Then mr wanna Be tommylee a suh you guh jamaica yow youth everyday you just get up an duh the same thing sit down an smoke an drink red stripe an rum. But when your in bronx a beer hennessy you drink yow dawg you look like one big idiot a jamaica with your no clothes self an your tight pants dem .You nuh know sey jamaica in order to enjoy yourself you have to have money wey you think the box truck job wey you drive an deliver the party chairs an table money can duh anything a jamaica. you guh maxfield an a gawn like you a somebody yow a time you tek off the one fake moschino belt you nuh tired fi tek off the moschino name an out on a next belt eeee. U need some clothes dawg
Vacations are to relax, to take a break from the hustle and bustle of your everyday life(nobody no deh pon no hype). You can’t beat a man for making an honest living. Its better to build slowly vs risking your freedom and life being a hustler or scammer. When im chillin on the beach nothing sweeter to me than a nice cold beer. Im happy he was able to go to Jamaica and just be his natural self vs painting this false sense of living that truly don’t exist for most in Jamaica. I mean who is he hyping on down there? His friends who probably dont have the funds to ever buy a bottle of Henny.
I concur. Cudden seh it betta. A Jamaicans abroad alone travel to Jamaica with 3 suitcases full of clothes. No wonder when we come…..dem stretch out dem hands. Dwlll. Because we arrive like a million dollar we mek a year time. Yes …. we have the right to dress however we want and wear whatever we want…. but sometimes it’s just too much. Going to Jamaica for one week with 3 suitcases full a clothes. Kmt (an nutten nuh in deh to give away).
Tommylee no go Jamaica over 5 years an just get green card go Jamaica an not even a good beach or a good party him couldn’t go all him do is inna him wife mother apartment a smoke an a talk bout yard expensive.smh
A so him really go Jamaica him couldn’t buy a good swim suit.
Jahknow people!
This nigga always a hype an feel sey all the flop dance dem wey him a keep ago nowhere but if you so hype a bronx how you dea a yard bruk f**k looking like a uno season chicken you don’t have no style nigga went to party with your wife who can’t dress fi save her life two a uno look the worst in the party for foreigner you don’t have no style just on pure waste man moved but then again you’re a wAste man. All you do is just love chat an gawn like your a gallis
No man suh how him look like one a di no clothes man dem a Jamaica suh lol yow one a mi fren dem saw him at wet Sunday’s last week inna one old Toyota car an mi sey met mi couldn’t stop laughing because to how him love video the BMW an gawn inna him tight cloths mi think him woulda mash up yard these niggas just a set a wanna be everyday a it enuh hmmm but yet your looking like someone who dea a Jamaica a suffa yow you a real bruk foreigner no clothes nammylee. Stop posting your wife an gawn like a your family or friend because if a never she you wouldn’t get the green card: you bruk nuh bloodclatt u fi change your name too Boom because thats all u drink
that boy have his greencard more than 5 years now.he came to america with hus greencard so stop hating on the youth.whether him drive box truck or not hes making a honest living.nuff a unobwish uno coukd go to ja cuz uno dobt have nkt even an id in america.lowe the youth
Senda yuh jealous true tommylee fly out …. badmind is a ugly thing
Stop the hate smh
Leave the man alone you scumbags talking shit!!..I cant with some a UNUH..If HIM WAS SCAMMING AND INNA DROP-TOP BENZ, u woulda heard a whole other set of gossip..LOWW THE BLOODCLAATE MAN, UNU TOO DAM TERRIBLE..WTFC what he wears or drinks on VACATION?MEK DI MAN ENJOY HIM GREENCARD..
A unu send people fi tun scamma lol
DAMN if you do, damn if you don’t can’t please people
To how mi see it a run in Jamaica yah now it’s best to dress to blend in and don’t attract any undue attention to yourself. Jamaica ain’t the place you want to look too prosperous especially in some places. If you on a resort then knock yourself out, but regular movements pon di road you have to learn how to blend di fck een, better dem say him a bruck dung farrina and him keep him life.
Met, you know everyday we talk bout di crime and say JA gone to the dogs, but you know how mi know JA gone to the dogs? Not one good tasting patty mi eat since me been here, I cannot believe that farrin patty taste better than yawd, shocking. Bwoy, Randy’s need a patty shop in JA to teach the locals how to make good patty. I not trying no more cause dem pathetic af. From Juici to Mothers to Tastee, dem is all foolishness, if a good patty can’t be found in JA wah dat tell wi?
