Sad sad world we live in, di man turn himself into a propa gal. Good fi di dutty man, him can’t play wid that because that have strength fi beat out him clat
I’m pretty sure he knows that she is transgender female. She is clearly stating that she is trans and she said he chases trans women. Some of these men are gay and in denial. They feel less gay when they date trans females .. this world is scary as hell
Tongue wah scrape off. It can fool any unsuspecting man, so fellas need to be cautious.
The ending of the world is near
Yawn. Yesterday unu say the eclipse was it :ngakak :ngakak
Any how, me did think a QQ …lolol
I am unable to watch heeeeeeeeelp lol
Nobody nave nuh bullet? mi run outta ammo mi neva plan fi dis mi tink one clip woulda kill it.
The hands ….
Gay or straight that’s how u haffi start treat some a Dem man yah Dem too lie an wicked
No sah
Sad sad world we live in, di man turn himself into a propa gal. Good fi di dutty man, him can’t play wid that because that have strength fi beat out him clat
Him cannot fool any unsuspecting heterosexual man. Ladies better be careful with these men out here.
I’m pretty sure he knows that she is transgender female. She is clearly stating that she is trans and she said he chases trans women. Some of these men are gay and in denial. They feel less gay when they date trans females .. this world is scary as hell
Dem fi dash u in a grave n cover u up.