DJ FRASS YUH A HIDE IT BUT IT BUS WHEY

Pinkwall u affe post dis cz dah tea ya well hot n sweet! So d artiste dj frass a bring wey name moyann she a deh wid him n a try hide it. Smaddy comment pan r pic 1 time n seh dem hope she nah f**k fi r career n she get mad instant n delete d boy comment cz d truth lick r. Memba wen she n r sister was overseas moyan was in the front seat but only d sister did a snap in a d back N me c sey a frass car dem did ina cz me knw hw d inside stay wid d white roofing. Nw moya gone over bk n is staying at his house me hear 4rm gud source. So today she finally snap in a d man car boh she finally get r vape n a tank r bae 😂 woi! Nw the only bae is dj frass cz a fi him car she in a. Wen will these females stop hide n f**k dem manager. Little girl u might not be as lucky as shenseea cz frass is a man no want nobody 😂 as him get Weh him wah a it dat n him na go really do ntn fi u career worst him go c sey u is a likle giddy light head gal cz a u fuss run go in a d man DM!

One thought on “DJ FRASS YUH A HIDE IT BUT IT BUS WHEY

1. Sender me did hear the same but thought she would be different from the rest. Swear she did have her man a yard too well you know a nah everybody can satisfy. Cya vouch fi nobody cause behind closed doors is a different thing. Question is: How long everything go last??!!