FBF FLIPPA AND MARSHA

12 thoughts on “FBF FLIPPA AND MARSHA

1. Mi feel fi look in a mi basement for some 2007-2009 dance with flippa lol vibes. But for real while a we used to go saks and such fi get shoes and nice dresses fi dance- weh tight jeans and socks and exposed body a guh

2. Flippa did it real big in his time… it’s just a pitty Marsha was in so deep and leave the kids get abuse..SMH ,

3. And we use to buy Stewart Wiseman shoes, Monolo Blahnik shoes etc… and people never so frighten about name dance nice n gal dress good not cheap looking nakedness

4. Flippa is 1 of a kind, mi love him flex, him did love the finer things and he made use of his money. In most cases only 2 ways out with this life style dead r prison, Flippa u still have life suh u have a chance. Mi nah guy lie mi very bias towards dem, mi nuh stop big him up

5. No lie flippa was the leading man bout ya . If him never get snatched som boy couldn’t getting any shinee. And still in jail flossing his cool Aid me hear .

6. Kelly did nuff bad! Dayyymmnnn get out the man face. Marsha nice natural looking black gal. These bleach out clones cyan come near her! Kelly never wear brand again from Flippant locked up.