Dah song yah bad nuh raas…..
Baddest diss song next to Remy Ma eulogy fi Nicki….
Might as well dem bury Ishawna cah she don’t have no talent fi answer this!
Suh who aguh write a diss song fi Ishawna mek she ansa back!? DWL! Ruff har up DI the gyal only have strength fi weak fence.
Wish JCapri was alive to put her to rest.
Is dancehall mek she have big house n bimmer? Which hits gave her that? Why she feel she bett dan Ishawna? Always thought she too was one of dem whack no talent artiste
Den a suh mi lost pan earth…… Tings a gwan between suh how mi neva know :ngakak :ngakak :ngakak but a wah dis now rollments weda a bus are a car she a look dis is fun ishawna come answer back mi luv :nerd doh mek dem style yuh suh.. brite!!
Anon ishawna is not a real browning, i guess u neva see the pic of ishawna before she start bleaching. Ishawna was never so brown so das a lie, go ask smaddy fi post back ishawna pic, all her foot looked like she had leprosy n i am not joking, serious. I wish the person who posted it could do it again, i nearly dead wen i saw it, ishawna did breast implant, she bleach so she is fake too n she a try diss kitty but ishawna is add on too n she fake too.
D.I the song bad, but girl your file is just as long as ishawna. From mi a go prep school D.I yuh a try buss big and mi go through prep, high school and university and yuh still nuh buss weh yet. But I hope this song give you a career boast because the naked thing and tek man thing nah work fi you.
Saw this girl in a red mesh tong bodysuit and her ass dont look good, its more like boy butt, ur pics are clearly touched up, I’m tired of all this stupid tracing between females. The men in dancehall are more united thats why dem a win
D.I went to ST. Andrew’s High I know that her family isnt too boxy. Back in the day, I know that it was said that she, Cecile and Timberlee were from good family background with money as did Tami & Tessanne Chin and Alaine. Cherine Anderson was from a working class family that had high morals. They didnt have to hustle out the music or turned whores, but when you cant get a hit you become desperate (D.I. & Alaine). I cant say that I have heard anything negative on Cherine Anderson’s name or Tami & Tessanne Chin.
DI neva used to endorse Cecile when she did a advocate fi di suckings? Oh……how quickly she forgets. Pot a cuss kekkle. DI’s file is just as long, if not longer than Ishawna’s. and the song is lame. Period. :cd
Lol, cherine a wuk wid sa gicor a sell house, das a hard market though, bad gal ceceil mother lives on train line a mandeville, ceceil a outside bastard child, she a cecil charlton grand daughter but a him son breed her mom, dem nuh dey, suh she a bastard outside child. Ceceil wukless nuh bc she a run dung chris martin a buy x5 and her mom live is disgrace. Das y the male artist dem flourish n survive dem loveeed dem mother n treat dem good, look pon busy signal, even chris martin, octane to name a few dem lobbbbb dem mother n tek good care a dem. Tessane n tami bad u phuck fi dem badness cover up good, das why dem did send dem go england go live, the mother had to send dem back to ja to live wid the father gal dem bad n broke out in england. In the voice, uno never know say is adam leveine help mash up tessane marriage, uno stay dey think dem chin girls dey ramp, dem a soar foot but dem cover dem chit good.
MEN IN DANCEHALL ARE UNITED !? U must be drunk! Mavado, Alkaline and Jahmiel cliqued up because of that war and it just worked out, who else u see living as one?? The whole dancehall split up. At the end of the day neither of these females are better than the next, none a dem nah tour guh real places. Spice a try, Tifa a fight haad fi her career all the other females a use dem body and vagina, yes Shensea is using her vagina cuz if she wasnt f*king Romiech he wouldn’t go so hard she betta watch her man and mine Ishawna try f**k him weh, DWL.
And a beg romeich a beg and promote shensea, cause shensea is not a good performer, she nuh have no talent more than she nuh look bad, be real har teeth dem awful in her mouth, she nuh ugly, but she nuh pretty. She half coolie n i have seen prettier coolie dan her in a kingston 11 where romeich come from. The day shensea find a man her career in dancehall ova, romeich is har man so i dont know why she a pretend, dem love use dem pus sy to advance in the music n it wont last. Shensea not pulling no money fi romeich only the flow n pepsi add, she not getting paid to even work some shows in europe, is romeich buy ticket n book hotel fi she n him go dey go promote her as a new artist from jamaica. So shensea nuh dey pon no europe tour, is a free europe promo she dey pon, but she cant manage even nottingham carnival, she lameeeee out rassss. The only females dat making some dollars. Marcia griffiths, queen Ifrica, Jah 9, judy, now n then kellisa go wid her brother n man chronixx on tour. Not even etana a gwan wid nothing, etana pass ketching up on her.
YIKES, OUCH BUT FACTS LMAO
Dah song yah bad nuh raas…..
Baddest diss song next to Remy Ma eulogy fi Nicki….
Might as well dem bury Ishawna cah she don’t have no talent fi answer this!
D I THIRSTY BAD A CLASH SHE A LOOK. ISHAWNA A REAL BROWNING. THEN SHE GO PUT OUT THIS MEDIOCRE UNDERPRODUCED TRACK.
You know D.I. bio? I strongly doubt it :ngakak :ngakak :ngakak
Bout icewata a real browning…we have a picture to counter that! You jingbangs are a disgrace.
:hammer :hope :lapar :mahongintip
A few seconds in and I said enough. This everlasting tracing and dissing is just plain disgusting and played out.
