STACEY GET HOLD O

52 thoughts on “STACEY GET HOLD O

1. woiiie I cant stacy wen u ago change over yo life but stacy u never know the girl did ago lock u up.But no sunday night mi c u walk in lorna with jay dawg (yo man).But where is jay dawg fi put up him shop,Tian fi put up him club and range and opal fi swipe a card fi bail are. No but this is serious who have are son Donna r Juniel but u know chris bad I think him and r was good friend him a walk a tell thehold Jamaica ave before him try do a go fund fi bail are.But a little birdy tell mi she have a warrant and immigration case out. God don’t like ugly

2. likkle girl u alone have 5 warrant all immigration warrant u have ana walk ana gi suh much trouble, my girl how yuh seh u a citizen stacey yuh fi stop walk and tell lie

3. Thickazz den ah who the fool fight?Stacy ah big idiot so mi curious.Dem fi send har home mek she go back in the one room ah run lane weh she har two siblings and her mother the non progressive element grow up in.Wid the stove and everything in the one room except the bathroom weh fifty ah dem share.She caan do better ah so dem worthless.Ah So call Gangster Dawn niece soh yuh kno ah soh dem cum like crosses.Who she fight tho ? An infant?

4. No money no bail she’s a high risk and she’s have open cases hope gangsta Dawn have lawyer money fi her like she quickly find fi put up for Flowly
    Stacy I wouldn’t want to be caught DEAD in your shoes right now and worst like how u and ppl always inna war u don’t even have a friend fi call u burn all bridges and couches
    Sorry for the lil boy hopefully the father go for him. Not one of them party mon she sleep/thief for going to hold her down! Pair voice mail from jail dem ago give u

5. Citizen weh?.dah lil gal Noh do nuttn progressive wid harself .She is crosses dats what she is.She know the use of citizenship? She lie and mixup.god don’t like ugly wen yuh ah dig ole dig two Stacy ohhhh so cranny,pawn out some clothes and get some bail caz money yuh Noh haveabayyyyyy show Donald trump yuh green card weh yuh don’t know the use of

6. New York peeps please tell us here a yaad which Stacey is this and what’s her claim to infamy, please n tonks.

7. She was caught running out of a store and started to fight the security
    That’s how she get the assault charge

8. Good gal Stacy baby have no shit for anyone to eat because been the hunger nastiness that you are I am quite sure you nyam it already because you saw the shit before anyone.Next thing yuh fighting a losing battle because Stacy is the most hated young gal ah yaad and broad.If she don’t done you already it will only take a matter of time before the dangerous insect turn on you.Good gal go bruk yuh neck up in yuh mother big stinking boombo ole

9. Good gal Stacy pussy will get suck in due time she is destine to her home (jail/prison).Bail wid all dem warrant is a good look,you will sure eat some bones stinking ugly Battyman shit up ole tonight since she get bail your belly should be full to capacity with baby and adult germs.hiw about that miss so called good gal

10. 1.she’s a young gal 2.she have green card 3.she have a baby.she shouldn’t a shoplift!!! Worthless punk

11. NOOO WARRANTS OUT AN U STILL OUT DEH, WHO GO FI THE BABY, WEH THE PUPPA DEH LOOK AT HER FACE, INNOCENT, SHE BRAVE THOUGH, MI HEAR TIDAY DEM A FASS WID CITIZEN TOO, ITS LIKE DEM DOUBT A FI U DOCUMENT ITS A THOROUGH SARCH DEM PUDDUN PEOPLE A GO IN FI INTERVIEW AND COME OUT EENA HANDCUFF ITS THE LAWYERS GETTIN THE CALLS AN PUTTING OUT THE WARNING, ALL WHO MOVE AND LETTER GO TO ADDRESS AFTA U MOVE WARRANT OUT DEH OOOOOO, THE IMMIGRATION ATTY SAY U COULD MARRIED EVERY WEDNESDAY SOME A DEM NAW MEK IT, STOP DRIVING IF U SHOULD NOT BE DOING SO. A FINE TEET COMB DEM A USE FI CHECK DOCS AN BACKGROUND

12. Stacy from Rum Lane and Charles Street Corner Christine from Spoilers and Stevie from Telaviv worthless tormented child.worltless thick on both side of her family.If she lie and wicked one more time Satan baptise….ahhhh swear

13. jay dawg is jermaine that ise to cut hair in impulse barber shop on the ave and the sjop at 193 is not jay dawg shop is cleon shop

14. jay dawg is jermaine that use to cut hair in impulse barbershop on jamaica ave the shop at 193 and linden is not jay dawg shop is cleon shop

15. Thickazzzzz @7:17pm aka tiffany excellent before you get others involve u need fi go grab a dictionary. I had a hard time reading yuh comment. Know the f**king difference between four letter and three letter words, before you start typing. It’s “her” and not “are”, “whole” and not “hold”. True Tian never want f**k yuh, yuh ignorant!!! A stacy pussy u want fi borrow??!?!? Yuh na get it….. u a run right behind stacy cause ur father well want get you out of him attic. U adi only gyal me knw weh go renta-center go buy furniture fi put inna the attic weh u affi a tip toe fi go in a night time. Bitchhhh!! Get your life… yuh ignorant tru u did want ppl buy out you and Stacy argument. No man u obsess!!! Remember when u friend Nuna did get Hold with the drugs, a you walk and tell everybody. Stop call chris name bitch…..

