Since we a shell dung uptown lets shull it dung right. This is Money Mike aka analyze mike aka greg millwood fada. This girl roxann in the pic is him mistress/sidechick. My question is everybody kno greg wife so how da gyal ya so brazen n always deh everyweh wid him. D wife nuh care??? Whats the tea? Her ig is msindependent876 and money mike ig is analyze mike
Bwoi me no kno weh fe seh bout dem concubines ere eno dem bold no rass foot. Smh
Mi tink it was the puss face chiny lookn one weh have di lil girl for him was him bold and up front one :tkp woy!
he has A LOT of kids. one of them in my class. him have NUFF ooman too
Wooiiii dem gal yah dry yeye BAD!
FIX IT JESUS
Him have enough money to go around…..har face big man geez
Thought is Ms Laur was Mistress Laur was Matey #1
https://www.instagram.com/p/BOqN8J1B4oV/?taken-by=dreaming.of.laur
Dem brazen sah fi ole, ugly dry foot Mikes cause a money
Mi seh met!! Mi see dem a CHILL enuh a Jamaica in a di VIP section a dance n a Gwaan n a kiss out Rass. But Greg was there too. So it’s no hiding ting!! But Mike big up him wife pon him page alllllllll the time!! So I don’t understand. Cause the wife is basically boss lady in a di company! But Bwoy to each his own. See him with this one at almost every event!!
That’s how these men are. They publicly push the family image but they are outside chasing every skirt they can find.
And she is the lawyer for the company !!!! I am so fascinated by this man and his side chicks and many concubines the one weh name Lauren is the babymada and it is as if they all take turns.
Dem too bad man!! And yuh know say Greg Nuh cute a Rass a tru him brown dem feel him look good. Head square like spongebob body!! But the upt gyal dem love the Likkle money dem n a act like say dem a Nuh whore!! Mike ugly bag to!! Like reallllll ugly.
She is NOT CUTE!
Neither is he or his son.
She’s the mistress? She and Lauren were with the son Greg at Maiden Cay yesterday.
But Met i just check out that Lau girl page, like unno sure that man married cuz sey dem gal yah dangerous bad real bad.
By Lauren I mean Lbooogie
So Greg Millwood is just like Greg Christian? Everybody know each other and basically get along? Zeen.
Nuf a unuh weh a bash Mike and him life would love fi bi on a him concubine dwl
So the concubine dem a f**k dem one another too? Mek dem cozy wid sharing Analyze Mike roaming cocky?
That’s uptown for you, once you have a little change, everybody legs open. They say what’s understood between them, doesn’t need to be understood by us. Mike have them under proper manners.
Anytime a man LABEL you as a side chick, thats all you going to be to him. Men treat you and go along with whatever you allow him to do. That’s why I laugh at sidechicks they have more options than a wife. It doesn’t matter how pretty you are.
Thats why nuff pretty gyal are single and the normal girls are wives. They cant understand it. Men watch everything and will play the game as long as you allow it.
THESE GIRL RUN FI GET BREAST AND BATTIE DONE FI ATTRACT “MEN”. BUT, NOT THE MAN. MEN KNOW THESE THINGS. MEN CAN TELL WHEN A WOMAN HAS LOW SELF ESTEEM VS TRUE CONFIDENCE REGARDLESS OF HOW FANCY THEY ARE. EVEN IF IT SEEM THEY TREAT THE SIDE CHICK BETTER THAN THE WIFE, IT WILL NEVER BE RESPECTED.
MEN KNOW HOW SIDE CHICK SUBJECTED THEMSELVES FROM THE BEGINNING. THAT IS WHY A WOMAN HAS TO SET THE FOUNDATION FROM THE START.
I wouldn’t want to be his wife trust me. Him nuh too pretty fi look pon.
How old is Mr Mike Milllwood ? 60
Let’s see….Money Mike has always had him one bag a gal dem…
He is very much married to his wife Charlene (https://www.instagram.com/charblair1/) she is who all of dem know will be in di picture for a very long time. Him and her a come from far, and she put up wid nuff, she used to walk and try beat gal, but it seems as she get older she just easy herself! You will always hear dem refer to her as boss or boss lady cause she hold nuff a Mike money. When she go weh she always a buy him clothes, shoes etc which him very much wear. And when him ready him come by where she is and dem spend time together! If him and she divorce try know seh she a walk wid more than half cause she know wah really a gwaan behind di scene all dem years yah! She doesn’t have to worry bout ntn because she is kept in the lap of luxury while di side chick dem get change out! But no matter what you can tell seh some form of love still very much between Mike and Charlene regardless of who deh deh!
