KHAGO ………STAY IN THE STUDIO PLEASE

8 thoughts on “KHAGO ………STAY IN THE STUDIO PLEASE

1. Not a Khago fan! But a one God u seh Kahago! Dadda nor Shango anuh yuh god! Box him dung back if him violate! Suh wen dem know dem have nuff backative dem behave!

2. New talk for the New Year, SOMEBODY TEK WEH HIM PHONE R SOMEBODY PLEASE TAKE AWAY THE PHONE. Social media is going to be the death of them

3. Sizzla too phucking rude. Him a really reggae bully .
    Sizzla you not god and you cannot force people to believe what you believe their life should be like .you cannot tell people what to eat, drink and wear .
    Everybody have them own life and should make theif own decision.
    Get lost boy. Sizzla LOVE freaky girls and when him look the little young girls them and them turn him down him vex and burn them out.
    Sizzla at the rate you going you going to end up in prison LIKE Ninja man and cannot get out.
    Sizzla stop prove pon people you not incharge of jamaican people life and you not incharge of their ways of living.
    Sizzla you eat, phuck and kiss what you want suh let people eat, suck and lick what they want.
    Khargo if sizzla box yuh spit inna him face .

4. Suh fran 2013? and yuh come wid dis now inna di ppl dem good good 2018.. an a chip badness an live a farrin? lol issa joke? Him naaa tek di meds star, him need monitoring fi tek di meds fi level and balance him off.

5. But suck mummy nuh fi bother kargo after how him call fi him mumma what’s the big deal if somebody tell him fi suck her . Oh mi understand a cause a from 2013 him did love and respect her kmt

6. No latty+5 sizzla just meck the talk sey him ago box la lewis and after him box la lewis him ago box down kargo.
    A new war this latty .
    Sizzla really need to stop bothering people.
    Sizzla think his way of living is the right way and if you not on his team him style yuh.
    Sizzla real rasta a peacemakers yuh love gun too much and stop put arguments to the little young girls yuh a big married bwoy sizzla .

7. Sizzla fi go suck him mother who him think him is slzzla think him 2 bad and suck the most pussy & run the most battery and a Gwan like him righteous