It gone to di jancrow dem
Randy’s? Yuh nuh find the filling too runny?
Right thing u do youth go down there and be simple cause that will cause less eyes on u.. Ppl always go Jamaica with the hype and when dem get Rob dem complain when a dem same one set up dem self to get Rob..humble my youth cause badmind is active at least u have a job…
People dont have nothing to do to put out story like this smh. Tommy lee is a progressive young 20plus year old man who come to america and a look better like anybody else who have a honest bread. Sender go and suck your mother hating ass. Di man goh a Jamaica and i didnt c nothing wrong with him clothes all unuh talk bout is clothes in America u dumb ass fake jamaican smh.di man gone a Jamaica fi him son and goh look fi him family dont ever fight a young ghetto youth. An like you who cant do better you this story get me real upset kmt.this bullshit.
Ok rich foreigner sender god bless you and Donald Trump up there lol dumb ass fool to send in a story like this smh.it funny how people come a uncle sam and lost dem way by using clothes and liqour to judge a man weather him bruck or have money smh. People dont have shit to do but watch out a man enjoyment and grudge and badmind. U same dutty jamaican weh send in dah story yah. If the man a drive box truck and do delivery is what? Smh you is just a dumb haiting ass who hating on a young getto youth weh a try. U need to do something better when u go jamaica ok Rich foreigner kmt
Sender go look a green card n go suck yuh muma
That why it no good fi hype and gwan like u rich cause if u cannot live up to the life style ppl going to talk.
Dora why yuh send in the youth Ugly Big mouth gorilla Bitch you go look a green card you love watch ppl to much n yuh don’t have dry shit ina yuh pancake batty
Leave hype life alone and stay in ur lane youth thats the problem with unuh ghetto youth and then unuh say ppl badmind unuh when a unuh set up unuh self.
People Really send in story like this? SMH talking about bruck foreigner dam look how foreign hard and people up here a struggle. This sender watching man clothes and man life who able to travel to Jamaica and look for his family nevertheless smh. Sender u need a hard box bec a lame story this. Weh u did want the little youth do,go Jamaica to hype with clothes and liqour on his ghetto friends weh dem coming from the same gutter. You fake foreign who srnd this story cant even take a vacation kmt but unuh just good fi watch out man progressive life. Happy for you tommylee keep trying ok
Tommy lee is a user bec him know to god him dont want Shelly and big old idiot Nickeisha him never big up him wife weh help him yet or act proud a him wife weh have him back. He is very ungrateful to people who help him out. Him diss Shelly and Nickeisha weh have him back to let him look like somebody bec of the little fly batty IG hores smh i saw him post a video with his entire family and when the video reach on his wife instead him seh “si wifey deh, him seh si such girl deh” smh and fool fool shelly with her tuff fool fool sehf a skin off her big teeth sad.my friend tommy lee use u for green card him dont want you or love you him a dry out you and Nickeisha and use unuh out bec without unuh he is nothing dam fools.and Tommy Lee stop be ungrateful bec u know too that this is a fact
i know forba fact tommylee came to america with his greencard.his father bring him n his other siblings here.when u gonna bring people down state the facts
Jamaica is just an island full of haters with the maturity of teenagers and pockets full of lint. If the youth would’ve come down in Gucci from head to toe and changed his outfit three times a day to appease a bunch of people who wear nothing but cheap clothes, designer knock offs and hand-me-downs left by foreigners; then they would chat him and say he’s a show-off and full of himself; instead he comes down basic on a down-to-earth level and now they’re saying he’s broke and has no clothes lol. You can’t please a bunch of people who think they’re rich but can barely find three meals a day to feed themselves. Make the man wear whatever he wants while on vacation, why in a third world country that’s 2nd to Haiti with regards to poverty unnu gwaan like people have to break the bank to impress you bums? If western union locked off for a month most of you judgemental Jamaicans would starve to death, so stop acting like people who fly down from the countries who sponsor ya’ll broke azzes have to impress you in anyway. Make the man wear what he feels to wear!!!! To the guy up top who says there is not no decent patty in the island, thank you much sir!!!! Been saying it for years!!! No decent patties, no decent jerk chicken or Jamaican restaurants in the island no more. You can find much better tasting Jamaican food in the states by far!!!
