LOOK LIKE DI SADAMITE TING A RUN DI PLACE

Kerry just a cry out fi help, it really sad from white lef har she start this attention seeking shit pon social media. It sick mi stomach fi watch this met it nuh look good. She look crawny and sick

8 thoughts on “LOOK LIKE DI SADAMITE TING A RUN DI PLACE

1. Met this is Kerry from philly the one that was in the bath tub with twin white wetting up the money, twin white next woman ur out video with twin white eating her pussy and it s mad Kerry so she put out video of herself eating out a next girl.yes this is Kerry phillys biggest obeah worker

2. Kerry look like a insect kmt gal have no ambition bout she on snap eating pussy. Dunce Kerry that f**k down mobay. Look how one ugly man mash you up no respect for yourself and your kids. No surprise tho is years now Kerry sleeping with woman long time nasty gal , Kim did talk it say two years ago you sleep with falling star on your birthday.kerry always full of std

3. Last time she walk by me in a dance she smelled like urin I had to look twice and the entire night it sick my stomach

4. Kerry did affi turn to woman cause no man Ina dem rite mind a look pon har crawny nastiness. Don’t snap chat check post like that cause how u post a video doing that, mi feel bad fi har she need to turn to God and lef the obeah ting alone cause it a show pon har. White really nuh want he so she affi do things fi try fi satisfy herself.

5. Sad case dawgshit nuh man kwah mek mi eat nuh pussy guh kill you bloodclatt self mobay a philly reject dutty kerry weh smell like piss and shit you so desperate ugly nuh rass ama make sure delete you off my snap you need a f**kin life time you tek a do that put say you cookin or teachin the pikney them fi read a kmft