SLIPPAS , SOCKS AND GUCCI

11 thoughts on “SLIPPAS , SOCKS AND GUCCI

1. Probably theif her client cause they all sell to same guys .. nobody and Nikki sweet she every inna friendship for long she a fake hoe

1. Guccio Gucci must be rolling in his grave to see what his brand has come to. These dancehall people make Gucci look like regular downtown wear. They don’t wear it well at all, all decked out from head to toe in Gucci, which celebrity do you see dressed like that? This socks and heels trend needs to die.

2. Nicki sweets always a war with smaddy. Something must be wrong with her. She and Javana did have showdung pon the gram then she an Krissy now sell pussy bussup baddi Katyi Acid.. kattti ugly bad and bleach out shi muss get f**k inna dark

3. Kerry and Nikki sell pussy from state to star they are some big waste gal in America so very sad

4. Di one Nikki sweets want people to believe she under 30 lmfao inna her BBC dreams ! Nikki sweets you are AT LEAST 32 my girl and Kerry how U just a get BROAAAADDDD SUH ? Weh fat aguh? Fat and implants nuh rerk u never know and due to how Drew nah pay u nooo mind ya now u need fi slow down pan di eatin cuz we nuh sure if u can fix yet! Pretty plastic love FOLLOW TO MUCH she fi tek weh she get dem nuh stop sub each other what’s funny is how she never like woman and as soon as she and Nikki start lick head is pare pussi she haffi ah suck poor ting ! How u feeling? Your trying to keep up but Nikki finally link up wid her soul mate Kerry sweets she don’t need u again girl .. go fix u body katti it stay very bad bwoy katti yuh bleaching tan bad to .. everything pa u look fck up u wa remake and weh yuh a put on so much weight ago? Katti who do u breast dem? No unu talk truth katti yuh have the worst do yo body inna dancehall mi can’t get over it that must be a different kinda disappointment fi yuh. Time u a post up new car u go try fix what is broken which is EVERYTHING PA YUH.