MAVADO KENO SEH YUH TEK HIM BABY MADDA

Da boy deh weh mavado a whisper inna him ear. Him nuh inna mavado cuz him did seh mavado f
him babymother but a tru d girl nuh c mavado fi tell him weh d boy seh bout him. nuff a dem deh round​ him fi d hype dem a Fren Killa. vado need fi run nuff a dem fr round him.Him a tell ppl seh Moe a him sis not a ting nuh go suh. Him fada did deh wid har mother n a him grow Moe. Nasty keno4star inna lime lite n na mine him two kids dem. Waste boy dem wid a bagga man behind dem like Dem a batty boy dem fi go find work do n stop walk behind man and if Vado nuh wise up em ago end up like d rest a dem weh inna jail

12 thoughts on “MAVADO KENO SEH YUH TEK HIM BABY MADDA

1. Gullyside Mattress di bwoy still no want you.. After all these years you still a dead ova him. Him rate you so much him move you up and breed you cuz, chu you come a yawd wid new man again and Keeno no fawt pon you it bun you. How much more man you ago come wid fi prove like you move on

2. Somebody jealous of Keeno. Don’t be. The man them that hang around Mavado Don’t get a thing. Nothing. They don’t get to make they own money and Mavado Cheap and mean. Yes he will sleep with their girl. He does it all the time.All the man round Vado have to o

3. Keno has no babymada mavado f**k. Them hate fi see keno round gully but then grow together. Keno fada raised Moe from she about 6 so dem a brother and sista. left the people den alone and stop trying build vibes.

4. Boieeeee netty mi see it clear sah keno a mad you well yuh post him on pink wall dont make no sence cause him name still in a the good book and your name in a the mad book netty how much a keno fren them f**k u b4 he turn u in a lady and make u his babymother bitch yuh forehead big like the gullyside gully monkey

5. Netty yuh try hard bad but keno still nuh want you two a keno fren them f**k you b4 keno pick u up and turn in to a somebody then has a babymother bitch go get a new forehead yuh head big like miss kitty flase batty netty yuh tek all yuh fren pinky man a you set up roach the producor life and mek man kill him bitch go sell yuh pussy and stop look at keno cause keno a waste man ediot gal yuh salt

6. I’m dieing!! Yes is Netty send een this! Mavado would never f**k Netty! A Keno alone did want r! All when Keno a hype r up other gal did a mad r cause Keno never love she alone at the time! And when Keno fly een he got a Special kinda gal weh see him as him land! She hate si the bwoy happy! And him nu want r nomore! But Netty naw wear a she need a bloodclaat job or shi need fi guh sell soap and bleach n drink some a the bloodclaat bleach daily

7. Why u Hater’s a jump a call a the gyal name smh the gyal pretty wid har big forehead thou nu a u weh a chat an a call the name nu better a bloodclaath leave the gyal alone leave people business alone cuz fi unu life waa fix up nuff a unu deh forigen an na live nu life an a hype pan people unu gweh Mon kmft

8. Leave people business all you people commenting bullshit need fi stop it people f**k who Dem want to f**k why it a badda fi unu head that’s why war an crime cyaa stop yu see how unu quick a jump in fi mix up lolol poor unu what away unu know who the man want mi can bet yu seh a some likkle dutty foot gyal weh the man a f**k a do this unu need a life an stop watching people own mon