go??? The both of you are TWO NOTORIOUS CONFUSED IDIOTS…
Why would anyone in their right mind date someone with drawings all over their skin? Uno ruin uno nice pretty skin with garbage, not even little respect for God or your days to come. Gweh from yasso with uno dingy carpet munching bloodclaaat
but you nuh have no respect for god either. judgemental rawse
And wonda doll is a notorious pussy seller
She is not all that she look like a cheap hooker
Mi hate KD nuh f**k but unu a worry bout the wrong one cause deh gyal deh well ok than the sender weh send this and the ppl dem weh a comment like mi self yah cause deh gyal deh si dung pon couple thousands well plus have no bills to pay cause shi live wid har mother and har mother spoiled har dawg rotten besides that mi hear seh shi tun Manager a Con Edison suh never si smoke without fire that’s y Wonda itch on suh
Me iggi fi some a unnu weh live on ppl lifestyle and unnu don’t see Seh the ppl dem don’t remember unnu the last time me check notorious means (bad) so how comes now notorious is profession sender try again this is no tea
Bad yes but do not forget WELL KNOWN…..FOR ONE TO REFER TO THEMSELF AS NOTORIOUS THEY SHOULD FAMOUS NOT ONLY BAD….maybe you bad KD but yuh nuh famous! Lmao….hush….but carry on…live your life boo
On a different note, has anyone heard that Ven was out Saturday night with her new girl. I was so shock. Never knew Ven swam in the girl pond
Stfu, which pawt a dis bleach out confused HeShe a manage noweh? evryone know she’s a scamma. Plus if she so rich and naah no bills fi pay why she nuh pay har mumma bills? I swear y’all confused bout who and what is ‘well ok’
Don’t like weh Wonda have on but …I love both of them cutest couple …if Wonda sell pussy a fi r pussy make she sell it ….. Every gal sell pussy nu gal nu wah nu broke man suh them a use them pussy fi the man mine them up …. Sender go look a life the ppl them happy Wonda have up r things and r man have up him things … Power couple love them bad them motivate me ….
Motivate you to do what? And power couple is used waaaaaaaaaay to loose these days….what power do they possess? Besides attracting enough attention to reach on pink wall!? The Obama’s are a power couple…not the dancehall “celebrities”
Mix up @Anonymous Lowe me nice clean friend Ven alone she is not with no women I was at the party with dem that’s Ven friend from the Bronx both of them do Hair Together and the girl was right next to Ven a wine on her baby father big up my Venny
Trashy women always dabble in bisexuality, and the real nasty ones tend to stick to it. Jamaica is land of the pregnant lesbians, once some man comes along who’s willing to over spend on this gyals done out front, she will go back to men for the dollars. That’s the trend with your typical in DI street germs gyal dem in Jamaica.
KP & sweets are not trashy lesbians though :nerd :tkp
Wonda is very ugly only nice body
its always some ugly people tun lesbian
low self esteem i guess
and no man nuh want no zuly gyal