PEBBLES DI BEGGING HAFFI KANCHOLE

Ohhh she’s ya bestie now ? Dwl mussi because yuh can get fi beg ! I never si a gyal weh love likes like you Petra aka PEBBLES ! Yuh beg yuh beg yuh beg yuh beg yuh beg ! Yuh beg ppl dem clothes , yuh beg ppl money , food kind, any Likkle ting yuh can beg and don’t have no rass shame !!! How dem seh yuh man did rich when all yuh duh is walk and beg ! Everybody in a Jamaica lauff affa yuh big laughing stock ! Drink and drunk everywhere cause yuh is a damn drunkard just fi try fit in ! No respect for yourself ! Yuh neva even have time fi grow yuh dawta dem good all three a dem breed even the last one fi Bare bruck bwoy ! Yuh nuh lay nuh foundation fi dem dem Jussa cotch all over ! Mussi dats why yuh baby fadda 888888 yuh ! Live a big big cherry gardens and light cut off but yuh find time fi a drink and drunk! Yuh chat Tunya suh till yuh weak! Now shi and yuh a bestie ! Lol yuh face fava dawg ! Yuh just was beg di gyal har tings move yuh Dutty low life self yuh too disgusting yuh mussi name BEGGISHA! Di man soon throw yuh outta him house Memba yuh nuh discriminate who yuh beg enuh yuh all did a beg yuh fren weh breed fi yuh husband , that’s how low yuh gone. Mi di Likkle miss inna da outfit deh pon har page suh mi know yuh beg har it 😂😂😂

44 thoughts on “PEBBLES DI BEGGING HAFFI KANCHOLE

1. sender WE DON’T KNOW THIS LADY SO GIVE US SOME BACKGROUND STORY about who she is/was and her husband baby father etc…

2. She blind den miss…yuh affi treat blind ppl betta dan dat, dem a ppl too. Di gal inna di pink face look hawdish like a man still..she affi careful of her angles she tek pics.

1. She’s Tunya…Lexxus ex-wife and Busy Signal baby modda….she aging too fast and not well. Life a beat har up mek she look so

3. Big Dutty stinking Jody @jody_fineazzz we all know is you send in this, Jody why you don’t leave pebbles alone Jody you and the girl don’t talk and shi naa look pon you why yuh love attention Suh??? Jody yuh pussy still a stink up the place? Jody yuh naa stop walk and thief and scam people??? Dutty liad Jody since you want attention, stop worry about pebbles kids all a dem have pure nice bouncing babies. A true yuh love trouble people that’s why you end up wid one handicap looking baby. Jody yuh walk and thief and scam Jody old wanna be yuh fava one stuff bear pig face Jody…yuh nuh si how Pebbles pretty a dat a mad yuh, is better she beg than walk and thief and scam like you, every min dem fling yuh inna jail. Jody yuh life sad like funeral and mi aguh tell Rapunzel se a you send har in to, di gal dem a mad yuh, Jody nuh body don’t see you, you is a dead gal, Jody yuh a duppy stop watch out di gal dem page Jody and guh Mek some porridge fi yuh child. and find yourself a job and a man that want you.

1. Den nuh jodi_fineazzz did have cancer wha day recently. Whe yuh sey she get healed and come back doing dirty?
      Har modda not di nicest of persons eida…guess she taught her.

Not say discussing babies but was her last child a premie? She really does look a lil funny or is it cuz Jodi was treated for cancer it affected the baby? Anyone in the medical field knows?

