DAVINA SEH MEK HAR STRIVE O

WELL I NEVA PUT UP DI MESSAGE AS HOW I GET IT CAUSE YUH HAFFI KNOW WHEY YUH A DO INA DIS ARENA …SAKE A SEH..LIBEL EASY AND BASED PAN DI S*XUALITY PART DI PERSON WUDDA HAFFI SEND NUFF PROOF AND EVEN THEN MI CUDDEN BAWL IT OUT BECAUSE DAT WUDDEN NICE..ANYHOOT…….DAVINA SEH MEK HAR STRIVE WID DI MAN…NUH MATTER HOW MUCH MAN HIM TEK WID SHE…..MEK SHE STRIVE O

10 thoughts on “DAVINA SEH MEK HAR STRIVE O

1. alright goodie, imagine @MET tried her best not to discredit u & even pretty up di tea fi u no look so bad & u ungrateful hurry come-up gal a talk bout strive??? gwan true with u shitup hole, we dont grudge u missis. Pinkwall real true followers & commenters always know di truth & real tea, we always give good advice & tell unuh fi caeful but hype always get di best a dem & den dem same one blame we ova yah say we ghetto & badmind & soo on. Big up the only blog i follow up cause she fi know say di same life weh chwe her up wi spit her out like old bubble-gum. Gwan true shitup hole gal gwan true in peace.

2. Yuck, yuck, yuck, nasty fluids sharing..grooooooos. Just the very thought of where the D has been going is enuf fi mek mi skin crawl n fi foot dem and puss lock up tight….

3. All weh a gwan Davina was on the post prior to this one
    A cuss people how dem bleach out .. like girl we know it’s you
    I never heard of Davina before the pageant nor her deaf people shenanigans that she probably came up with for the pageant image … Davina not because u have an Afro yendi file did get buss to after the pageant you are not EXEMPT from this shellinnggg sweedie.. and Yendi did do wayyy better at the pageant So just easy yuhself if u never want ppl fi talk u wouldn’t go lay down wit ultimate germs

4. Sad to say I am Jamaican but a lot of Jamaican women love LIKESSSSS and bad to .. like plenty
    Aneka
    Rich rush (extremely)
    KASI (sorry fi she)
    Kimberly Megan (trying real hard to fit in)
    Wonda
    Sweets
    Dolly
    Roxanne
    Lauren
    Jodi couture
    Shanzi
    Shai trendy
    Kadzi porter
    Intended beauty Adrian
    Yendi
    Davina
    Nicole mclaren Campbell
    Loud fashion doneisha
    Rabia
    Shop necessits Tania

The list can go on and on it’s never ending these women love likesssss and if u realize it’s not just ghetto girls it ranges from even the upper class women too … just ridiculousness some a we nuh have one humble bone inna we body and always a stress out demself fi dem pan front page “look at me, I did my body, im wearing fake Gucci, I have bundles, I live uptown, I have a ring, even tho I live in the ghetto and barely have a inside bathroom I’m a world traveler sucking mad dixxk … attention whores. Who fi really grudge dem germs ya in a 2018 though … SAD

5. No man at least shi naw cuss and carry on. She did not deny anything nor did she defend anything. If she said let her strive just let it be. She knows the risks she is taking. People have to live their own lives even if we don’t agree with it. She is one of the few people I see that don’t have a nasty attitude to what has been put out against her.
    This seems to be a humble response. She could do like some and talk bad about the site or all of us who visit here. Give onto Caesar what’s due. She didn’t bash anyone, didn’t class anyone so all everyone can do is hope if what is said about her is true,that she takes heed. If she doesn’t then deal with the repercussions. I don’t see a prideful spirit in that post. Let’s be fair, with the platform she has been given I don’t expect for her to address any aspect of her personal life in regards to what has been “exposed”. She could have ignored it, she did not, therefore let her deal with it on her terms. The consequences will be hers to deal with as well.

6. Tuh bloodclaat go fi show yuh how mi head nuh good, mi tink a smaddy else lol a di nice skin winner lady dis man lol miss universe run goodie nuh tek no amount a shit all if it small.

7. So Unnu no see tanannia gone Pon vacation wid her batty man and him other batty man dem. She one wid 4 batty man. What a nastiness