One ting mi nuh like wid mi country and dem mentality is dat dem tink choo yuh come from farrin a yuh an di president(Obama) a come and when yuh want money yuh just call di bank and wire transfer. It look like a pan di beach him deh him nuh need nothing else fi swim inna him a man. Look like di head a pickout inna di front but dat can be from driving the box truck and doing a honest 9-5 it stressful.
Yow the man guh party with shelly an video her like a him fren tommylee stop because you be looking like a damm fool acting like your a gallis what I don’t understand is that all these ig bitches you be looking all the time an hiding your wife an when you video her you a act like its your fren it nuh look good you talking bout gated community lol an a old 4*4 nigga best you chill an relax yourself bleached out self y’all on ig acting single when uno a married man. No body nuh badmin you for a green card nigga plz keep chatting shit
Tommylee is a just waste man an a user suh nobody nuh badmin him what does he have apart fr acting hype when him bruk try paint up a picture wey not even exist the problem with uno is dat everything uno love put up on social media an making uno self look like a dam fool you a used shelly an she’s just an idiot because how u fi on holiday an video your wife an acting like she’s an stranger smh you dirty man an you gonna act like ppl badmin you when u dea bronx an inna party you drink up hennessy but you dea jamaica an can’t afford hennessy you a real bruk foreigner fi true di sender never sey a better thing nobody nah hate on you the ppl dem a talk facts look how you look like sum bruk bleach out hungry belly getto youth lol but you a foreigner
@ Marie, I have heard that complaint before, but the flavor to me compensate for the looser texture, plus the flakiness of the crust. You need horse teeth fi chew Juici crust, and fi Tastees have way too much filling and no patty flavor, not even a stray skellion mi find in it. Marie, a nuh meck mi a meck this up, the patty dem a yawd a total fckry. Mi haffi tun eena cocobread and cheese smaddy yah now. I would happily eat the callaloo patty, but caan find none, dem always mysteriously nuh have none.
Lol Tommylee come to which America with greencard kmft a shelly gi him greencard him usto treat her like shi but she had his back nobody badmin him simply him ungrateful an is a user dont knw why ppl a talk bout him did have greencard dwl him just get greencard him fi thank god fi shelly an stop try impress the bitch dem
How a man can be a wast man who been to america and in a short time afford to sort his self out, file fir his son filing for his mon have a job able to take care of his family sending barrels to Jamaica multiple times and taking care of himself for 25 years old dam people give the little youngster a chance the guy holding his head up stop hating on the youth for nothing he did you no harm so why send in this lame story to try bruck the young man vybez bec he is in Jamaica enjoying himself sender u dont have nothing to do go and look a life dam. And the rest of Hating commenters do the same. A nuff people deh America and a hype and cant even take a trip.look on tommy lee IG page and and watch his vacation journey he wasn’t doing bad bec Jamaica is expensive and he is managing very well plus he said he leaving and still counting us dollars dam badmind worst than obeah.Dwl the commenter suck ur madda dry and show ur face make rifle shxx slap it off (Maxfield meck boy know how Glock feel hear dat)some a unuh can only hate on social media and cant face a man sender u better glad for pinkwall
First off all tommylee can’t do shit bout man fr maxfiield will kill lol what the two hungry belly man dem wey him buy rum an boom uno must think sey a suh killing goes yes shelly file for his son an fr what i heard. A shelly barrel dem do what your talking anout send barrel an feed family all the time the thing bout uno is that ppl paint this big picture on social media an uno run with it facts tommylee is a used an shelly a fool an look how di man agawn on social media looking like a dam jackass but then again mr bleach out frog its best you shut the f**k up an stop making yourself look like such an dam ass because ppl be talking facts my youth just stay humble an stop pick up this hype thing because the facts still remain your bruk an was look like one or those beggy beggy man dem a Jamaica so shut the f**k up you dam useless fool nobody badmin you your old bmw an the old car you rented you same one sey jamaica expensive suh nuh bother come gawn like you have it like that the send right because a box truck you drive uno love run down hype too much an everything uno love put public non of dem can do nothing so you an shelly can’t come on pinkwall an send trets
I’ll commend him on one thing and that is he came back up with his son. Even if the girl file for him at least his priorities are straight. Nuff a them up here and a floss but them pitney and family a suffer. So Tommy Lee bruk or not respect you for that