Jahvanna we did know yuh eye red long time cause a di red eye mek yuh always haffi tek yuh fren dem man or fren people and tek dem man……..But mi neva know dat red eye wudda mek yuh go do plastic surgery whey yuh neva need???Breast do, belly do and battey do and di jury is still out on the results cause wi nuh si di difference …You really expected to take Jamaica by storm this year eh? Jahvanna whey you have dung deh ina bungle and nuff nuff pile plus yuh age and file mek it a NO GO.. Di people dem seh yuh flit from pillar to post and when nobody neva did a look at yuh is Venal shop yuh end up back and den start drive up and dung wid Waldie…but stick a pin…Jahvanna yuh did all tek Waldie tuh? Suh how him ”merrrnerge”?? …Cause Waldie ting nuh suh big and yuh ting di man seh dem need 3gps and a truck router fi find di battam so howwwwwwwwww him manage wid di paddling? Anyway dem seh yuh did up and dung wid Waldie till yuh find yourself ina Wendy’s jump up ina Venal baby madda face and di two a dem tun roun and beat yuh like a step chile…Yuh run outa door now a call fi bredda Waldie him and he did not look at you Jahvanna..Stay a farrin mi love cause yuh doe have nuh wut dung a yawd…Yuh likkle …mi mean yuh GPS ting deh put yuh outa business..dem seh it nuh have no gravity / glammity or gumshan lef..Tan a farrin oo…cause Nino nah turn back..Di 17 year old him a study yah now ..yuh know she?
Javana pretty thou
Why why why All these pretty girls always have bumbo issues
Yes javana & Waldy wasl all over the place for the holidays! She really thought she was gonna come Jamaica come cause major upset, but di gyal lost inna di crowd like leaf pon tree nothing outstandind. This gyal really have it inna her mind seh she a hottest thing a road. Javana tell di people dem which Popoular man from LA give u di money fi do di tingz dem, u well open back u instagram because u sid feel seh u gonna f**k shit up. Bitch nobody nuh fart pon u, when u realize seh u outdated & di beating reach u, i quick quick deactivate it back. Venal know bout u & Waldy di man all see unnu wid him own 2 eyes & u think him did ago tek u & give u ratings ova him good good babymoms??? Girl bye
Javana if yuh caan stop whore fi 2017 mek it yuh 2018 resolution a years now yah dawg out nd nah win
Why Waldie name call pon so much loose gyal. Doneisha not breeding so how him find time fi inna dun out Javana panty. Ms. Loud boss, it would be too bad if this was true because same way yuh get him a same way yuh lose him
Javana a who pay fi the body? Why u never get vaginal rejuvenation???? Javana why u don’t leave venal alone you don’t see the man don’t want you, him ting uptown and you’re a round town dun out mattress, woooooooiiiieeee mi body. U must shame like dog not even Nino want you, girl gwan back a New York go continue sell pussy cause you don’t have no buyers in jamaica
So why she do her body? Her body was nice to begin with…maybe I could understand a breast lift but then again u can’t really expect these girls to be spending the man dem money on ntn of quality. Quantity dem seh
She can most definitely get IT,I see why u so visually appealing to the celebrities like bounty killa n busy signal.as to ur character…bleh
Go SYM venal, what kind of man or lack thereof join in to help beat when two women a fight. Sym agen!
*was *outstanding *did *u quick
Lawks just re-read mi comment & it full a typo. This damn touch screen.
But jav u need fi call di name of di Man weh give u di money wahday cause u nuh partial a rassss
Hint* Another fren man
A wonder if a Vicky Man!!!!!!!!!!
What’s Jahvanna’s IG ?
@justbecause No not Vicky man this time. Mi sorry mi cant let it out cause him ago know a me. Is a nigga who love hype & love chat suh it soon get out. It young now but it soon come outta di family circles & in the dancehall circles! Jav u nuh like them type a man deh but desperation & brukration tek u & u nevva want the hype run wehh lef yuh
She deleted her page
Family Circle.. Is it someone from WI Jammins?
Very pretty, good looking girl but prettiness without self pride is a hell of a thing. Girrrrl u played yourself out, u should have stayed with 1 of the good man that u tek
She was always a pretty girl and did always shape good!
She need fi be di poster girl for what happens when you a tek man money and nah puddung ntn! After all this time and not a thing fi show and now haffi a box bout even more! And before she try set herself up like we a tell her fi do from long time, she nuh tek talk!
