Yuh knw dem long time big woman church rebel deh who go a dance every Saturday night and find themself a church wid di party clothes like sey everything good? See her yah! Sister Simone , the breast want a little upliftment man. Dem a play sleeping competition saying who can stay up longer. Betta she stick to di one tear up stocking rather than to wear this runner from in her living room dwl then again if the breast them a run race … ohh and leaving the face part up to uno
New name a hello kitty monkey
Lol sender why u do it facts tho this gorilla looking transgender yah only kno fi walk n f**k dung danchehall and wen dem done dem talk bout walking trophy bitch unno a walking scrap metal granfather stay home cant call u grandma cuz u look like a man
Met is about time somebody tell har fi get two lightpost fi hold up dem deh and the handicap sister just want up inna di lime light suh a wonder if she still a sleep pon simone floor or the little girl bed yall bitches need to stay home now
Is this a man are woman
A ova di morgue dem put on har makeup?
A tax time now bitch you can take the tax money and go fix dem but please don’t fi get to fix your infection pussy what in the dark mus com to light
Unnnu know so much bout ppl pussy but don’t know shut bout unnu man, ah dats why dem cheat pon unnu. Always ah watch gyal pussy ah some lesibian shit dis.
JEALOUSY IS A BITCH!!!
Move unnuh bloodclaat and go f**k dog…Hide behind Pinkwall. Bitch whe yuh nuh come inna deh “transgender” face and talk neck she f**k yuh up..Mind yuh f**king business. If she what go dance Saturday night and worship pin Sunday a fi har pussyclaat prerogative dat. Waste gal come off Simone pussy and Lowe deh woman. A cause she come a party, buy her own drinks and whole her space unnuh nuh like har. She nah beg nuh friend from none a unnuh..she support people dance and fi har party sell off the other day…A bayeeee!!! When yuh chat bout she walk and f**k down dancehall… meck sure yuh put a radar pon yuh man cause goodly him a one a dem whe a look har..lol… oh maybe yuh see yuh man a eyes har.. Simone Goody yuh have a gal whe caah sleep chu yuh. WOIEEEE!!! When yuh see Simone say something nuh.
@bae u funny
Dem need fi stop now ..now the big mouth daughter join the gang a wah u name la whore cuz u is a secret f**ka nikkita u come fi help yuh handicap aunty and yuh ugly mother whore dung dancehall yah now
@Dye Dye
If iz ah secret f**k.. how you know bout it?? Lmao dat f**k cyan b no secret den. You know so much call him name nuh.. ah wah u scared??
la girls never look good yet,
them just big and loud. them look like them big old time white fridge. all of your party them flop. the people dem sorry for you and give you a crowd. you all are one big set a clown. you party image stay bad. you need some new stocking and clothes. you don’t look good grandma. fire your old time dressmaker. stop buy panty and stocking to wear go a party, you and your pop down stay bad crew. go send you daughter to school. their is no future in dance hall. you is one big worthless mother.
Agree, time for her to put down the panty and rip stockings. Also ease up on going braless and the rubbings. IT DONT LOOK GOOD.
A f**king mess