4. Big Dutty stinking Jody @jody_fineazzz we all know is you send in this, Jody why you don’t leave pebbles alone Jody you and the girl don’t talk and shi naa look pon you why yuh love attention Suh??? Jody yuh pussy still a stink up the place? Jody yuh naa stop walk and thief and scam people??? Dutty liad Jody since you want attention, stop worry about pebbles kids all a dem have pure nice bouncing babies. A true yuh love trouble people that’s why you end up wid one handicap looking baby. Jody yuh walk and thief and scam Jody old wanna be yuh fava one stuff bear pig face Jody…yuh nuh si how Pebbles pretty a dat a mad yuh, is better she beg than walk and thief and scam like you, every min dem fling yuh inna jail

5. Jody yuh life sad like funeral and mi aguh tell Rapunzel se a you send har in to, di gal dem a mad yuh, Jody nuh body don’t see you, you is a dead gal, Jody yuh a duppy stop watch out di gal dem page Jody and guh Mek some porridge fi yuh child

6. Old wicked gal memba se you caa come back a Jamaica because yuh rent the people dem furnish house and pawn out and sell out off everything in the house and run gone a Canada, never see one gal wicked Suh..yuh tief jah cure rolex…you get ketch Inna megamart with the two tv and hungry nearly kill yuh bloodclaat Inna jail…you delusional bitch with yuh upside down down body…you two side dem Fava holla hoop…YOU NEED A DONE OVER BITCH AND MEK DEM TEK IT YUH PUSSY WEH BROAD LIKE 2 BE FORE….

1. Me a read the post but pebbles and this sounds like an obsession fan of the lady why ugly ppl love to fuck with clean pretty skin people so your light never tune off yet u never live a pebbles yard yet when u a dig hole always dig two yuh ugly monkey u by the way you can wear tights now u ms ms jodi because yuh pussy big up and favor hog u take a good look pan yuh self use the thieving money fix up yuh self because me no know how u say u rich and u make broke pebbles a mad u and look better than u fucking scurmage u hokey pokey shoulder blades rass u a walk a threaten pebbles member the woman know yuh family wear abouts to be the way she fi go report yuh nastiness yuh big balloon u hey gal walk good u think u can set up pebbles life and get weh u is like a big drummer roach we hard fi kill u lonely bad with the ppl them money them wah hold yuh nastiness

7. Tussan memba seh a yuh have PR card and Jodi a big Canadian citizen mine di gyal si yuh a road and lick out yuh bloodclaut and yuh end up back ah Jamaica ! Memba dem cannot deport Jodi enuh !!! Mine Jodi fuck yuh up and yuh affi reach back inna Jamaica permanently!!!!!! Since wi know a you a walk and a type up tings fi yuh big fren !

8. Pebbles dis a Jodi fren and you should remember is Jodi don’t want no friend from you sweetie ! Remember. You wish you were able to call Jodi and beg like yuh blind ! Yuh Muss talk about things that people don’t know and if Jodi dutty gyal yuh use to benefit from it ! Memba a Jodi mek yuh put yuh big Dutty foot dem inna Bridgets memba the same megamart shi use to feel sorry fi yuh and yuh hungry belly Pickney dem and grand Pickney and mek yuh coulda have food inna ya house ! Memba seh a she same one use to put on yuh pot and mek yuh have ah money fi put pon yuh light Bill cause a bare darkness yuh use to sidung inna you and yuh long belly Pinckney dem ! Or yuh forget ????? All since Jodi reach foreign shi send yuh how much money caa shi know not even dawg did a suffa like you and yuh Pinckney dem ! Pebbles memba yuh caa chat bout people and dem pussy enuh cause you and yuh jezebel dawta did a tek di same bwoy and shi breed fi him ! Memba seh the poor bwoy not even claims yuh grand daughter ! Memba seh all since Jodi reach farrin shi affi did send yuh big Dutty daughter money fi buy ticket just suh shi can try look life ! Memba seh yuh mek yuh big dawta park up a gate wid 5star Sean a duck him hood and naav bloodclaut even a money fi buy Kentucky feed unnuh afterwards ! Pebbles yuh fight how yuh draw Jodi wid yuh a country fi try Mek shi duh 3sum wid you and pump pump and di gyal affi run yuh ! Pebbles yuh memba how you and Dion was friend and yuh deh deh a fuck har man same time while yaa smile up inna har face and did a beg har money ? Wait pebbles yuh nuh memba how yuh use to pimp out yuh dawghta wid di man weh did a rent wayney studio ? Har faddah friend??? Pebbles yuh nuh si yaa dutty gyal ? Yuh nuh si how yuh nuh raise yuh pickney dem good ? Look how dem affi a bounce round like jack in the box from sherene house to , the lady inna Canada, to the lady a Texas to the lady a Miami to the next lady a Miami to Duckey then yuh Mek dem call Jodi fi help dem wid ticket and shi coulda shelter them to now some strange people a farrin !!!! Gyal yuh really have space fi chat to people bought dem Pinckney ?? Yuh nuh si how Jodi constantly on Flewed out mode ? Yuh nuh si how Jodi have har big 6 bedroom house and a 2 Benz and Range Rover ? Yuh still a beg double one fi drop yuh place ? Yuh still cotch up inna Wayney one room ? Memba every time wayney use to pass yuh room him spit pon yuh ? Lol bitch go get a clue stop rinse out yuh pusci a Jamaica just fi a flask a rum and start get assets !!!! Start duh tings fi yuh Pinckney and stop pest dem every second fi a 50dolla a mumma yuh name yuh suppose a help yuh pickney dem come up and tek talk offa dem ! Matter a fact I gwan fix yuh bloodclaut mi hear seh a junior yaa fuck I gwan screenshot dem ya and show junior seh yaa big Dutty waste gyal and how him how everybody know yaa beg down the whole island BIG HUNGRY BELLY GYAL ! Look how long yuh two titi dem deflate and yaa fi a guh round and collect offering fi try fix dem and dem still lopsided ! Yuh face fava eediat