16. Big pussy Tiffany excellent weh a walk and f**k all dog u happy ehhhh, u glad don’t??!! Talk now Tiffany!!! U no stop walk n put up ppl inna farrin, why u no walk and put up the video dem inna yo phone weh ya get battery n a suck 3 man hood! Tiffany yo fava the fat girl under the mango tree, Tiffany weh no stop walk n chat Tian. Tiffany weh talk say a she bail nuna when dem catch har a carry drugs. Tiffany u no see seh u wan go gym? Tiffany u vex tru the ppl dem stop bring u go road go thief n look like somebody but i guess unuh tear weh now so u gone back to u ole bruk self.

17. Tiffany excellent let’s go! U ready??!!! Come mek we just start talk n see who win??!!! U ready??!!!! Tiffany excellent weh no stop chat Donna!!!! Tiffany excellent a wah u never did ago know say the ppl dem pick u out?!!! Tiffany weh no stop walk and mine man, u go Jamaica… smh little girl me a beg u go sidung because u don’t wan raise the dead n mek farrin tear weh so hear wah dis met is about Stacy so stop call up ppl name because trust me u don’t wan the next post to be about u wid couple hood inna u mouth 😉

18. Stacy is a menice to society i never see one young gyal careless & always a look war suh! Im happy ur home plz change ur life for ur child

19. Now is time fi some bitch stop worrying over stacy she is young and have a long way to go now do the math you all talking about her mother and father and is stacy let nuff bitches look good lavish never have nothing but are pussy now she have a dead batty a walk with some a u bitch that is taking need to go look a life the gal that lock up stacy need to start thief now she was standing besides me in the dance she smell like dead dog y she smell soooo is red eye cause her to hate stacy

20. Some a you wat a talk bout the girl fi go suck out u mother cause you dutty Big Pussy gal or Big Batty man fi stop worry bout ppl a the girl sell nuff a you dutty ppl clothes the girl a come a road soon suck u mother an fi any one a you Pussy step forward or just make we kno a who you see wat a go happen Pussy too wicked so wat she diss the Batty man name tony hype him f**k Batty him fi dead an it a happen an Big Pussy Melissa them fi get diss stop hide an chat just make me known who a chat

21. Mi dancer a ask a who that Big Pussy gal a diss Stacy live you Big Pussy Bitch mi a show you something just fi a diss stacy

22. This bitch nuh have nuh learn ah learn all she do is walk around and be a social media bad gyal and pop shit she need to get a life and stop rent donna coach for $50 and month. Who does that bitch???? U party every night so 7days x $20 =$140 if u put a next $10 butch u can rent a room for u and ur child weekly. Yet still all u care about is clothes and shoes..ah bad blessings ah follow yuh..and tiffany excellent dont pop shit about her now that was ur fren u bitches kill me soon as u and a next bitch fall out u walk and talk one another when u and her was theifing together why the f**k u never pop shit kmt yuh fava eidiot…stacy yuh love talk bout u have ambition but yuh live outta bag bitch invest inna one bedroom set but wait yuh haffi get some weh first so invest inna somewhere to live and then secondly a bedroom set and one for ur son also because u f**k like dog and now that u have a man hopefully yuh did put yuh ugly pussy to use to mek him want invest inna yuh jail bird ass he can help with the living situation and bail ur dumb ass out !!!! Mr dawg or what eva yuh name is save this hoe!!!!

23. Nasty queen Ny Don’t Call lavish name Inna Yuh stinking Mouth Stacy look like One dead dog she can make anybody look good Stacy walk n F**k Half Ah the dancehall Stacy just Ah wear look good clothes that little bitch Need Fah Feel It she give her Self to Much trouble

24. Dis undercover Battyman or AIDS victim weh ah defend Stacy behind pink wall,listen dis yuh ah look notice yuh naah fight a soul and who di bc fraid ah yuh and malnourished Stacy weh keep talking bout young?.Everyone was young at one point and at the rate she going she won’t live long to get old because she f**k like dog and she thief Noh bc to make it worst she make problems wid everybody.Do the rass math,yuh has to talk up your stinking mouth else she won’t tek yuh back fi thief innah di ppl dem store.Stacy look like baby virus and her collar bone sharp lik razor.Stacy need a home since you are that caring fren advice her to get a home for she and her son.Stacy cousin Wendy keep Stacy baby the last time she got arrested and wen she cum out she handle the gal lik dog,Stacy is destine for deportation and for acs to take away her one child because she is an UNFIT MOTHER AND A DEAD BEAT HUMAN.Talking bout clothes KMFTStacy new to good clothes if yuh don’t know ask somebody dat lil insect just start thief and wear good things and how you have the most clothes and homeless.FOH GOH BATHE

25. DANCER ARE WHOEVER YOU IS STACY SISTER OR HER SUCK PUSSY BROTHER GO AND SUCKOUT UNNU MUMA BECAUSE IN A REAL LIFE UNUN CAN’T DO NOBODY NOTHING STACY NEED TO GO BACK A WILDMAN STREET AND I’M GOING TO SEE TO THAT.TRACY NOBODY NOT KILLING NOBODY FOR YOU ORYOUR SISTER UNNU DAYS DUNNNN Weh UNNU THINK JUNGLIST friend them a go kill people fi unu not even little miss ago do that.

