RENEE GET SOME MAN AMBITION

You ah just 23 Why You haffi tek married mon? You not ugly you are a beautiful young lady you can find a nice young man enuh

7 thoughts on “RENEE GET SOME MAN AMBITION

1. REAL WOMEN DON’T INTENTIONALLY SCREW A MARRIED MAN RENEE!
    She has some nerve. Sounds like she feels like she can be wrong and strong at the same darn time. Count your blessings that the wife hasn’t released the nudes yet and keep antagonizing her and maybe she soon will.

2. Bwoy di wife unda bagga pressure mine yuh pipe buss mi luv ……suh a guess renaee still a f**k di married man…DWL dem naw learn eno! Mi luv go talk tuh yuh husbin mek him undastand him wrongs… cause him a louuuuuuuu cause dem seh renaee a big sketel suh……yea.

3. I can’t stand this stinking mouth Gal she nuff and a try very hard she’s doing this for all attention gal go look a work you don’t have nothing bout you sher shit pon ,puppy dog you always look retarded all you a f**k you can’t fix the little room you inna a your mother house

4. Renee a tek married man and still nuh look good. Hair ever shabby and clothes never up to di time. Renee if you can do anything right now, please go back to school. Puppy tail and 6:30 nah bring yuh nuh further than where you are. All yuh duh a sleep a daytime, wake up nyam KFC and guh road a night. Do something progressive. FYI sleeping with somebody’s husband is not an achievement!!!!!

5. Renee a real dog shit eno.kmt she no stop trouble di wife and a DM di woman on IG da gal f**k & s**k every selector,promoter and artist and still no own a proper bedand get up everyday a boast bout YU a TEK married man renee yu life bitter and YU friend dem a boost yu up an dem same one a chat yu.renee not even a get bookings yu need fi stop it girl

6. Woo sher nt tellin this one leave married man alone but them jump pon nikiesha and marvin ppl you see