Yuh know that is why mi always did know that the devil is a liar enuh..Dem sey Pinkwall is a failing site… but dem fi know a traffic overload n not any viruses like dem selves cause crash round here!!
Oh and a next thing..this is further proof of HOW Merciful n forgiving the Almighty is enuh… because if God was like man,anytime those who wish bad Fi JMG utter dem curses… HIM woulda mek dem choke pon dem own vomit or swallow dem tounge!
Gwaan through Met n my fellow bloggers!!
GLAD FI SEE U, MI NAILY MASH UP DIS, WELCOME BACK METTIE, METTERS MUAHHHH, ALL THE FAMILY COW NEVER KNOW THE USE A DEM TAIL TILL DEM LOSE IT OOO, TINGS HAPPEN FI A REASON PINK WALL LARGE UP USELF, (A FEMALE METTERS) HUSH YAAAAALLLLL, ALL HATERS PITCH JANKRO PITCH.
i was wondering met. think a block me block lol :maho
Tell you about the amount of traffic that this site gets, big up yuh self Met.
LOL me did think mi block tuh hahahaha. Big up yuhself Met traffic overload and tun ova!Wi did ah come here fi get all ah di black Friday deals lol.
Yuh know that is why mi always did know that the devil is a liar enuh..Dem sey Pinkwall is a failing site… but dem fi know a traffic overload n not any viruses like dem selves cause crash round here!!
Oh and a next thing..this is further proof of HOW Merciful n forgiving the Almighty is enuh… because if God was like man,anytime those who wish bad Fi JMG utter dem curses… HIM woulda mek dem choke pon dem own vomit or swallow dem tounge!
Gwaan through Met n my fellow bloggers!!
GLAD FI SEE U, MI NAILY MASH UP DIS, WELCOME BACK METTIE, METTERS MUAHHHH, ALL THE FAMILY COW NEVER KNOW THE USE A DEM TAIL TILL DEM LOSE IT OOO, TINGS HAPPEN FI A REASON PINK WALL LARGE UP USELF, (A FEMALE METTERS) HUSH YAAAAALLLLL, ALL HATERS PITCH JANKRO PITCH.
Lol….mi did stress out…it seemed like all my favourite sites were giving chobble whole day.