KADIE/KD WONDA GOT RECEIPTS

SHE SEH A BECAUSE SHE LEF YUH FI DAH BUTCH YAH YUH VEX AND A STRESSS

KADIE SHE SEH FI STOP STRESS OVA HAR KAW SHE NAH WIPE NO TEARS

SHE SEH YUH IS A BLOOD SUCKER AND DUE TO HOW YUH CANT DO DAT ANYMORE KADIE SHE SEH YUH REALLY STRESSED

SHE LEFT THIS MESSAGE FI YUH KADIE AND AS WE WOULD SAY ROUN YERE……..PEEEEEEEEEEEEEEEEPU DEAD-

U a beg mi fi deh back with you😅 all money u take from Mandy and send through western union. U borrow your bestie money to buy ticket to come see me dirty kadie. U tell me how Milan fashion mouth stink like shit and she have to sleep with bubblegum in her mouth and you want me tek u back brite eeh

64 thoughts on “KADIE/KD WONDA GOT RECEIPTS

1. suh Kadie av bipolar tendency, suh he-she just a done wonda but turn round a firm up har shoulders fi she cum lay har legs round :nerd

2. Sorry wonder I was expecting the receipts to be a bit more explosive. Like how much money ladies send from Mandy to you? And nuff more western union

3. Why is the tag price still on the cap ? Me tell unnu bout social media. Some people live so lie deh pon the gram and fronting like them a stunner and all that but it looks like Ven rub off pon Kadie or a the same demonic spirit conquer them.

4. Met you know inna Nov/Dec dem time deh I was saying to myself that it look like KD a mad ova Wonda! Him ig posts n snaps was just going in on Wonda and she wasn’t responding any at all. I was saying to myself that if she’s such a hoe and bitch and pussy seller(according to Shim), why him nuh low har out fi do har thing? He was going hard at her and look yah now…..tears fi the hoe! Kd go find a next pussy seller!

5. WoNDA fI STOP CAUSE A SHE BRUK KADIE BAD KD ALWAYS A F**k PON HAR AND SHI GUh BACK AND START GI KD MORE MONEY AGAIN KD CYAH tRICK ME A WONDA MONEY SHI A BAWL FAH MI NUH THINk A WONDA LMFAO

6. Woiiiiii,

Metty you said it honeyyyyyyy!!!!

Wonda was a selling and KD was a buyingggg!!!!!

Mi nah move from yah tiday cause mi sure di he/she coming wid a video fi dis.

7. da tea yah want likkle sugar met! come yah auntie, so kd and milan did deh to? and a no the fuss mi hear seh har mouth stink like shit all craig seh so a real thing? and if so she nuh have nuh good fren weh can tell har? hot gal and yuh mouth stink a shit? kd leave wonda alone the girl move on from yuh..

8. SO nuh baddie nuh see the MilanFashion Anieka ex Enemy now bestie part..these girls are demon possess

1. Me see it…all dem nastiness yah do a pass round dem one another, everybody deh wid everybody and everybody a frenemy!

9. But Met wait deh mi did affi come back lol suh look like kadie a gwaan wid a ting cause a suh much a dem shi F$&K no sah!! The plastic game up lmfao wonda wi need more receipts thou cause dat look like a $100 yuh get last one KD show weh you send Was $1500 fi shi buy har ticket and the red bottoms weh yuh never get

10. Kadie u a nuh gyalis fi real. Pour out shim heart,a wha dis mi affi laff..she screens shot the text send me.. dwllllllll

Dutty suck pussy Kady a dis fi reach u might memba few yrs a back Kadesha use to f**k one gyal a ja she have a Pickney too.. the gyal did go jail and thing and when she come out a she and kadi again nuttun nuh loving like dem.. mi say Kady dis the B wicked wicked shame har up and thing .. then she start f**k Tina beans and dash it Inna the gyal face. Tina did fraud a hard she was very possessive.. never like kadi she too extra wide har ugly bulb eye self.. she too disrespectful to ooman like she figet a pussy she have too

11. KD please to send eeen your Western Union receipts and the voice notes please and after this stop use the people dem gyal child from high school yah Dweet and yuh nah change

12. Butch would fit Tina beans cause r face hard bad Kd disss her bad fi wonda . Gal breast long like shi dash weh 50belly …. me seh not even teeth she nu got in her mouth gweh sell pussy wonda a mad all a unu… Tina why yu delete yu ig …

13. So if dolly really send KD money for this and that; KD lame up now like how dolly leave her. All these IG famous girls KD so call f**k , a wonda mek me know about her….. Wonda deserves way better than KD to be honest. KD ugly inna real life lol she better than God for filters.

14. That demon kadie diss up everybody ven tell me seh she talk how Mandy is 40 and how the woman pussy big and all now Mandy nu make she cum all she do is the girl money and send it to wonda

15. KD a front for the gram and snap chat then a bawl behind closed doors lol lol . If dolly is so much of a “hoe” losing her should be nothing. KD needs to go worry about her period this month and stop gwaan like a man. You really have 2 tongue to rass to be carry on like that in the videos.

1. Den SHIM still have periods? Like seriouslyyyy. Or she tek male hormones to stop i from coming? Mi reallyyyy waan know as a God

16. wonda KD send out the voice Note yesterday weh yah bawl and a seh why she affi treat yuh suh bad ….but mi shame of you cause yuh look suh good and mek kadie treat yuh suh bad all a tell yuh shi will spit pon yuh KD wi need yuh over ere please

17. Mandy she Gwaan like she classy and a walk a give the young butch them her money kadie talk how she a 40 and how her underneath big that’s y she run back to wonda doll but it’s too late kd wonda move on

1. lol exactly, she does a penis Met yuh nuh see she always a hold up har front ahhhaaa Kadie fava sid weh come inna Ice age!!!!

2. Hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy KD a whey u use do di the measurement birl? U tongue or a u big eye dem unnu sick stomach tho

18. It’s all love ladies I Love all my girls my ex’s my new lover and the rest to come mi nah argue wid unu just call mi iPhone when unu pussy calling guess everybody in their feelings now but ooh Well! Mi still love all y’all #Unruly and to y’all hating ass MF make sure y’all get leaches for y’all bitches

1. Rayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy woooooooooiiiiiiiieeeeeeeeeeeee KD when u say everybody fi lock whey dem bitches no sahhhhhhhhhhhhh mi done
      But one lilly question a so u plan fi continue a collect pusci juice inna ur mouth fi wear namebrand shoes????

19. Met u nuh have nuh pic a mandy milan and tina. I think mi know wanda cause she use to work with kadie mother Cheryl my one time hair dresser.. This topic hotter than dolly and ven put together.love the story dem wey a come in..

20. METTTTTTTTTTT floor me dey :ngakak :ngakak I am on the floor a wok Wey yu sey size should not matter to KD :hammer maybe to har tung it matters :Paws: :Paws: woof woof

21. Too much post todeh mi soon come over yere cause dis nuh normal and mi haffi go wrap mi head first before mi ansa

22. A weh day mi hear a man a tell him friend how much cum in kd_di_don mouth and give her 2g fi her Christmas #topman him all have ig…..

1. Dancehall man lie and if him cum ina kd mouth him a use dat is excuse nuffy sex who him want a farrin him deh so him can go tek di man whey him really want

23. Kadie gwaan like she rich and she bruk like dog I doubt she have $10 in her bank account all she do is stunt for Instagram

24. All wah gwan a milan stinking mouth trouble me.. Mi dying fi hear the saga cuz dentist deh yah and abroad weh can fix har mouth, so why it still stink inna 2017 yah!? and why har friend them nuh pinch har? kd and wonda stale, she been kd “bitch” the whole time, she pays for everything and there would be no kd without her. Judy kay you’re a beautiful girl stop using your money to keep these bums get you a real G. Dem shim deh a knockoff! the real butch them nuh licky licky like da scrub deh… move on and pick up yourself up, you done sell pussy and the world know but sell it fi yuhself and your baby not them greytone long yeye wannaB YA!

25. MET please wrap your head & spin your roll and come back . KD strap on full off tears :matabelo :mewek Jesus take me case teacher MET preaching tyday let’s us pray . KD sure act rich pon the gram lazy nasty B.. how can you lived like that sucking clit . Them gal dey waste american documents.

26. UGLY butch anyway. No way in my dreams i would want a lesbian looks like a gecko if me want woman she must be a nice fluffy. This KD ugly bad those Jamaican women that you get must be real desperate for some tongue. Don’t cry on FaceTime please we a beg you with those doctor fish eyes and forehead.

27. Kd nuh stop chat her friend ven seh ven guh ja and sleep on wonda floor… and she tell her stop give man dolly man r cause him just a use r but she nah hear ….

1. KD wudden wrong if she seh dat behind ven back and if she did a chat ven there would be more to talk so keep it away from di friendship oo

28. KD WEH love when woman f**k her in her ass with dildo but hate getting finger or f**k in her pussy with dildo need fi Gweh she diss with Tina to Ven she diss up wonda and every gal she tek and tell Ven and Ven chat back say she hate how kd deal with the gal dem because she a woman to

29. kd come here !!! Why you a walk and a chat yu bestie …. say when she guh Jamaica a wonda floor ven sleep pon And she deh with batty boy David and a mine up and cause she want him stunt pon dolly man so him can come get his money and lef dolly …. come here man sssssshhhhiiiiimmmm!!!

1. Nuh sway di argument……we waa know fi real who was mining who cause dah big drop a eye water deh need back up

30. Oh bwoy, unu mek ven private her Page and Mek Kd delete him page. Y’all have no damn chill, lol

31. KADIE MOUTH STINK LIKE THE PUXXY THEM THAT SHE SUCK, SHIM BREATH SMELL REAL BAD VEN ANIT NO REAL FRIEND TO SHIM BECAUSE SHE SHOULD TELL HER INSTEAD DISCUSS IT WITH OTHER PEOPLE,KADIE GO WASH YOU BLOODY PUXXY IT SAD BADDDD.

32. KADIE MOUTH STINK LIKE THE PU**Y THEM THAT SHE SUCK, HER BREATH STINK BAD, VEN IS NO FRIEND TO KADIE BECAUSE VEN SHOULD TELL HER TO GO SEEK ORAL HYGIENE INSTEAD VEN TELL EVERYBODY ACCEPT KADIE, SHIM GO WASH YOU BLOODY PU**Y IT SAD.

33. Kadie mouth is NOT Stink and she may not be the prettiest but she always clean and proper and attractive in her own way. Stop lie bout stink mouth..I been in that shop many times and I talk to KD and her name NEVVA EVA call on stink mouth. SO stop the bullshit. Stop trying to stir up problems that KD chat Ven and all that shit. Bullshit. Yes every friend will have an issue with another friend lover from time to time but you all make it seem like she just dragging VEN through the mud and that is also another lie. KADIE and her woman problems is nothing new, but my girl always clean and fresh and she have her own attractive swagger. Now with that said, MET MET..you started off the year with the line of the 2017..” tear drops that travel all the way to the strap on “…gotta give you a shout out for that one..that is a killer READ.