HELP O ……….. DI LADY SEH HIM PUT RING PAN IT

SHE COMMENT DIS;-Again cos I’m pregnant and carrying LIFE dem cyan afford to give but wait yuh couldn’t put the right years senda ask if yuh don’t know‍♀️Or your math not good enough when u so into my life wait yuh neva know him put a ring pon it too I’m still here driving MY Range Rover and sleeping on king size bed while my two kingzz traveling the WORLD and third one soon fill up the passporta weh yuh mattress deh weh yuh buss pass deh which corner yuh f**k pon so mi cyan drop u some food and tea ☕️ holla nah ‍♀️

A pink wall dem post me again cos I’m pregnant and carrying LIFE dem cyan afford to givebut wait yuh couldn’t put the right years sendaask if yuh don’t know‍♀️Or your math not good enough when u so into my lifewait yuh neva know him put a ring pon it too I’m still here driving MY Range Rover and sleeping on king size bed while my two kingzz traveling the WORLD and third one soon fill up the passporta weh yuh mattress deh weh yuh buss pass deh which corner yuh fuk pon so mi cyan drop u some food and tea ☕️ holla nah ‍♀

12 thoughts on “HELP O ……….. DI LADY SEH HIM PUT RING PAN IT

1. If this jafakan cum bucket don’t go somewhere and cool har heels. She is the tommy lahren of dancehall ate you trying to implying we here at the pink wall don’t have passports to travel the world because jamaicans don’t have papers, how prejudice of you.

1. A lie :nerd ano Jamaican but prably a ywad man she deh wid send een har tings…. Sumting bout ppl who stan up like dat. It mean seh a nuff mix up bout dem send een di gal business.

2. A wah kina mix up dis yuh know seh it have potential enuh cause di next gal a how she a tek dah ring sumting deh :nerd matta fact weh di ring deh? Send een har follies.

3. Saw her once in a party, acting as if she cute. Just think to mi self white trash and wonder if she was there to spread a STD to the frighten man that loves high color.

4. di boy desperate and thru she a mine him.. who frighten bout range bitch u lease your cars so its the 3 years where u get something else u a gwan like a cash u a buy dem.. big waste dutty germ.. any desperate man woulda wife dat.. the ring that she bought bout put a ring pon it di man find a way fi reach a foreign and u spending so why not lmaoooo.. big ediat white gal.. ny nj garbage pan.. she been pregnant unno know late unno never see all she did a post a face pics lmaoooo…. bitch u life sad and the world knows this.. is another Kanisha this bassa clown.. lmaooooo.. wait ainy maya wid a big man wah think a him breed har wah a gi har money and she a spend it pon the young boy a jamaica

5. The funniest thing I was watching a dancehall that keep a poet more and this girl and a youth inna 20ties stand up and yuh can see set him feel shame when the camera went on his friend they were laugh….. You can see sey a she a mine him and him no dweet fi the love him only dweet fi the likes…… This harlot was sleeping with so many man inna that one party everyone the youth friend a look pon her and a laugh….. That likkle boi that I see her with look hungry and if a him breed it where him got money to buy this this roach ring

6. @annoymous 9:53 he has no money to buy no ring a she buy di two rings hers and his and a talk bout he put a ring on it.. di boy bruck n hungry like and live inna tennament yard wid him family… mi nuh wrong di boy u get a fool fi use use har yes.. cheap clothes wearing white peice a trash.. gal never stay good yet.. anybody she nuh f**k yet a wah nuh born yet..