Just st couple months a go one light head gal weh mi kno did a deh wid Gary all go a Jamaica. Gary wah married sed time. She come to har senses quickly
As a god that thing on his face disgust me bad man. Every time I see it mi feel sick. Could u imagine the amount of things in that beard. It looks so nasty then When you see the nails den kaftan. God know her stomach good because all I’m thinking is it must smell like shit. Good luck.
When dem stay dung deh and hear bout di scammings, 7 night ah week inna dance, di unlimited battyman dem fi bore dem up, and di low self-esteem ooman dem fi clothe, feed and house dem is dats why dem waan reach. Di battyman dem seh farrin is a must :ngakak
Met, at least Gary a try a ting. Some a d man dem up yah fi all 10 plus year and nutting. So Big up to Gary fi a mek sure him awrigt b4 him come inna Chump country.
Dem man ya a scam cause wen him did deh Merica right through the summer 1 mad rasta gal from England did a send him weekly maintenance. Boy a dem know how Fi live
One min dem look like full fledged sharks an de next dem ah wed woman smh me tired ah dem men yah
Errrr body want dem papers… He who finds a good fool finds a good residency!
We shall watch this unfold.
Ain’t that the truth. Girl if you see what Marvin do Lisa you Betta run
Congratulations on your new journey as one, nmy God bless your union.
Just st couple months a go one light head gal weh mi kno did a deh wid Gary all go a Jamaica. Gary wah married sed time. She come to har senses quickly
A doah like dat shit pan him face
As a god that thing on his face disgust me bad man. Every time I see it mi feel sick. Could u imagine the amount of things in that beard. It looks so nasty then When you see the nails den kaftan. God know her stomach good because all I’m thinking is it must smell like shit. Good luck.
I waa know why dem waa come farrin come live and dem dont want to work…Gary how that a go work out fi u??
When dem stay dung deh and hear bout di scammings, 7 night ah week inna dance, di unlimited battyman dem fi bore dem up, and di low self-esteem ooman dem fi clothe, feed and house dem is dats why dem waan reach. Di battyman dem seh farrin is a must :ngakak
Met, at least Gary a try a ting. Some a d man dem up yah fi all 10 plus year and nutting. So Big up to Gary fi a mek sure him awrigt b4 him come inna Chump country.
didnt marvin just pull this trick im so tired of the oldest trick in the book coming like a joke ppl a tek marriage for a game
Dem man ya a scam cause wen him did deh Merica right through the summer 1 mad rasta gal from England did a send him weekly maintenance. Boy a dem know how Fi live