EMPRESS DI SENDER SEH YUH MORE DAN ANANSI

Me say me have a cousin wey baddddddddd pon lying and TBH I had thought she was the greatest n nuh body cyah beat her but gal yuh way worse than her!!! Ok yah sleep pon king size bed so what? Who yah try frighten!? Kmt gwan yah met idk why yuh mek this girl a tek up yuh time pon the fb post enuh god know! Cuz she just a lie and a gwan so fi mek her self look good hst wah kinda years you n lee deh fah? Unless unno did a hide n f**k while yuh did a f**k yuh other man them the only person you n them did deh fi years was selector shampoo nuh body else nuh deh with u so long out a all a the man then wey u tek inna dancehall ok him put a ring pon it n a unno alone know? Hst lee me nuh blame yuh put ring pon it yute yuh wah reach a big farin too small island a nuh fi u! When yuh see a clown n can use them use them!! But anyway years or months baby a blessing so congrats

7 thoughts on “EMPRESS DI SENDER SEH YUH MORE DAN ANANSI

1. In a dem time ya gal still a go inna the island den and a married away off the boy den weh but want them? And all a tek up man roll of mining them? All a breed fi man weh live far away and dont have no visa or greencard fi come help you assist the baby? And then she same one haffie work extra hard to file to man and when him come and cock up a she still haffie a work. And when the relationship end them put the man den up on pinkwall and say them a deadbeat dad. No can’t understand den gal ya a

2. No one hates you for the life you are carrying, no one wants the man you have and have to be his source of income sis, yuh need fi hate where yuh come from and the war you had to run from. you are truly scum in clean clothes, yuh remember how yuh fren Patrice and then did go f**k Lance? Yuh call the girl your best friend and somehow managed to fall in love with her man, old long time cum bucket, Shampoo from Jamaica f**k yuh, Dexta Daps cum inna yuh throat then yuh go straight home go kiss yuh kids, who neva drop inna yuh wide front ah who did Fraid ah God and AIDS among other STDs , bitch yuh common ah outta main street inna NJ yuh go do yuh crawny foot and hands, bout Range Rover girl, talk when it FULLY PAID FOR and King size bed from outta Nasty main street, girl gweh, yuh hype, aint the State still ah pay a portion of your rent?? yuh nuh buy house yet? old refugee, you are nobody, you started as scum hiding in the gutters from war and you are still in the gutters this time mentally, go find ah man that can take care of you for a change and stop introduce your kids to so many strange men! dog shit God know why he didnt give you no girls cause another whore like you in the making would be a sin

3. She a ediat all di married di boy married him a look mi fren.. Spend u money yes gal why not pay fi di cocky

4. Some a dem dutty white ppl deh wah yuh see run gwan a Jamaica fi man ano nobody dem whey dem deh suh das why suh… big foo fool white gyal dem luv jump inna we race an know dem cyah match…a mussi lord a di rings cause if ring deh deh a she buy it :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak big eediat gayal any yawdie yuh f**k wid a papas dem a look nuh feel special mi lub…some a hunnu fi stawt wise up cause when him get di papas a you an di pickeny ago be alone… poor ting never had a chance.

5. Pay fi di cocky bitch! Yes introduce him to King size bed and all that, file for him and let him live with you. U soon reach u water loo these Jamaican men don’t want unu! They want visa and green card! Think Im lying set him please. As soon as he gets through he’s gonna leave u faster than Marvin leave Lisa.

6. Mi did think say afta Dexta rev out har vaginal walls that she would be occupied with stitching and sewing. What a gyol get around eh man. Maya she going by now? That’s good because nutten nuh dey pan har that screams Empress.