WHO IS CONNIE?

33 thoughts on “WHO IS CONNIE?

1. gm met not connie tony ray ray,horse face peaches a gwan so fah , met dem ago beat har like how little miss did beat har fi willy,ugly peaches a war kiesha crab to over rayray ,him not even look pan har a wayne goodas dance ,and she grab har next f**k passin and duppy him out to,the man get money ,goods, etc. from the tough face woman , shaka a run backa har, she soon say she drinkout har liquior to like how she go say tiffany drink out har liquior a nite time

2. Good question. Send een connie mi luv….. mek we duh di maths an dun di old fools dem. More evidence needed.

3. Met dem say dis Connie own di silver crust restaurant dem and golden crust a sue him fi copyright infringement dis man deh wid Coco Chanel sister Cassie weh thief wid icolette Cassie who can’t read and write and she have a daughter fi deportee Pye and Cassie do her belly and breast fi go Connie boat ride dis month what a life eh before Cassie worry about immigration and the shoplifting cases in Long Island she a do up her tuff body wat a life old man Connie weh all Ramping shop use to tek and peaches looks way better dan Ramping shop

4. Romping shop you too nuff wey you go the women party go do bout true you never go out this like time you did feel to go walk. the 2 of you sleeping with the same man and inna party a take pic. Romping shop look how peaches make up her face. you to nuff.

5. Is Cassie send this in cause she is mate number 3 & she vex cause she couldn’t go peaches round robin….. Connie own silver Krust him no stop spend him money on old tuff woman … him deh with a couple of them

6. Peaches the ppl suppose to drink out you liquor night time. You gwan too hype. You need to bring it back to you Home Depot days. If Tiffany drink you liquor big deal you coulda done the bottle before you leave the club. Yes a Shaka fi drink it out cause when she and Rev did da u nuff up you whoring daughter fi da with him. Lol you never know that one right.. A the right one you gone war with Kiesha crab cause she will step inna you face and don’t care.

7. WOW LITTLE MISS BEAT PEACHES OVER WILLIE? TALK DI TINGS I DIDNT EVEN KNOW PEACHES DEH AH ROAD SO LONG

8. I can’t stand that all bitch think she young with her ugly hard face and ugly feet can’t wait till then hold her and bust her rasss.

9. I wait to see them beat her ass I can’t stand this horse face bitch,she to buff with her ugly face ugly feet..

10. See the shade in Peach Face/eyes, Like WTF.
    Dancehall people gives me LIFE while at work.
    Hello YLT

11. PEACHES FROM YOUR DAUGHTER BREED FOR REV AND YOU GO DA WITH HIM FREN NAME BRUSH YOU JUST GET SO HYPE. WHAT YOU FEEL LIKE THEM CAN SAVE YOU FROM A BEATING. LISTEN DON’T BE FOOLED CAUSE BADDER MAN OUTTA ROAD AND REV DON’T GET RESPECT LIKE THAT FROM PPL NO MORE. MY GOD EVERY OTHER WEEK YOU IN WAR WITH SOMEBODY OVER MAN HOW MUCH MAN YOU GREY OLD FRONT WANT SO. NO MAN!!! YOU IN WAR WITH HAIR DRESSER TRACEY CAUSE HER COUSIN IN JAMAICA DA WID REV YOU A WAR ROMPING SHOP, DAWN, CASSIE, AND NOW KEISHA CRAB. CONNIE, TONY RAY RAY BIG OLD GRANNY LIKE YOU YOU SHOULD’E HAD YOUR OWN MAN

12. I must say I think she looks damn good for an older woman, she dresses age appropriately. I c her in all of the dancehall pic so her daughter just a follow what she c, they r both nice looking but Mama u lifestyle nuh pretty

13. Peaches daughter child is not for rev he did dna thats why he run her.peaches just a walk and f**k down dancehall suh kmt casie need an apartment and a bed she tough and ugly surgery cant help her.coco chanel and casie bin sleeping on floor all they life.

14. Peaches f**k every man in dancehall her pussy need rest,old lady need to relax now. She testify on brush and send him to prison because he left her.big belly derick got peaches on video sucking his dick. Peaches cant step to keisha crab no day no time she know that

15. Peaches you daughter have two kids and dont know any of the babyfathers kmt you need to rest you pussy and be a mother teach dana to close her legs to ppl man.you life sad you son selling batty on backpage.

16. Annymous. .hi met,whoring ramping shop a look fren frm peaches,Connie left that hoe long time, casie,peaches, etc and some more young one him a f**k now ramping shop time expiredddddd long time ,she knoe preaches a f**k him but she a nuff up in a preaches party she have no shame ,ramping shop u flop ur self frm u informed on people in a party at rag top ,people stay farrrrrr awayyyyyy from ramping shop she’s evil…

17. Yes people talk the things them yes the people them say all peaches do is suck all the dancehall man and have the nerve to act like her shit don’t stink hard face ugly looking bitch I can’t wait for Keisha to beat her rasss bout she and ramping shop a telling picture to f**king idiot

18. Cassie do breast??????? Say it ain’t so. Cassie u should a save that money and go do something else, u have no sex appeal, nothing. A pure ugly clothes u wear, you did ur big gut bout 5 time and it still didn’t go down, u still shape and walk like a pigeon. Never see a big woman hard fi look good suh all the name brand she wear, it still nuh show. Cassie a nuff gal want to beat yuh from back in the days cuz yuh mix up bad, so try dont come back pon the party scene too much lady.And peaches face says it all, rompin shop mi feel shame if yuh, u dont see the lady 8,9 and 10 yuh, boy nuh nuff and ugly lol.