Di man dem a Jamaica nuh look like dem too hot fi you again and di one dem a foreign not even see you cause di whole a unnuh look di same! Try one small island and see if you luck pick up!
Woman like you and Errice and company need fi realise seh unnuh can’t a do this forever, just look pon who come before unnuh, most a dem a single mother, a live in rente place, who still a try keep up wid di hype and haffi a tek anything just fi live!
Oh God she and errice cant be in the same line…….errice have di body and maybe less mileage but jahvanna has both looks and shape…..errice might not win but jahvanna can..when she stop mek har vagina be her gps
@Met me nuh think Errice have less mileage cause member we nuh have her full file from when she was full out lesbian and deh England! And member she did haffi work hard fi reach up and deh wid Ding Dong and even harder fi reach Zum! We nuh hav di full pon di in between dem. A just that she sneakier whereas Javanna mek di whole a wi know..
But she need fi sort out herself! Cause she a go still a box bout all inna har 30’s if she nuh do suptn and if she find a man she better mek sure she own everything so she nuh haffi hitch up and latch on pon him fi live like Errice…wonder wah she a go do when Shamielle touch back!?
Spoon Jahvana and Rosie tek di most man outa di lot..Errice no matter what she cant compete wid dem two desso pan di numbers
Yes met she do but her character is a no no. No man in him right sense will want jav. They will wife het up for a minute and that’s it. Jav u are so played out. Next.. as the person said try another island or another lifetime. Lol. A nuff woman relationship you mash up.
She can do what Star Barbie do and act brand new …………but she need fi do di most important surgery before she does that :nerd
Met wah u seh she need fi go sow up har vajayjay woieeeeee mi body mi waan sleep an mi caan sleep I’m stuck on jmg
Yes ..she low up bounty fi run right up and through it so nobody cannot find fi banking but him :hammer
But anuh pinkxx and waldie did deh waa day ya..
RABIA A BREED FI MIKEY WEH DRIVE THE WHITE X6 SUH IT LOOK LIKE SHE AND LOUD BOSS PLAN.
Dwrcl …dem gal yah washed up eeh everyone a dem .
Pinkxx deh wid everybody man, she a the next pretty whore.
Javanna did deh wid Kris-Anthony Turner di same time him did deh wid Kasi and one bagga other gal. She also f**k Bolt before him get Kasi and me know that fi a fact. Lawd di whole a dem people yah just deh wid dem one anneda. Dem nuh fraid a aids? Javana after yuh f**k Kris and him fren dem why yuh send dem naked picture? Yuh fool eeh. All dem do a just share it inna dem group chat like dem do wid every other gal dem f**k including Kasi. Kris neva f**king ramp fi show him fren dem har picture. Yuh nuh know say a so dem uptown man yah work? Yuh cant send dem picture cause dem just have one bag a gal a use. Stick a pin, what happen to di big married politician who fah wife run yuh and nearly beat yuh, mi cant believe say yuh still bad a road afta dat deh dutty shame uptown. Dem gal yah just fool nuh raas
So Waldy would a really a par up wid Javana after so much man she tek?
I doubt she can still count d mount a man she fu*k!
Den again d 2 a dem a dog kmt
No Pinkxx and Idonia deh? Or him lef her now like how him married wa day?
Javanna would do anything for fame and no fortune. I could bet is one a friend or family send this in. Mi shame fi yuh annu me. You get green card and yuh nuh try find a job. No yuh rather sell the crotches and have nothing to show. Shame on you
Jav please come and clear it up what the final number of man/woman/dog yuh fxxk. Be honest cause I know you well over 117
She never needed to do her boobs
Or ass or no surgery for that matter she naturally
Good looking ! Just a shame
Unu can tell me a who pay me wa know girl
Bus d secret? U keep on a seh hype?
Is it bag white ? Cuz met bwoy me have a piece
Bout him and shamiele ! Yeppppp
Bag white and who??????????????????? she nuh dus reach a murkah?
Javana been f**king Waldy years now..that’s y she and Juline don’t talk. Waldy just disgusting!
What’s Waldy Name On IG?
Dem seh is bag white a fck shamiele fi chooooo
& is because of him why she reach a farrin
Shamiele yuh fava idiottttttt!!!