FRIDGE INSPECTOR, FOIL PAPER RESULTS

Look at this johncrow Claudette go England pon the people dem (Edited) and a live like dog as in a England. Me say me go a di gal yard and see har freezer full a foil paper wrap up can ectera ectera. Obeah book and alter setup pon chester draw. A obeah the b*tch a work and have how many people a freeze in a har freezer. A few years back the b*tch say she a christian and a evangelise a Catford town hall a England. When me hear pon the shout a duppy take ova har dutty council flat she live inna and she have fi run out a sleep in a park and a turn pest to people floor. Never see smoke without fire! Old cow obeah so much people fi no reason and it turn back pon har nastiness. Tormented and black and ugly(she use to bleach) in a long clothes and one old trashy synthetic wig pon har head a walk up and down a preach. Woooi!

c

That time a the duppy them she a work with take over the old dingy council and a torment har. or she go mess with the wrong person and turn back blow tek har. The obeah turn back pon har a so she start evangelise.during the whole tun back blow shebang! One day me go church meeting with har cause me think she save, gal get in a trance dey pon the people them floor a rool, eye a turn over all when meeting over the johncrow still pon the floor in a trance,the poor people them confuse cause all them pray she still naw come to.Some a unno go all bout and mek satan fool unno say him a pray fi unno. Stop go mek devil worker lay hands pon unno and release crosses pon unno. Cause this demon Pansy a devil worshiper. Any body in Catford area please dont let this evil agent of satan near you. She is no christian. She wattsapp some suck this and suck that few days ago. This cant change,evil from birth all her pickney them hate har.

4 thoughts on “FRIDGE INSPECTOR, FOIL PAPER RESULTS

1. Not the 1st time this woman has been on here. What’s the real reason you bring this lady to pinkwall? I don’t believe a word of what you’ve written. And why she got to be black and ugly????

2. Senda more evidence please… From yuh see di name dem inna di fridge yuh pull out yuh phone… But mi memba yuh from di last time an yuh did damn nosey.. cause wah yuh did a do inna di woman fridge… Yuh fi stap it rass.