MULLA GO FIND YOUR OWN IDENTIY

So met on behalf of the bronx community we the public would like mr mulla the mascot who was on a hype to answer few questions because he has been so quite since him likk lawsuit money wey him get dun an hungry a lick him bl*** fr left to right an centre so now him a tell ppl sey him an aidiona a cousin this nigga go as far as trying to look like aidiona him put weave in his hair just so he can do the same style as aidiona an guh buy the same glasses 😂😂🤣🤣 mulla your just a broke a*s wannbe nigga who was on a likk hype an now the hype run leave you so you in hiding but at the same time a try thief ppl identity how about finding your own identity. Nigga you nuh see sey aidiona a better looking an classy man to you with your ugly sweet peper nose 👃 wonder if you stop have sh*t stain inna you boxer dem yet nah lie tho mi fren sey shi love how you lick 👅 out her a** an suck her p*** two weeks ago.

Shi sey you have the magic tongue 👅 Battyman mulla was even on his page arguing with ppl because they told him he’s trying to look like the artist. Lol but I forgot you love it up the a** cause a nuff time time mi fren f** u inna you batty with d*ldo. You love it up the ass don’t you mulla 🤣🤣😂😂😂 an stop trying to trick the crowd because your not no bad man an your not no hustler all you did was thief few man things an your nothing but a con man an now di man dem a look fi you. So the lawsuit money done an you can’t get fi con no more man.

26 thoughts on “MULLA GO FIND YOUR OWN IDENTIY

1. yow I always see him posting up an tagging aidiona for real so sender not telling no lies he’s trying to get aidiona attention so badly mulla is a groupie everything aidiona post he repost it an tag him omg he’s so sad

2. But after mulla isn’t no bad man for him to be sending threats mulla is just a wannabe who dunce like bat an was in the police force in Jamaica mulla always making it out to be like he’s someone of importance but inna real life him Bruk an hungry an looking for someone else to rob but him soon get what’s coming to him fucking thief because the ppl dem looking for him

3. He likes Aidonia LOL If females can imitate their favs, why can’t he? LOL this is hilarious still because there isn’t a walking human being who I will try to look like LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

4. This Nigga always posting about Maxfield him from when a Country him grow up all his life Nigga u father live a Fitzgerald ave and that’s one little lane off Maxfield an Maxfield is a big place so stop post u come from Maxfield cause a bae bad ppl come from the Max an u is a Puck.

5. Mi hear the Dwag go Jamaica go promise the youth them a Fitzerald rd Gun an the man dem on the other side a pree him an say anytime him come a yard dem ago buss him head cause them no trust dat ex police bwoy

6. Lol this’s funny because how’s going to argue with the gurl for talking the truth tho that just crazy but from what I know mulla is a clown an just act like him rich an bad I don’t why these nigga be putting up a front on social media just to look big but a small matters smh get a life an stop watching the artist life

7. Hyping is costing and not for everlasting Mr Mulla we wah know bout the 2012 Benz u was hyping with an say u buy it for ur birthday last year it’s not even a year now an me caan believe u Mek dem Repo it a so things really bad with u no wonder u hiding cause the ppl dem tired a u in the little dirty work van.lol

8. Me hear Him await pon somebody to cosign for a new Benz to come hype but a hope him no make dem Repo this one an fuck the ppl them credit like weh him do wid the other old Benz.

9. Batty boi mulla yuh aguh stop tag aidiona inna yuh boomboclatt batty man mixup dawg youth a wah inna batty ting an a bae pussy di dawg a suck star nuh 4thgenna nuh involve wid them ting yah guh suck yuh madda dawg an guh wah wid yuh nasty ting dawg

10. Mulla a battyman suh how him agwan like him nuh fuck man he enjoy eating ass an being fuck in his batty aidiona want to see you to step in your face your nothing but a big foney all the hype stop now because your likk money dun so now all you do it try be like aidiona lol you have no class no shame at all you need to to embarrassing yourself. Mulla you not no bad man your not no don so stop acting like like you can fo the gurl anything

11. This nigga is broke an now he’s trying to make it look like it’s his ex friends them fault him walking round an chatting bad thing about them nigga get your sorry ass an come off a ppl name your an sorry of an excuse of a man talk about how you thief ppl food an they looking for you talk about how you inna food shop an a chat Tommy Lee saying how he go to the barber shop an mek gal a buy him out because him love sweets an how he stole money fr the bbq to buy old BMW. You was never a fren to be talking about them like that shame on you

12. Mulla u need to stop walk an chat one voice man dem cause the youth dem a hold dem own an nah try to be like nobody or live above dem means ur nuttin but a badmind waste bwoy trying to fool ppl on social like ur a Topman when a woman use to mind u.

13. New born on the way my dear with the Bartender so the little money Mulla have to pitch no more designer clothes but then again u better do a DNA when that baby born cause couple man well fuck the bartender.

14. Its sad ☹️ when you don’t have an identity so you hve to try copy someone else poor him he’s ugly tho an his mouth look stink like shit

15. Go Suck unuh Mother me a bad man an me no fraid a ppl right now me shift up me think cause them youth round me never real.

1. Hail Mulla,I have no horse in y’all race but Grammar Police haffi draw u up..

U lef off “So”… important
      Find not fine* unless Dem a judge,then fine Dem a big money yes!Unno carry on.

Sarge in Charge.. morning shift duty
      To serve and Correct.

16. Mulla is a waste man an will always be since the hairdresser lef him he has been on the low because him money wey him did a hype with done the man dem from maxfield waiting on you lol funny how you acting bad but when di man dem page you u jump like the likk bitch that you are don’t be on social media acting tuff when we all know you’re a big battyhole

17. Nah lie mulla and browning was the couple that I wanted to be like she is pretty and he was tall and dark dun wid dat dem did like God together but a life him too lie cause him did like me too but I just can’t like a man that try talking to every gyal no sah

18. Mulla move yuh bloodclattt mi hear seh your ex rena_1love have your back from nothing nah gune fi yuh yuh stay bad mon