Nah lie nuff facts inna this…..sorry but shi kill her and bury her inna one song to rass
Suh who aguh write a diss song fi Ishawna mek she ansa back!? DWL! Ruff har up DI the gyal only have strength fi weak fence.
Wish JCapri was alive to put her to rest.
Rayyyyy, the song bad, yeah ishallnotclosemyleg, get diss big time, mek she come answer this, no coming bk, everything here is facts.
Ishawna, D.I dare yu. Suh, come talk up!
Is dancehall mek she have big house n bimmer? Which hits gave her that? Why she feel she bett dan Ishawna? Always thought she too was one of dem whack no talent artiste
D.I is no one to talk but the song bad. Sounds like something personal though
Den a suh mi lost pan earth…… Tings a gwan between suh how mi neva know :ngakak :ngakak :ngakak but a wah dis now rollments weda a bus are a car she a look dis is fun ishawna come answer back mi luv :nerd doh mek dem style yuh suh.. brite!!
Anon ishawna is not a real browning, i guess u neva see the pic of ishawna before she start bleaching. Ishawna was never so brown so das a lie, go ask smaddy fi post back ishawna pic, all her foot looked like she had leprosy n i am not joking, serious. I wish the person who posted it could do it again, i nearly dead wen i saw it, ishawna did breast implant, she bleach so she is fake too n she a try diss kitty but ishawna is add on too n she fake too.
went to school with her my love. her color real.
RassCLARTTTT, dis a personal attack! She went deep…I dont even know thus artist really..but one ting she sey what goes out to designer hungry wannabes
D.I the song bad, but girl your file is just as long as ishawna. From mi a go prep school D.I yuh a try buss big and mi go through prep, high school and university and yuh still nuh buss weh yet. But I hope this song give you a career boast because the naked thing and tek man thing nah work fi you.
This song tho it bad
I just went to her page and all I have to say is LOW BUDGET. Look like she and her rival are the same herring.
Saw this girl in a red mesh tong bodysuit and her ass dont look good, its more like boy butt, ur pics are clearly touched up, I’m tired of all this stupid tracing between females. The men in dancehall are more united thats why dem a win
Yet you here a class the woman :hammer
This song is wack. Come off of Ishawna.
D.I went to ST. Andrew’s High I know that her family isnt too boxy. Back in the day, I know that it was said that she, Cecile and Timberlee were from good family background with money as did Tami & Tessanne Chin and Alaine. Cherine Anderson was from a working class family that had high morals. They didnt have to hustle out the music or turned whores, but when you cant get a hit you become desperate (D.I. & Alaine). I cant say that I have heard anything negative on Cherine Anderson’s name or Tami & Tessanne Chin.
Your point is…? D.I. no hungry; hit or not she hold her own saidddddd way. SO…you point is?
Cecile family money done long time all they have is their name.
Cho idiot song
DI neva used to endorse Cecile when she did a advocate fi di suckings? Oh……how quickly she forgets. Pot a cuss kekkle. DI’s file is just as long, if not longer than Ishawna’s. and the song is lame. Period. :cd
Lol, cherine a wuk wid sa gicor a sell house, das a hard market though, bad gal ceceil mother lives on train line a mandeville, ceceil a outside bastard child, she a cecil charlton grand daughter but a him son breed her mom, dem nuh dey, suh she a bastard outside child. Ceceil wukless nuh bc she a run dung chris martin a buy x5 and her mom live is disgrace. Das y the male artist dem flourish n survive dem loveeed dem mother n treat dem good, look pon busy signal, even chris martin, octane to name a few dem lobbbbb dem mother n tek good care a dem. Tessane n tami bad u phuck fi dem badness cover up good, das why dem did send dem go england go live, the mother had to send dem back to ja to live wid the father gal dem bad n broke out in england. In the voice, uno never know say is adam leveine help mash up tessane marriage, uno stay dey think dem chin girls dey ramp, dem a soar foot but dem cover dem chit good.
MEN IN DANCEHALL ARE UNITED !? U must be drunk! Mavado, Alkaline and Jahmiel cliqued up because of that war and it just worked out, who else u see living as one?? The whole dancehall split up. At the end of the day neither of these females are better than the next, none a dem nah tour guh real places. Spice a try, Tifa a fight haad fi her career all the other females a use dem body and vagina, yes Shensea is using her vagina cuz if she wasnt f*king Romiech he wouldn’t go so hard she betta watch her man and mine Ishawna try f**k him weh, DWL.
And a beg romeich a beg and promote shensea, cause shensea is not a good performer, she nuh have no talent more than she nuh look bad, be real har teeth dem awful in her mouth, she nuh ugly, but she nuh pretty. She half coolie n i have seen prettier coolie dan her in a kingston 11 where romeich come from. The day shensea find a man her career in dancehall ova, romeich is har man so i dont know why she a pretend, dem love use dem pus sy to advance in the music n it wont last. Shensea not pulling no money fi romeich only the flow n pepsi add, she not getting paid to even work some shows in europe, is romeich buy ticket n book hotel fi she n him go dey go promote her as a new artist from jamaica. So shensea nuh dey pon no europe tour, is a free europe promo she dey pon, but she cant manage even nottingham carnival, she lameeeee out rassss. The only females dat making some dollars. Marcia griffiths, queen Ifrica, Jah 9, judy, now n then kellisa go wid her brother n man chronixx on tour. Not even etana a gwan wid nothing, etana pass ketching up on her.