19. the joke is this tony ray ray love when woman mine him.. from church ave day when him did deh with the big fat black nurse girl wey use to watch him and war over him.. it neva stop me from get my change and my little f**k and yes him buddy little don’t know wat them fight for.. him use to hate mi vibrator cause when him done play with me I need mi vibator fi com so peaches us who get the cock already want to know what u fight for. mi see him ina footprints the other day an ask him bout u peaches.. him say nu deh ins so wey u a war for.. him not even a own u before him ex..fi a big woman get some respect pon u name.

20. peaches a f**k money team to , train , but fi him good woman soon hear , she a side step Keisha browning to jus tru money train ,but kiesha will fight har , the two Keisha dem fi beat har , horse face peches , tony ray , ray give my fren some a u tings weh day ugly , send on again ,we living good over here ,him cockysmall fi true my fren talk but him loveable , u have to get him up up, ugly Gucci calling u , ring the goods too, met u go see fren a party inna peaches money , ray ray mind my fren , horse face we ago sport u tings dem, we ago buy bottles ,and mek same shaka drink and style u ,

21. Peaches have tings whe?? Peaches only gwan like she a smaddy but she a duppy bat. From mi know peaches she a wear and carry bk tings inna store. All cheap fox’s clothes she a wear and carry back. Same suh back inna deh days she use to put tape pon har shoes battam and wear it and carry back..Every mawning she inna Home goods a carry back tings wid har niece. A SUH she get har money to go dance and buy drinks. Peaches fi a ooman whe nuh have no green card yuh careless wid yuh life..All now yuh immigrant case nuh resolve. Memba yuh use to be on house arrest. Peaches no baddy nuh know yuh. Yuh jus a come bout. Go back to when you was just Sophia Lewis and two shades darker. Lol. A from long time yuh wha buss inna dancehall. Yes promoter of the year. Yuh work hard, now yuh earned it. Now yuh name deh pon light post like johncrow..

22. Ramping shop and Connie a f**k over 20 years . Ramping shop and Connie left long time . Uno leave the woman mek she go where she want to go and live her life . Yuh nuh see Connie tun sanitation worker a clean up America because him say him have him money

23. People pls. Connie don’t want nobody, how much time must we establish this ? Nuh DUTTY RAMPIN SHOP CONNIE RUN? AND PEACHES PUSSY DEH RIGHT BETWEEN AR EYE. WHO NAH F*K IT IS THE B I G QUESTION. Please, please, please. Connie don’t even want him rass self. And Cassie is the main ooman for awhile now…just hope Trudy beat yuh rass outta sea bout ya do body. No matter how much money Connie av, it don’t belong to dem. Some Advise mr dead cocky Connie… take it and go mind your 1,027,19349,1929.99999999999999999999 pickney dem.

24. The funny part is, Connie is a good clean heart man… giving and helpful, it’s just funny how he gets caught up in messy stuff.

25. yes anon 7.38 he is indeed a good person but him love too much dancehall gal. when I had my little affair with him. it was good mi nu have nothing bad fi sa, if him like you him spend, him will cook fi u also providing u have kitchen. he is very loving so it compensate fi the little dick. and like real talk sa him will tek peaches money mine har fren cause a so him stay. boy oh boy peaches if u was my mother mi pay somebody fi kill u cause u mek them want to cancel mother’s day.

26. Peaches wooeeiii u face hard n tuff like the corn dem pin u big foot. TRANSVESTITE pEACHES gal u too hard. Buy body parts and colour. FAKE right through. Man body talk the truth I know u as a black black ruff gal. Leave Keisha Crabs alone big greyup pussy MAN GAL. Tony Ray ray nuh deh wid u. Leave Kayla husband alone u a Kayla fi a screw up har face. PEACHES u A F@@K long time n nuh have nuh man fi uself yet.

27. A
    If only you guys could identify yourselves behind the keyboard unnu really sad…..peaches this peaches that leave the woman alone she look way better than most of you young and old she dress classy she has cheekbones that celebrity in Hollywood have to pay money to get her bone structure is on point u guys are dumb people want high cheekbone that’s why they wear highlighter and rouge…..if the woman want f**k it’s her pussy at least she not f**king gal….leave the blood cloth woman every year the same thing when her event coming around all unnu do is promote her more because all when unnu stay behind the keyboard and hide u guys still fighting to go to her event…..peaches don’t even remember unnu…..she goes to party always look nice never had a bad hair day and true the man dem love her style you guys hating stop it man and go get a life and leave the lady alone enough is enough unnu can’t break her she only get stronger hahahaha unnu life sad

28. @Ano
    You know A lie u a tell woman call Pon PEACHES u never know. Which man like The TUFF woman style lie lie Peaches mine man like