PRETTY DON GWAAN BAD

12 thoughts on “PRETTY DON GWAAN BAD

1. AUNTY WHOS PRETTY SON????? Is HE A SHE OR A HIM?????CHO ABOUT NIKKI C, SAD TO SAY I DO NOT FEEL SORRY FOR DEM PPL WHOMSHE SCAM, HOW STUPID CAN THEY BE, ANYTHING THATS IS TOO GOOD TO ME TRUE, HELLLLLLLOOO IS UNNU FINISH DI REST…

2. :ngakak :najis :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Mi did affi stap fi comment mi neva want di laugh done. :ngakak mi seh I laugh till I weak in yah. Bring back di money dutty gal. :ngakak heylp oooooooo. I’ve fallen and I can’t get up. :ngakak bout dem a help gofund an kids are starving stupid ass friggn ppl.

3. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Tek een di bag wid di dressing :ngakak pick me up oooo. A hope nikki watch dis. Teefing Gal muss know harself mek she learn har lesson. A come bawl, she is greedy! Mek she feel it, couple bax up ..something it cyaah go suh. A doe like a teef.

1. So nobody nah seh nutten bout the hypocrisy? The man wha pretti don owe the $10 he just come fa…him a nuh Jamaican people to? If a laugh a weak!!

4. Pretty Don sound like she a speak on behalf of the people Nikki Loomaz scam. Pretty Don seh yuh nuh haffi like har just run back di money likkle gyal. Everybody a seh di same thing, with all the hype, this shouldn’t reach har, but she licky licky.

5. Nikki C have her savings in bank and claim she not touching it to pay anyone,I guess she red eye and deserve anything she gets or coming after her.Ppl don’t have to steal to do plastic surgery because it’s not a necessity these stupid ppl work hard for their money why gamble it with this little waste sadamite confused nasty gal weh frighten fi everything except her life.Lil gal yuh life long but yuh careless wid it

6. Mi feel likkle traumatize-ish…She rough eh mon? Holy smokes. :matabelo

Again, I don’t believe this 6.7 million figure. She threw that number out there trying to set up the Go fund me (another scam) that flopped for whatever reason. Nicki new posts them is unnerving. How dare she talk about Chromewhite Christmas in the midst of all this? I don’t want anyone to kill her but some punishment needs to happen. She needs to be held accountable but she isn’t the only one. The participants must be held accountable too.