So wait dey is bra him sleeping in or have on :mewek so in his mind him swear him a gal :najis lord forgive me but we need too cleanse the earth with fire and brimstone pon these batty Bwoys :mads :mads
All now me no watch de video, de comments dem hav me in stitches lol lol people no stop look look pon me pon de train but ask if me care nuh hahahaaa. Mek me go watch wha a gwan yah SMH
Met please look into this story team expression no longer with spice one fan ask stacy if she on holiday due to how she’s absent from skme show and stacy reply she no longer dance for her…
yuh knw mi nearly dead,wat exactly him a hold up…wen mi see the bra nd the bonnet yuh know wah mek i fine a next thread cuz dis yah too plentiful
:hammer
Met fi behave sometimes…. :hammer
HUH ????????????????
So wait dey is bra him sleeping in or have on :mewek so in his mind him swear him a gal :najis lord forgive me but we need too cleanse the earth with fire and brimstone pon these batty Bwoys :mads :mads
:tkp
Him use fire and brimstone, and flood ALREADY. So it’s the Big AIDS HAVE TO DO IT BUT THAT PROCESS IS SLOW..
All now me no watch de video, de comments dem hav me in stitches lol lol people no stop look look pon me pon de train but ask if me care nuh hahahaaa. Mek me go watch wha a gwan yah SMH
Brassiere and settas with satin cap… ..hog swear it de heaven
:bingung :ngakak :ngakak :ngakak
Met please look into this story team expression no longer with spice one fan ask stacy if she on holiday due to how she’s absent from skme show and stacy reply she no longer dance for her…
A tings like dis Mek yuh affi say a mental illness dis dwl no man :ngakak :ngakak