So mi never know Kelly and her old man did part ways but look ya to she a tek him money a mine young bwoy. That’s why dem man ya always hurt uno young gyal cause uno nuh easy at all.
12 thoughts on “YOUNG MAN TO HAR TING YES”
She and ken still deh and she fi stop it, Lowe the man and gwaan go frig banja in peace, oh you can’t right!!! Cah him bruck like dog.
Kelly Yuh dun pay the people dem round robin money. You and Julius a Di same. U gyal fi stop it Yuh never know Yuh never wanted old man when him send Yuh go school and buy car and put on braces and give Yuh business place fi run. Nyam her out Banja
Ken sick bad suh anything is possible now wid him.. All a him earnings a go to Kelly dats why she nuh run go breed yet.. A bet as di man pass she go breed.. A Kelly a drive up Ken vehicle now and a drive him around cause him sick bad.. Kelly love mine man from long time nothing new.. Swear she a di hottest inna har China brand.. Bitch stop quoting your status designer names bout gucci cause yuh shit FAKE.. Banja a mad over Kelly and she nuh ramp fi Gi him BUN
Ispy the son tek over the restaurant. Nothin nah gwaan fi Kelly like one time. She calm down now. Ispy den me nuh hear say a suh Julius Him stay too Him love owe people dem money. A bare fake brands dem wear
The whole lot a dem fake no hell, nah live no life.
Off topic Mi just a watch Coral aka Rapunzel live, BBC what a gyal do har body and stay BBC bad. She have oney pon the boat a hang on for dear life Mi drop dung.
A how old she be…. di old man hood soft like ripe banana and a green banana she seh. Mi naaa knock yuh mi luv cause di old man hood naaa work an yuh nuh go suck nuh pussy yuh tek a young cocky instead go chu gal but nuh mine him doh an buy him nuh play station an tings mek him bloodclaat wuk.
kelly nah upset a soul! Gal skin clean and pretty and she trang and look good but wtf are you f**king a bum?! you couldn’t find a nice good body money boy fi run the sal pon? nah fight him still from she want young cocky mek she pay fa!
She and ken still deh and she fi stop it, Lowe the man and gwaan go frig banja in peace, oh you can’t right!!! Cah him bruck like dog.
Kelly Yuh dun pay the people dem round robin money. You and Julius a Di same. U gyal fi stop it Yuh never know Yuh never wanted old man when him send Yuh go school and buy car and put on braces and give Yuh business place fi run. Nyam her out Banja
Is which Kelly this?
me no think them lef sender. that man not leaving kelly. this young boy is not the first. hope she saving
Them look nice together… leave them and this is coming from one of his ex!! NO HATING
Me love them together a years them a come
Big up Kelly and banjah
Look like that ex a get some a the money too. Come PORTMORE come talk. A long time them a come. So weh thw proof
Ken sick bad suh anything is possible now wid him.. All a him earnings a go to Kelly dats why she nuh run go breed yet.. A bet as di man pass she go breed.. A Kelly a drive up Ken vehicle now and a drive him around cause him sick bad.. Kelly love mine man from long time nothing new.. Swear she a di hottest inna har China brand.. Bitch stop quoting your status designer names bout gucci cause yuh shit FAKE.. Banja a mad over Kelly and she nuh ramp fi Gi him BUN
Ispy the son tek over the restaurant. Nothin nah gwaan fi Kelly like one time. She calm down now. Ispy den me nuh hear say a suh Julius Him stay too Him love owe people dem money. A bare fake brands dem wear
The whole lot a dem fake no hell, nah live no life.
Off topic Mi just a watch Coral aka Rapunzel live, BBC what a gyal do har body and stay BBC bad. She have oney pon the boat a hang on for dear life Mi drop dung.
:ngakak :ngakak As mi see dis mi laugh. Kelly Upset Dem!!!
A how old she be…. di old man hood soft like ripe banana and a green banana she seh. Mi naaa knock yuh mi luv cause di old man hood naaa work an yuh nuh go suck nuh pussy yuh tek a young cocky instead go chu gal but nuh mine him doh an buy him nuh play station an tings mek him bloodclaat wuk.
But she and this youth deh longtime is not just now kmt old news
kelly nah upset a soul! Gal skin clean and pretty and she trang and look good but wtf are you f**king a bum?! you couldn’t find a nice good body money boy fi run the sal pon? nah fight him still from she want young cocky mek she pay fa!