1. MORNINGGGGG METTY….Dis here need a topic fi itself fi Jodi and Pebbles dutty laundry…It sweeeeet baaaaad.

Mi see Likkle Miss a comment and like up Jodi baby pic, guess she understand how it feel fi have a “challenged” child Still waan know if it was di cancer treatment that caused problems for the baby

2. MORNINGGGGG METTY….Dis here need a topic fi itself fi Jodi and Pebbles dutty laundry…It sweeeeet baaaaad.

Mi see Likkle Miss a comment and like up Jodi baby pic, guess she understand how it feel fi have a “challenged” child Still waan know if it was di cancer treatment that caused problems for the baby

3. MORNINGGGGG METTY….Dis here need a topic fi itself fi Jodi and Pebbles dutty laundry…It sweeeeet baaaaad.

4. MORNINGGGGG METTY….Dis here need a topic fi itself fi Jodi and Pebbles dutty laundry…It sweeeeet baaaaad.

Mi see Likkle Miss a comment and like up Jodi baby pic, guess she understand how it feel fi have a “challenged” child Still waan know if it was di cancer treatment that caused problems for the baby.

1. Sorry Met, my comment got sent several times. Computer acting up and your site was asking for password….didn’t know that even 1 commnent was sent much less several, but mi want di susssss

9. Didn’t Jodi introduce you to her friend that was at dream weekend and you took the girl number and beg beg her until she had to block your number

10. Two ooman ah argue I don’t care about that but I can’t understand why would bring her innocent child into this ! And I just went and looked at her page her child is beautiful

1. The same Jody weh fuck poochie ???so likkle yuh Neva know pebble did lend Jody to her brother fi a minute lol all mate mus live live well poochie you n you festive sweet pepper hood

11. I heard about the girl Jody the last time that girl made her baby daddy gun man friends hundred lane beat up a girl badly by the name Glenda

12. Jodi don’t pay Tussan and batta ears pebbles no mind ! Tussan can’t talk bout people kids because member seh har cast eye pickney an nuh busy Pickney and look how the Likkle bwoy look like har taxi man Popeye!!! Dead stamp ! Plus the taxi man seh shi use to Mek him suck har pusci suh shi nuh have room fi chat ! Fi har Picknry ever look like him waa lotion and need some care ! A bare high water pants and young clothes shi Mek di Bwoy wear. When shi deh Jamaica busy use to gi har 100grand a month time that’s why shi did affi be a leach inna the people them casino

13. Bitch Jodi baby look challenges to you ? Or her baby was just a fucking premature ?? And what cancer treatment have to do with any fucking thing ? Any bloodclaut body can go into labour early ! All you Met you posting a child on your mixup page is just disgusting

