Met dem say kizzy get Put out outa The Building and live a pat yard and bring ina Har babyfather kizzy. You dem pon road every day a teef and don’t live No Wey
Yes maybe Kizzy get put out!!! But let me tell U bout Kizzy. That is a girl who is ALWAYS YAKING CARE OF HE RFAMOLY AND ALWAYS HELPING PPL. That’s why this happen to her. She’s to kind to some of u shit house. She’s a good person. She try to make everyone make money.
Could never b THE KIZZY CLEAN . Nopes :hoax
Wow
Yes maybe Kizzy get put out!!! But let me tell U bout Kizzy. That is a girl who is ALWAYS YAKING CARE OF HE RFAMOLY AND ALWAYS HELPING PPL. That’s why this happen to her. She’s to kind to some of u shit house. She’s a good person. She try to make everyone make money.
Pat ano good gal if dem is dehdeh an she a tell ppl. Dirty pat yuh will lose yuh blessing…if yuh a help, help too bloodclaaat tan bad.
Lizzy a betta yuh sell yuh pussy caah yuh an yuh long cocky man shuddnt affi a go nubaddi yawd mek dem affi send yuh een a bumbo.
She love mine the Lille boy dem
She love mine the Likkle boy dem !!! Ah dat she fi get
a tonyann send in this!