DI BAKER HIM A TALK DI TINGS

BAKER , HI HELLO MI TALK WHEY MI TALK WHY YUH HURT? PINKWALL A PINKWALL AND IT DEH BOUT BEFORE A LODDA PEOPLE SO NUH MIX MI…YOU HAVE BEEN ON THIS WALL MORE THAN ONCE…DI LAST TIME WHEN DEM SEH YUH A DUH YUHSELF AND DI VIDEO DID ONLINE

https://www.youtube.com/watch?v=vZCY2U0_W-g

21 thoughts on “DI BAKER HIM A TALK DI TINGS

1. All this man is spewing is speculation and hearsay. And who would put themself in a position to be killed? You can be with someone for ten years and day they kill you. I could never talk bad about a friend who was murdered. Seems like he’s more of an acquaintance than a friend.

2. My Gawwwwddddd when shit stains is apart of sex sumnnnnnn wronggggggggg. He is the living born satan….yuh hear him description of the kind of man him love? This creature full up of demons….so him and peter pay fi young batty???? Smdh

3. So a so it go in dem world? Dem get d thuggy tuggy one dem fi f**k dem an dem f**k d lil girly ones or di gully queens?
    Well as him sey dem fi stop try convert di thuggy one dem, tek dem f**k pay out di fee n keep it moving. What a world????

4. I can’t believe out a Jamaican man mouth saying he like man to fck and suck his hood . Thank god me stop fck cause him my street days in ja a pure stab you get under your nasty Rass . Excuse Ms Met .

5. HIM TALK TRUTH !! UNO TOO DISGUSTING UNO NOH LIKE HEAR THE TRUTH, WHAT HIM SAID IS ALL TRUTH HIM SAH WAH NUFF A UNO A SAH AFFA SOCIAL MEDIA

6. Dutty bc dem, fire fi dem dutty life, a nuff uptown people a live suh dem 3 some and orgys. God a go rain some fire pon we of we nuh change we nasty ways.

7. HIM CORRECT I JUST HEARD FROM MY SOURCE IS A THUG KILL HIM, HIM BAIL THE BOY AN A TRY SEX HIM UP A HIM HOUSE . BUT ALL THE BOY WENT THERE FOR IS THE MONEY .

1. Den is whofa shit stains dey pon di sheet? Dexta sure would not carry him there wid smelly shit pon him bed. Most i fnot all battyman a clean/neat freak (ocd).
      Bwoy proly give up one round,neva like it and di money nuh enough fi a round two, Dexta a force it n bwoy get bex n stab (overkill) him and all decapitate him

8. Dat boy a tek fck longtime before him meet Dexter . Dexter is known batty man so why this 22 year old boy wAnt to be his friend . Don’t take the man things if your a stright man . They all batty man the 22 year old lying’ a money make him kill Dexter .

9. Just yrs old. Nuh live nuh life yet. Wedda him straight or gay, that is an absolute loss of life. Di money bwoy dem fi stop prey pan vulnerable youths!

10. well i respect his honesty, JAMAICANS love this fairytale world that does not exist . People in the business know whats up. I appreciate this.

11. Exactly the money gays a tek advantage of the less fortunate ones n the less fortunate ones are just for money, some a dem is no gays dem just tek hood fi money till dem tired or till dem can duh betta. But uno see how much bi sexual men dey jamaica mi rhatid. The AIDS rate high, 30,000 jamaicans dat dem account for have full blown aids, imagine the number of unknown cases, goodly quadruple the 30,000. No sah it sad mi nah lie a backside.

12. I don’t agree with there lifestyle at all but it’s not my business. I will say though this man is speaking the honest truth. Nuff people will try come cover up n nice up things just because they are friends. He’s an honest friend in saying it’s time that stop certain n certain things because it can n will cost you your very life. Very sad to see young lives being thrown away.

13. With friends like this, who needs enemies albeit he dropped a few gems and I believe what he is saying. #He knows Dexter’s mannerism both inside and outside of the bedroom. He pretty much summed it up that Dexter was highly freaky and liked nastines.

14. I wonder if uno know say everything him saying is the absolute truth, 110% true, them love the straight acting thugs, that eventually kill them, and him say something that I know that is factual and true, the gays set up each others to be robbed all the time, hi Flora Lee, u still deh bout, uno good. But the truth is an offense, but definitely not a sin, I am vouching for everything Chris is saying, more than true, all the kayliss gay ppl with or without money need to listen to this, because this is most of uno lifestyle. Harsh as it sound, but it’s the truth. Notice seh him a call name, and these all known battyman. Them wicked to them one another. Yuh waan see the Blue him too