1. Hey big nose gyal dont call mi name bout I post about children. Dont lie on me..Uno in the post a cuss bout pickney a dat uno fi seh

1. I head the voice note dem dis mawning!!!!! Pebblles mi hear seh di bwoy dem Have yuh address for Carole Close ! And mi hear seh some serious money a run fi yuh face buss up or fi yuh get bun up !!! Try watch yuh self

14. Jodiiiii over ya a cuss haaaaard. Dem dashout dey a mus she a write dem. Jodi use to work wid AA so she mus still have plane ticket link fi do Pebbles kids favor fi buy ticket

15. @Anon 9:44 Jody move from yasso bout yuh a write loong epistle and a speak in a 3rd peron. WE KNOW IS you. And more over WHHYYY ANEDDA FRIEND wouldA know suh much bout alll these that u did for the beggy beggy woman and har pickney them IF yuh did dweet wid a good heart?

Y’all quick to bring up bout dont mention kids BUT REMEMBER The bible seh “The sins of the fathers/mother shall be visited upon the sons/daughters” and that Is why yuh fi be careful how of the things you do in the darkness! you scammed me before but the God that I serve rewarded ME greater than what you took.

16. Aye bloodclaut stinking mouth Kerryann wi hear seh a you a write up tings bout Jodi and Likkle miss but Mek mi tell yuh sumting Dutty bloodclaut gyal if yuh Eva Mek Jodi lick yuh inna yuh Dutty mout essi! Yuh tun Carry Julius guh married to him and the shit up brief bwoy don’t want yuh nastiness yuh deh dung a Jamaica every second a lick out Julius battyhole cause him Naav nuh hood fi fuck yuh and ya bloodclaut lick out di gyal dem pusci aye bloodclaut dunce bat gyal Jodi seh if yuh want har bloodclaut come bokkle yuh inna one a dem dance deh weh yuh love guh ! Memba Jodi a Canadian inna real life enuh gyal you and yuh bloodclaut PR card will end up back ah Jamaica ! Stop bloodclaut call up the people dem name cause big Dutty bwoy Julius nuh deh ya go hide yuh from di lick deh ! Yuh have time fi pay attention to people and ah search out people page every bloodclaut minute ! And a report ting offa Jodi page bitch not even di Dutty shit up wipes weh Jodi use fi wipe out har baby battyhole yuh can come close to yuh hear big Dutty sadamite gyal ! Jodi nor Likkle naa look pon yuh wid yuh one bagga dress mekka clothes in big rass foreign guh tek off dat bloodclaut popcaan ring deh weh yuh have a wear bout yuh name miss Richards guh mek yuh picney stop Nyam him name offa bulla bitch ! Yuh hear wi bloodclaut KERRYANN!!!! Kerryann weh a sleep pon souso mattress !!! Caa memba when wi a come fi beat out yuh nasty shit up mout it naa guh bloodclaut nice !

17. Suh @Bendfoot wah God suh har ? Move yuh nastiness and Gweh bout fall pon sons and daughters ! Mi nuh si nuttn wrong wid di gtal pickney more that she was born a preemie at 6 months so technically she’s a 7month baby and not 1yr unnuh stink like

18. But Jodi dong have nooo family a Jamaica suh mi nuh know how the retaliation thing woulda guh if shi try duh nuttn to pebbles ! But a wah tell unnuh seh I think is somebody a set up the two of them genst each odda caa mi hear seh dem deh a Jodi alone call pebbles Petra but put logics to it if a she alone call har Petra why shi woulda seh dat and highlight har self ??? Den mi hear seh pebbles put up Jodi Pickney and pebbles mi hear seh shi woulda neva duh dat ! Mi nuh know sinting inna sinting if yuh ask me

19. From good source hear seh Jodi have close to a 3 million usd sidung pon! And buy A 5 bedroom house and have Gwagon a C class Benz and a Range Rover ! Mi nuh business how shi get it but mi wish me and har was big friend like how she and Pebbles and Black Beauty was because bad to bad she’s a KIND KIND person ! Heard is her and Shirley a friend tho but them was friend from dem lock up