CVS SEH NO MORE TIDE STEALING

A CVS store on Minnesota Avenue is so damn tired of the people coming in and stealing their TIDE that they took pictures of it and frame it withe the correct price so all you have to do is bring the picture to the front and they will hand over what it is you want and someone takes back the picture to the spot…….dwrcl no mi caan manage look weh thieving come to that’s people haffi resort to this.

cvs

7 thoughts on “CVS SEH NO MORE TIDE STEALING

1. me seh _______________________________________dead

:ngakak :ngakak :ngakak

it soon reach a point weh wi haffi guh just order online straight or stay outside and point pon weh wi want de ppl dem tyerd a de one bag a teef’n

2. Although it funny, it’s so damn sad!!!!!

Because of dem reptobate yah, mi cyaa goh eena di store dem an shop comfortably widdout di store associate dem ah parade bakka mi like bukklah

It annoys me so darn much when as dem si mi enter di store, dem suddenly find something fi do inna di aisle whey mi ah shop, and then present demself at d checkout counter

Mi actually prefer this method dan have di bukklah dem ah fallah bakka mi pee pee, cluck cluck

1. When dem do dat mi always guh right up next to dem like mi searching for something right next to them, and depending on mi mood that day mi follow right backa dem if dem move. This works like a charm, don’t know why, maybe mi creep dem out, but dem leave mi be quick time.

1. Dwllllll
        Yowwww!!! Yuh know whey mi plan fi do? Mi plan sey nex time, if dem eva ask mi if mi need help, mi gwine sey ‘yes I’m actually looking to steal something, so maybe you would like to follow me around for a bit, and then show up at the cash register when I’m leaving to make sure that I’m actually paying for what I took up’

Watch me an dem….. cause dem believe sey chue mi have backpack and mi black, me is automatically looking sumn fi teef