Breaton cocky war. Met watch dem 3 gal yah a war ova one he she. Weh nuh know him gender. The one in the romper weh name kolabear own d man fuss den the one inna the long sleeve shirt suit weh name tasha start tek him then the next gal weh have on the bandage skirt suit and blond hair inna the pick wid him. A she run Inn a try look a status. And guess waah met the 3 a dem live side by side and just wah day siva siv did a f**k the two a dem until until it cause riot. Dem all Bruck war a all white satday ova
Romper cutiepie chick can more than get it!!!yuh deserve better babes so move on…come join my stable!
If a laugh a pap right ova :ngakak :ngakak :nerd Dat man gots powa inna pants.
A Suh nasty shavile tan. She just waah see a man a tek care of another female an she run in pan people man. An d man dem neva stay yet. Nooooo man shavile somebody need fi carry yuh to the altar or Dash likkle tups a holy wata unda yuh. Yuh too kind wid wid yuh tunny. Yuh juck every one a yuh fren/cousin dem man. Yuh walk an chuss clothes and barrow people money and when dem ask back fah yuh give big attitude. Kmft to how yuh hype yuh nuffi live a old breaton inna d old dutty yard. Yuh go Trinidad go sell yuh old dunn out punny and come back come buy visa link an dem tun yuh down because yuh caann construct a prosper sentence. Yuh dunce like bat. Yuh nuh see the old man from NY run leff yuh because him say yuh worthless an nuh waah nothing but long hair, long finger nails and makeup. Yuh damn old SlUT DOG. By yuh reach 25 Yun body done you need a pocho church fi keep a table fi yuh punny it too deadly.
My word
Breaton ppl needs to leave shaville alone,a nuh shaville alone tek ppl man, nancy the man never own u ppl never see u n the man yet.all the one tash u never stay like that u need to go look a work n stop try to hard to be a hore.that person weh a talk bt shaville trust clothes uno need to mine uno business and buy food fi uno baby n n stop feed uno expensive baby on lasco n leave shaville thats her lifestyle like seriously mine uno business mon n leave breaton business in a breaton mon smh this never have to reach pink walk.smh poor shaville they hate on u because ur pretty n sexy.
You girl weh a talk bout people hate on shavile because she pretty and sexy? Huh! Stop fool yuh self because pretty and sexy sell a shop like biscuit and bag juice. No gal nuh ugly again mi love. Every gal a pretty up dem self yah now even at a minimum cost all dem need is some LA girl makeup and 2 pack SOLO GREEN. So mi nuh know weh you a talk bout pretty and sexy. If shavile so pretty and sexy why she can’t settle har self. Why as a gal find a man and highlight him shavile run in an start
carry down d gal name to har man and two twos a shavil that wid d gal man pan snap chat a gwan wid a bag a things. My god my shavile yuh need fi look in to yuh life yout a run dung hype and nah go noweh if I were you I would preserve my body. Yuh f**k too much different different man and. Yuh say yuh pretty and sexy then it shouldn’t be so hard for you to find a man fi yuh self? All when yuh Pierce yuh nipple and yuh clit 10 times the man dem still nah tan wid yuh. Nancy nuh worry yuh self just humble yuhself
Nancy look like ur pussy nay tick nor quint ,,,Nancy just get up and brush off ur self,,,,but it look like the man nay use u girl,nuh shavile me see drive pass inna car