Cash finally left whoring uncle smh such a nice girl too bad you had to get played by a dog…cash a nuff Nice man still bout the place next time try a non dancehall organization lol truth tho
18 thoughts on “CASH DEM SEH GOOD MOVE”
finally she see the dog inna him , uncle ur daughter gonna get the same treatment,bruk bwoy a inch affa him fren dem ,cash u done spend now the slimmas a spend now ,cash see u at the party with ur frens I was wondering where was mr kotton , cash I got happy when I see this post, cash uncle a doggggggggg ,him chat u when him look my fren ,him f**k dun queens ,all the girls dem get trick him nah nuh money , cash u look good move up the dutty bwoy ,cash u nice move up dutty uncle ,uncle nuh want nuh body but him babymother , cash u nice go look a bwoy not in party a working man
Groupies can never mess with a regular nigga and can only mess with men who has some sort of name whether big or small. Jamaica teaches its women to think and behave like groupies from the hottest girl way down to the ugliest. She will jump to some other dancehall lame who life revolves around going to parties and acting like he’s rich when he’s really broke. Stay tuned!
Yessss mi hot good Gyal… Yuh better than them baby girl. Remember is only wotless Gyal alone sleep around wid everybody man. A you say class and pussy principal…some Gyal nuh have none. Mek Stacy aka sumting wotless ass stay prostituting she self for him… She dunce and wotless inna foreign . Gyal don’t have nuh bloodclacct ambition! Suck and f**k alone she know. Bout she up inna church every Saturday bitch tell the pastor u is a prostitute. Tell Di pastor u nuh worth a damn to nobody but a f*k and duck! Yuh life sad like funeral. Mi happy cash wise up and bounce cah she too nice to lower herself to you nasty f*k and duck sumting. Gweh dunce bat. Horse foot Stacy hide and f*k Stacy. Yuh sad like funeral gyal
Sender, nice as in cute or character?
Im so confused…wasnt it posted on here that dude live with his woman and the “nice girl” up top was just a sidepiece. IDK.
Anyway, if she was the side chick then she’s not nice at all. A matter of fact, she’s a thot who pumpum and mouth failed her because she couldn’t tek way the girl man…haha!!..These chick never learn…lol again. Running behind him like she a security.
No she was him woman.and uncle nuh live wid nobody! Him live alone in mt Vernon. Who him want to f**k him go to them. Him even stop carry out Stacy. When him want a suck from her him go a she yard.and the bitch have him up inna the house around she pickney.him hell her wid she rent suh a him run tings inna Di house
Uncle can go back to Nyoka stink pussy now cause she no stop beg ride at night. Stacy well of the church is s better place by all means. Cash is not Jamaican so that bs up top a f**kery. Jamaicans do not train themselves to be groupies Jamaican just love money wayyyy to much!
sumting a obeah worker, she alone want him ,she need fi go get har daughter a Jamaica weh need har ,har mother need help STACY DOWNSCALE CALL UR MOTHER IN JAMAICA PLEASE CALL UR MOTHER UR DAUGHTHER NEED U
LOL and don’t forget Kiki the fake body from Nj that he f*k and duck and give her herpes as she say and didn’t want to pay for her doctor bill even tho a can lie she’s telling on Uncle because she too is a low budget thot
Di no MONEY TEAM – poor cash baby find a nice man outside DH uncle hood lil like him don’t want why dem all ova him like uncle nice and clean has for lil coolie gyal from Cali big dog snop f**k from Bronx to queens all the no money team man them is dog snoop will dog she to wait for it but why nice clean girls like these want them old them ole germs man
finally she see the dog inna him , uncle ur daughter gonna get the same treatment,bruk bwoy a inch affa him fren dem ,cash u done spend now the slimmas a spend now ,cash see u at the party with ur frens I was wondering where was mr kotton , cash I got happy when I see this post, cash uncle a doggggggggg ,him chat u when him look my fren ,him f**k dun queens ,all the girls dem get trick him nah nuh money , cash u look good move up the dutty bwoy ,cash u nice move up dutty uncle ,uncle nuh want nuh body but him babymother , cash u nice go look a bwoy not in party a working man
Groupies can never mess with a regular nigga and can only mess with men who has some sort of name whether big or small. Jamaica teaches its women to think and behave like groupies from the hottest girl way down to the ugliest. She will jump to some other dancehall lame who life revolves around going to parties and acting like he’s rich when he’s really broke. Stay tuned!
Yes girl. He put you through a lot. Wey Stacy Upscale???
Him a f*k chantel now
Yessss mi hot good Gyal… Yuh better than them baby girl. Remember is only wotless Gyal alone sleep around wid everybody man. A you say class and pussy principal…some Gyal nuh have none. Mek Stacy aka sumting wotless ass stay prostituting she self for him… She dunce and wotless inna foreign . Gyal don’t have nuh bloodclacct ambition! Suck and f**k alone she know. Bout she up inna church every Saturday bitch tell the pastor u is a prostitute. Tell Di pastor u nuh worth a damn to nobody but a f*k and duck! Yuh life sad like funeral. Mi happy cash wise up and bounce cah she too nice to lower herself to you nasty f*k and duck sumting. Gweh dunce bat. Horse foot Stacy hide and f*k Stacy. Yuh sad like funeral gyal
Yawnnn..nobody cares she will never leave gonorrhea body Uncle cause they share that in common
Sender, nice as in cute or character?
Im so confused…wasnt it posted on here that dude live with his woman and the “nice girl” up top was just a sidepiece. IDK.
Anyway, if she was the side chick then she’s not nice at all. A matter of fact, she’s a thot who pumpum and mouth failed her because she couldn’t tek way the girl man…haha!!..These chick never learn…lol again. Running behind him like she a security.
No she was him woman.and uncle nuh live wid nobody! Him live alone in mt Vernon. Who him want to f**k him go to them. Him even stop carry out Stacy. When him want a suck from her him go a she yard.and the bitch have him up inna the house around she pickney.him hell her wid she rent suh a him run tings inna Di house
Den a man dat??? A wey di ress a him deh??? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak mi cyah badda.
WTF, is his pants below his butt? Straight faggot, using women to hide his homo lifestyle.
Uncle can go back to Nyoka stink pussy now cause she no stop beg ride at night. Stacy well of the church is s better place by all means. Cash is not Jamaican so that bs up top a f**kery. Jamaicans do not train themselves to be groupies Jamaican just love money wayyyy to much!
sumting a obeah worker, she alone want him ,she need fi go get har daughter a Jamaica weh need har ,har mother need help STACY DOWNSCALE CALL UR MOTHER IN JAMAICA PLEASE CALL UR MOTHER UR DAUGHTHER NEED U
HIM DEH WID DEMUS SISTA TO I SAW THEM AT SHEBA PARTY ON SUNDAY .DEM LOOK HAPPY TOO.
LOL and don’t forget Kiki the fake body from Nj that he f*k and duck and give her herpes as she say and didn’t want to pay for her doctor bill even tho a can lie she’s telling on Uncle because she too is a low budget thot
Demi’s Sista f**k nuff DH man
Di no MONEY TEAM – poor cash baby find a nice man outside DH uncle hood lil like him don’t want why dem all ova him like uncle nice and clean has for lil coolie gyal from Cali big dog snop f**k from Bronx to queens all the no money team man them is dog snoop will dog she to wait for it but why nice clean girls like these want them old them ole germs man
Anonymous December 19…you jealous uncle no f**k u Inna you little rented room sour gal
What a mess. Everybody f**king each other