Met wah day ya mi see Debbie..she stay good fi a big woman mi always see har Nd say she can dress. But mi see har out Nd about Nd mi notice say d brown youth weh she always deh roun is not around anymore. Mi a wonda if a lef dem lef nd she find him out bcuz dat boi nuh stop walk Nd bun D woman till she ketch a fiya! Mi hear say him ave other ooman a cheat pan har wid Nd how dem eva see him out wid a next gal fi true a wonda if she did know nd see dem tings there bcuz it coulda fool me. Dem man ya a sample to r*ss it seem like him just deh wid har fi har money Nd hype life cah she a mine Dem Nd all him do a gi har bun behind close doors she nuh know by now seh dem young bird ago cheat pan her she only can dress good but everybody know seh she nuh too cute in d face Nd u can definitely see d age a ketch up pan har a d same ting dem always a do har nuh matter how much she spend pan dem its jus a never ending cycle fi debbie
I know that guy he’s a player for real long time I don’t see him. I always see him with that older woman and then when I see him again he’s out with another woman
Sender she use to it lol.. big time whore that a don’t know which woman I never see him wid yet Him look everybody, either she know or don’t care
Shut the fuck up that’s Rolex he’s behind bars for fraud. Debbie locking this man down paying for lawyer fees etc.
A fraud man Debbie love lol so she a pay lawyer fee fi d under cover man whore if that’s not love. if him deh prison she obviously knew about his other trap queens and still holding this man down who do her so bad out ya? a she say fool
Sender the woman don’t look that bad she looks fine to me but I do agree she should reconsider dating better men. he is no good for her
Why is she always caught up with these type of men smh she need to kick him to the curve already. I thought I was the only one that did see and know that man just with her for her money I hear that the two a dem live like puss and dog and she must know about him cheating habits. and debbie isn’t getting any younger so she has to do what she can to keep them around but money can’t hold them forever my dear them will always stray.
Woiii Dwl but is the money of course afta Debbie nuh cute the money she a tek mine man she need to take it fix her tired face