Hide mi I’d buy it a hurt mi fi see how kizzy clean and jayx stand up inna party like them life alright and jayx just have young baby pon her and a kizzy a mind the pickney no the amount a gal him have pon her it a tek a roll pon how she look now. How she do a she a real super hero
Is John John alone can bung up har Pipe and unclog it at the same time. Me no know wah turn har on in looking at John. mouth fava something weh ketch Shiiit.
Low self esteem caused this Girl to take all the side Babies from this man, You wear the most name brands and claim you are rich but let a waste man turn you into a man mascot. Shame. Seems buddy done on most of us a farrin :ngakak How in this universe one Gal can let a man spin her like gig and still use her money and mind the said man is beyond me, Kizzy is either your kratches cannot get a next man or you FULLY FOOL AND DUNCE.
no mon don’t want Kizzy… well no man in nyc ATLEAST thats why she stuck pon John John …
He looks like a demon. I don’t know how some woman lay down with such men. He looks like he will do whatever it takes to stay relevant hence the outfit. He looks like a straight clown! She must know what she love bout him idk but Ewell and Yuck! :dp
Har self esteem unda di grung yes but di gal wid di new bawn look even more like a eediat yasso cause see di man till tan up behind him meal ticket deh.. She nuh look stress she look like a gal whey use to fi har bun, cheese n milk aready suh she naaa stress it caah she know har money long an him affi come back awww boy.
Kizzy u is a real man that’s all I have to say for now. Girl bye u fi si babydaddy n babymada n new baby. U look lonely all wen him stand in front of u n behind u. U need counseling. Wish u well.
She will never ever find a good man or ever leave him she has no self esteem she will never move on TWO CLOWNS
John John an Suwayne Fashion suck pussy like dwag that’s there way of getting on to these females that will mine dem cause they r broke Ass Niggas.