But y thoughhhh….Doing too much for social media. All this now just a mek tief yeye dem open up wide!!! Reply
How old is this woman again? Are ppl just not maturing spiritually anymore. It’s such a shame to see elders who should be a standard of dignity and maturity display such base behaviour. Sigh. Reply
Macka, who yu fooling wid de one dollar bills dem? Yu Madda need help fe finish building har house in Jamaica. Why yu don’t help har, eeh Macka? Reply
Cho blowwow :ngakak teeth ago get fix up yah now now. Hear mah seh :nerd mek dem pull back some a dem extra skin deh pan yuh jawbone deh tuh please. Reply
Please Macka use the money get some new teeth!
But y thoughhhh….Doing too much for social media. All this now just a mek tief yeye dem open up wide!!!
Donkey u too lie… a you tek care a man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Her dentures look like it want fall out
How old is this woman again? Are ppl just not maturing spiritually anymore. It’s such a shame to see elders who should be a standard of dignity and maturity display such base behaviour. Sigh.
Thank you very good points!!!!!! Moral n spiritual death at its best!
Yes Macka Money O
Macka, who yu fooling wid de one dollar bills dem? Yu Madda need help fe finish building har house in Jamaica. Why yu don’t help har, eeh Macka?
She just st a look a hype the man look like him wood a do well wid the money him self
Cho blowwow :ngakak teeth ago get fix up yah now now. Hear mah seh :nerd mek dem pull back some a dem extra skin deh pan yuh jawbone deh tuh please.
Everyday I thank God that my granny know her age and act it.
DUTTY MACKA is 90s man MATTRESS!!