Him look very uncomfortable with u Mek him gwan fine him age yuh ah real poppy show enuh snitch/clutcher you favor Barney inna dress to p*****t ! Mi nah force no young bwoy pon mi him and your son is 1 age what a disgrace
9 thoughts on “SENDER SHE LIKES THEM YOUNG -_-”
SENDER YOU TOO WICKED THATS NOT HER MAN I THINK THATS HER SON OR NEPHEW
No lady him look like him gudda be yuh son 2 time :nerd duh bloodclaat betta maam….. a nuff man ur age still have good hood whey a stand @ attention. look pan jicon him hood dead.
Not condoning what she is doing. He looks like he is over 21 yrs of age. Why is it ok for the older men to date consenting young women, and it’s not ok for women? I am just asking.
They both look nice, I’m hoping that’s a family member r her friend son, that likkle bwoy deh could never b her man. Dem big women need fi give the young women a chance fi find a man. Dem tek dem up and spoil dem suh di young girls don’t have a chance. Dem bwoy yah do anything fi likes. Mama if a nuh u man and mi get it wrong, sorry
SENDER YOU TOO WICKED THATS NOT HER MAN I THINK THATS HER SON OR NEPHEW
I think they look really really really good together
No lady him look like him gudda be yuh son 2 time :nerd duh bloodclaat betta maam….. a nuff man ur age still have good hood whey a stand @ attention. look pan jicon him hood dead.
Sender it’s the new style a hand bag, yuh not saying nothing without a young stud on your arms. Lady him don’t match anything on you doh, sorry
Not condoning what she is doing. He looks like he is over 21 yrs of age. Why is it ok for the older men to date consenting young women, and it’s not ok for women? I am just asking.
They both look nice, I’m hoping that’s a family member r her friend son, that likkle bwoy deh could never b her man. Dem big women need fi give the young women a chance fi find a man. Dem tek dem up and spoil dem suh di young girls don’t have a chance. Dem bwoy yah do anything fi likes. Mama if a nuh u man and mi get it wrong, sorry
Don’t see anything wrong. Tel do young buddy. A wheh old soft age appropriate buddy a guh. UNNUH stop be ole hypocrites.
FOH! IT’S OK FOR OLDER MEN TO DATE AND PARADE WITH YOUNGER FEMALES BUT THEN IT’S NOT WITH AN OLDER FEMALE AND A YOUNGER GUY?! DO YOUR THING LADY!!
But di young boy is not only Paula Dean man is also her baby daddy