DI CHEST LOOK A LIKKLE BIGGER BUT IVE NOTICED THAT THERE ISNT ANY FORM OF LIFT TO THEM AND BEING AS THOUGH YOU SAID YOU WERE GOING TO DO IMPLANTS…….IM JUST CHECKING IF YOU CHANGED YOUR MIND CAUSE IF SOMEBODY COLLECT FROM YUH DEN YUH NEED FI GO TEK BACK YUH MONEY
Her chest looks bad fi true
For a big woman this lady tries so hard to fit in with the younger ladies like give it a rest. I’ve also noticed that she is snobby like the uptown crew. Shelly you can’t be so snobby with a brood of children with different fathers. Let me leave you alone #UptownSketel
I thought is only one daughter she have. A suh she a gwan bad wow
U really don’t know about her situation?
She need a face surgery tuh man.
Devin di Dacta yuh nuh see a new year now!!?Yuh can stay deh gwaan waste yuh fcuk dem pon Shelly curry chicken BACK.Try find an oxtail of a lady cuz Shelly change men like how ghetto ppl eat chicken back… very often,mi spell it out cuz u strike me as kinda slow.
Suh how nobody nah talk bout the big deal she just seal fi Dancehall artistes?? Seh wah u wah seh bout her looks but she making moves af!! Mi rate that move.