26. I just read this like really all u ppl talk about is clothes and all u dumb And dunce if a so u afi leave to be in dancehall circle I will work my 9 to 5 any day all u r worthless no body better than none than u ppl love jump and say ppl hate for theifing f**k all bout and no live no where kmt all u fava idiot

27. DAWN DAWN gangster come Over here come defend ypu niece Stacy because she careless just like you and the family…

28. Wat is this oh my Stacy jus wah day u was flossing money on Snapchat, ig,and Facebook how come u can’t bail out yet u wotless girl smfh u don’t see wats goin on with trump n u still nah tek a break from shoplifting shame on you I guess u ready to go see christene in Jamaica dwfl dumb ass girl sad

29. Money fi floss!! Move u duty bloodclawt, unuh mouth jus de pon the young girl so! A nuff a unuh right now don’t have dollar to unuh name n if something should happen unuh can’t find the first cent. Listen to me life is about lessons and some of our biggest lessons are self inflicted. Stacy as u come a just more progress, a dis week u did fi move into u apt but here wah this is just another set back for u to prepare for your come back! You are a very strong individual, I have never met someone else like u. Yes, u have u ways dem, we all do but here wah young lady, clean up u act get u self together n you will be unstoppable!!!! P.s see u later

30. Y don’t you stfu like u sucking Stacy p***y or licking her batty or wat how u mekin other people problems yours it’s a public story people can say wtf they feel like if u have a problem with wats beings said about the shoplifter Stacy don’t come on d site simple

31. I guess u doesn’t get the tings dem half price Mek u talkin all this come suck me on my period mygirl

32. Why you guys talking about my friend only? No one is talking about the fact that Bob ravers was with her and he also got arrested for assault.. you guys are so freaking unfair.. Bob ravers is a piece of shit for not setting the record str8.. you guys both got caught up because u were fighting the security and then arrested you guys plz talk about that also.. thank you

33. It dont f**ing matter all she do is pop shit and trouble people suh yuh bloodclot lucky…she need fi DEAD !!!!!!! All those hours she waste on social media she would try to inprove her life!!! And who ever is on here dick riding the f**k out of her u can tell is a big batty bwoy and him cocky shit up nuh bloodclot guh kill yuh f**king self pussy!!! Bob ravers yuh is ah next one before yuh guh find something duh yuh ah walk ah road and theif like a bitch like yuh have a big pussy unda yuh.. yuh ah gyal??? Guh work man.. bun mi fi yuh and yuh dey ah dance like yuh buy nuttin yuh wear little bitch ass nigga

34. I don’t need half price tings I go out n get my own u old tiger dwfl I have way more than Stacy n live somewhere I’m not a couch potato dwfl u mad u can start spend yuh money with me if it hurting u so much Stacey bout to go chill under da palm tree while I’m up here shoveling snow rwfl

35. Suck unuh madda n low the gal a wah???!!! What a way unuh sure a the gal!! Unuh sure ehhh. Nuff a unuh life sad no bloodclawt n need fi go rd go thief! Unuh day so come unuh jus watch n see! All who a rejoice unuh day a come. Move unuh dutty bloodclawt n go look something do

36. No worries old tiger I’m an American citizen if she don’t want learn da effer gotta feel simple she had imagration case already Dat don’t Mek u want chill out how stupid can this little girl be she dumb and dats a Snapple fact

37. No u suck u dead grand father rotten d**k effer don’t come for me like I said before it’s a public post anybody can say wat they want and that’s that

38. Met So call gangster dawn lie eeh! Bout Stacy grew in a two bedroom house,dawn yuh figet yuh video viral and everybody knows it’s a one room Christine have wid har stove in one corner and two bed and one tv and that’s where she raised Stacy and Daniel and her son while she and her man sleep and Stacy and her siblings sleep in the other bed and she use a curtain to separate the beds and until today it’s the same thing she has she made no changes.how dawn deh pon video over shauna Stewart page a brag so nasty woman mine god kill yuh and is the same kind of lifestyle you had with your two kids then.The only reason yuh fren Stacy is because she get deeper in the thieving and scamming you always handle her like dog but chi clothes yuh bow and a salute her DWFL DAWN ALL MI KNO YUH LIE BADDDDDD

39. Rotten batty hole hiv Chris weh nuh man nuh want stop pick up for worthless stacy both you n stacy need a bloodclwat life