SENDER-So true me tell boy say me nah go him my money boy feel like say him can diss me
And p**y live a house wig gal and gal never know all Along say him a f**k man fi things
**SO THIS YOUNG MAN…A MINE DIS MAN WHEY LIVE A HOUSE WID HIM WOMAN AND ALL HIM A DO A CON DI BWAAY AND TIE HIM OUT AS OLD PEOPLE WUDDA SEH AND HIM NAH GI HIM NO PLAY..HIM SEND DI BWAAY A WHOLE HEAP A PIC A HIM MALE PARTS BUT HIM NUH GUH TO HIM PHYSICALLY AS FAR AS MI CAN SI, SUH MI BLOCK OUT DI NAME BUT DIS MEK A GOOD LIKKLE READ**
The man mad as hell and Muhammad only care about the $400 are these fags jamaicans? Trying to see if I can reconize the pictures
Can you send me the $400.00? NOPES :ngakak but seriously women need to be so careful. I honestly believe that its so easy to catch them but some women choose to live in denial. Whether him sex the bwoy or not he is a fish.
Omg, but a con him a con d yout, him is no fag, a d like him a dweet fah, an maybe him gal all on to
Dem bwoy yah will do anything for money, past sad. Women if the man is not working walk past him because a man dem name, dem must work. The first question u must ask is how r u maintaining yourself and your children if u r not working? F**king worthless, a next man could be mining him