ALKALINE SEH MATRIX MOVE WAS A P— ONE

34 thoughts on “ALKALINE SEH MATRIX MOVE WAS A P— ONE

1. Alka a move too strong towards Maggie a music di man a play, weh him do fraid him fans dem start cheer fi di gaza boss too hard, cause mi kno Maggie might play a whole segment a kartel. Anyway alka fi pay homage to the gaza boss cause if a Neva kartel him wouldn’t have a career

2. As loud an mighty as maggie bwoy luv gwaan him really stan up an tek dat from dah likkle skinny malnurish bwoy deh? Of all di ppl yuh really mek blinds punk yuh suh? smfh matrix right now yuh nuffy even as much as raise yuh voice pon nobody yuh get LOUD pass jus get evoked loll

1. Cuz him know a f**kery him do, him goodly think him coulda do all that and Alka tek it. Maggie inna the business him know seh a suh dem artiste deh act towards dem rival, Kartel, Donia, Popcaan, Tommy Lee, etc. a suh dem stay.

2. Matrix did the right thing because the little tikky-tikky waste men around Alkaline are thugs and would put a beating on him. Alkaline and most of the entertainers are all cowards and without these hungry belly waste men, they are nothing.

3. Di way how Chatterhorn love tuff up him mouth mi think him would a tek di Mike and page Alkaline and mek him know seh him nuh deal wid segregation when him a play music,if a me like Chatterhorn him couldn’t book me again mi nuh tek diss from nuh heng pan nail bwoy,but di ting whea name money is a hell of a ting

4. Now Chatterhorn deh pan him live a talk bout him was the bigger person,why you wasn’t the bigger person when yuh did a trace Bounty,just accept that Alkaline son yuh an done FOH bout mi have bigger things ahead,Alkaline page yuh in a yuh face and you didn’t say shit,mi huh encourage war but man like Chatterhorn love diss up people, di suit whea him get and now diss from Alkaline,I hope 2018 is a better year for him

5. Nuh likkle bwaay supposed to a hold on pan a big man shoulder and a dress u dung..But uno doe respect uno one another so this is how it work

1. True but same time he was hired and told not to play Kartel. Tony should not have done that. Same thing Kartel use to do and beat up PPL too.. Tony did fraid…oh gosh him shame dwl

6. I dont even know why him book Matterhorn, Foota and Matterhorn only wants to go viral and only wants fame. Its his birthday party it makes sense he wouldn’t want his rivals music to be played. In all honesty if it was Kartel birthday party him try that him woulda get some bloodclaat lick an him woulda haffi f**k off too. Mi nuh normally tek Alka side but mi see where him a come from.

7. Man tell yuh tuh yuh face seh yaaah pussy an him affi tek dat :ngakak :ngakak loud mouth cigarette? Yuh tek dat???? Noooooooooooooo a doe believe it, yuh affi quat…. Dirty alkaline yuh mek duh dat? Alkaline yuh waaah be di man himself (Kartel) Suh yuh fi mek di man song play pussy! Cigarette if a mi like yuh mi naaaaa tek dat. But yaaah bitch still ooman strength yuh have.

8. I feel sorry for the next generation. With these imbeciles in the media our young people will have a hard time. Back in the day our parents could teach us about real time musicians. Who are we gonna teach them about now. Just look at how dancehall has deteriorated over the years. It’s a shame and disgrace

9. Met yuh right pan dat,hawl up and draw dung Alkaline coulda page Chatterhorn privately pan di violation him neva afi loud up di ting,Chatterhorn is a selector all when dem a bun out Ishawna equal rights him still play it because a music him seh,but me personally I don’t know if Alkaline asked him not to play Kartel,Tommy Lee etc because if he did Chatterhorn was wrong if that was his request,it bun mi fi Chatta box how him did just a skin off him ox teeth and Alkaline tek it to him like him a bwoy underneath him,I did not expect Chatterbox
    fi resort to violence beca Alka neva lick him but di skin off teeth ting was not cool it was not a laughing matter,Tony you got Sonned,mi glad di youth wid di spliff neva knock Tony da F out

1. Scorpion body cudda be Matrix son but because dem nuh represent like elders it open di door fi dem type a styling yah. His beef with kartel aint that serious fi him a exalt himself like that

1. He carrying feelings for Kartel, Spice and Bolt. Bolt banned his music from his party and Spice dis him plenty times. He is getting it from all sides.

1. Mi nuh see how bolt ban alkaline n mi deh round bolt n him n di yute dem a rinse out alkaline lyrics as much as dem do Kartel.

10. TONY YOU LIVE IN AMERICA NOW AND AFTER TODAY PLEASE REFRAIN FROM TALKING ABOUT THIS LEVEL OF DISRESPECT THAT ALKALINE CLAAT YUH WID,DO NOT SPEAK ABOUT THIS SITUATION EVER AGSIN IN YOUR LIFE IF ANYONE SAYS ANYTHING ABOUT THIS SITUATION TELL DEM YUH PLEA DI FIFTH,THAT IS YOUR RIGHT IN FOREIGN,BIG BADDA WID DO BAGGA 90S MAN TING,SILENCIO PAPPA

11. Yow u know mi haffi laugh.. all dem a cuss bounty u tink alkaline coulda go smell bounty ganja breath ??? It wouldn’t work .. not to mention Beenie before him reach blue trip him

12. All a this wha a happen inna dancehall, start from kartel and Cory Todd enter De business. Me only sorry say De bwoy matterhorn never get him teeth dem lick out.from him style up killa him feel like him untouchable,a De said ting cause footah fe get the loudas dem a pen, cause all of a sudden selecta feel like dem a De baddest ting . every body who a bash alka, why when the next fool dem do it its not a problem.can u imagine if a did poppy party would De selecta be brave enuff fe play a alka or vado song.if it was kartel party and him deh bout would a alka song be played . selecta get page fe play masicka when diona inna De place.

1. Boss, yuh sound stupid as f**k. You are part of the problem and not the solution. Continue to perpetrate violence and mayhem…dumb asshole! STOP THE VIOLENCE!!!!

13. People need to leave alkaline alone. Why u ago play a song weh a diss alkaline at his birthday party. That’s why the youth don’t respect elders a unu first don’t rate them.

14. Alkaline brite nuh bloodclaate…If A DID FIMI DJ BOUNTY, HE WOULDNT BLOODCLAATE DARE!!! But mek maggie galang, dem set NO EXAMPLE SUH HIM GET WHA HIM PUT OUT…

15. Anon @ 2:34 PM. You no have a clue what a gwan.so u can gwan chat. Dem do the same ting a the youth party a jersey, pure styling from dem big cratches selecta yah, and De youth just walk out a De venue, so u expect him fe just turn De other cheek every time so.nuff dem selecta yah two hand fe bruk up cause a dem a bring De music inna disrepute. The fact a the matter is not the kartel wha him play, cause him could a play one a kartel gal tune and everybody would a good, but no him affie play De one dat a directly diss De youth, and De youth fe just stand up and Sup it.after a him a pay De pussy fe play a him event.