Yea met run the details cause i can’t believe Chelsea she deh a road and a gwan like she wasn’t jus caught with smuggling drugs mhmmmm Reply
Bail my ass she talk she working for Feds so u people stay far she not a citizen of the us or a green card holder and out of prison within 6 months do the maths and have sense my people Reply
Off topic becareful for informer bravo rohan in queens me hear from good source he’s working with the feds Reply
Off topic becareful for informer bravo rohan in queens me hear from good source he’s working with the feds It’s a warning cyah say me neva warn uno Reply
I was wondering them gal ya dangerous no shame them no have never learn look pon her to like shit never happen Smfh! Some snitching must gwaan fi true Reply
Yea met run the details cause i can’t believe Chelsea she deh a road and a gwan like she wasn’t jus caught with smuggling drugs mhmmmm
Bail my ass she talk she working for Feds so u people stay far she not a citizen of the us or a green card holder and out of prison within 6 months do the maths and have sense my people
Raasclaate Chelsea deh a road?? @me ttyl maaning muz..U Monday tun up!!
Off topic becareful for informer bravo rohan in queens me hear from good source he’s working with the feds
Off topic becareful for informer bravo rohan in queens me hear from good source he’s working with the feds It’s a warning cyah say me neva warn uno
I was wondering them gal ya dangerous no shame them no have never learn look pon her to like shit never happen Smfh! Some snitching must gwaan fi true
Or maybe she tek somebody identity like Robber and Apple dem