Now unto Lauren (https://www.instagram.com/dreaming.of.laur/) mi nuh sure how her parents coulda proud of her fi deh wid a married man! But anyways! Laur is di baby mother that him live wid sometimes! She hav 1 little girl before and now the one wid she and Mike. She love di lime light and wants everybody to know she and Mike deh, di picture beside di bed, di big piece a ring pon finger, constantly posting him and IG title bout his wife is funny. Cause no matter what Mike is still a married man, nuh know if him full up her head that because he’s there with her and not wid the wife that him going divorce di wife an marry her or what! Either way she still haffi a share him! When she realise seh Mike buddy a stray even more she run go start kill out herself inna gym (sounds like some other ppl wi know)! She do di Maiden key weekly trips maties included sometime and pose up wid di son dem (who she a basically age wid) and try feel important! This is also a post she made wid her and Mike https://www.instagram.com/p/BOqN8J1B4oV/ all she wants to know is that ppl know she and Mike deh and she can feel like wife and feel important!
Now to Roxanne….(https://www.instagram.com/msindependent876/) she a di side piece weh a get di likkle shine fi di time being. Fi a woman wid big degree and try show up di independent streak it look a way. When Mike start stress har (I guess because she want more than him a offer) she post up bout how she a di best him ever have, how him nah go find another like her, etc. Mi never kno seh matey coulda ketch feeling suh! She a who get most of the up inna party lime light and some of the trips to di bag a hotel dem (notice unnuh always see him a post himself inna hotel) If I’m not mistaken she’s also the lawyer for his company!
Di one thing bout Mike, fi a man wid money him actually spend and take care of ALL di women he has, dem nuh short a money. Even di one dem weh nuh get di face time like dem yah have apartment paid for and car fi drive up and down. Di only thing is dat dem wi short a time wid him cause him haffi split 50 ways. But now unnuh can understand why di woman dem will run him down!
NOH SAH..SPOON????????????? :tkp
Met what happen!?
Jahvanna have more bodies pan har body..Who she nuh tek a who nuh want it and everybaddie did want it
This old raisin must buy viagra by the cases.
Charlene Blaire knows all the dirty secrets that made him rich.
Some a these stories are pure speculation. Lboogie is leanne she ua a lawyer but she n mike nuh deh. Shes friends with mike n his sons.smh
Not liboogie! Is two lauren liboogie n dreaming.of.laur. Dreaming of laur is the one he is with nt li boogie liboogie is frens with roxann
I didn’t say LBoogie was Mike’s mistress. I said she and MissIndependent876 were with Greg yesterday. I called her Lauren by mistake.
No she and him nuh deh no one said they were together, she is just the extra spice that is needed for the lovers and so too is Shelly for Lauren. You seem to figet that Lauren and ms. Chung were friends till she hop on pon the other mate train ohhh u have amnesia
As for the one Roxann White….White is her married name by the way. She lef her good good husband weh put her thru law school couple years ago fi Money Mike. She walk out and lef di man. All she, fi har karma soon reach har. Ole wicked. Dem gyal yah will do anything fi the lifestyle.
As for the one Roxann White….White is married name by the way. She lef her good good husband weh put her thru law school couple years ago fi Money Mike. She walk out and lef di man. All she, fi har karma soon reach har. Ole wicked. Dem gyal yah will do anything fi the lifestyle.
Whenever she goes out with Money Mike she still wears her wedding ring. She mussi wah people think dem is husband and wife because Money Mike always wears his. Lol
Roxann on her wedding day:
http://www.jamaicaweddingphotos.com/roxann-wade-uwi-chapel-the-terra-nova-hotel
Raga woulda say puppa jesas! If i never see picture i wouldnt believe
Giiiiiiiirrrlll! I said the same damn thing! Me wouldn’t believe either.Goodie have di receipts!
Well this is story circulating long time uptown. Mike Gregs dad molests his children both girl and boy and he loves the young underage Pickney dem. Greg touch with some sugar he tries to hide it but it come out now and again he’s very much bisexual. So the father is a pedophile and Greg his son prefer the wood in the rear.
I don’t know if Greg is gay or not, but he was on the boat with Rebecca Silvera Sunday while she was filming her reality show and her friend Monifa was wining on him and Greg didn’t seem interested at all. Maybe he likes women of a certain complexion.
Greg the son is so say he is practically vogueing down the street to YMCA song
I went to school with Roxanne hubby so his name is wade Mars not white. Hence white can’t be her married name ok.When did Wade get a name change?
the person made a mistake man a Mars is her married name
Jesus
I think Greg is gay too or him get pusc so easy till him tired a it
Unnu too faaas. Leave people business alone. This chick and her husband divorced long before Mike came into any picture. She loved him and he did her wrong. He couldn’t put anybody through driving school much less law school for many years. Get the facts straight. Money mike and him wife and everybody else a live them life. Maybe it’s time for you all to live yours too. Cuz they sure ain’t reading bout you.
Some body here are on the State department watch list , meaning the united state . Be careful you all