LAWD HERE WE GO AGAIN

Hide Mi id

Pinkwall mi did ah keep mi corner and never did ah trouble this suck p**y boy nick. Nick mi ah go tell u the last bbc time come off mi name. U ah walk an chat mi with ricky. Tell ricky when u did ah tell mi seh u f*** the coolie gal. Tell im cause mi ah go tell him if u dont stop. U ah walk an claim u ago share naked pic of me. P*** when u did ah suck off mi p*** u didnt see seh it water down now u ah claim it water down. Leave me alone or mi ago wreck each and every one ah u and you friends. Dutty boy nick, tell bc ricky wah u did ah say bout indian and how u have video wit har.

6 thoughts on “LAWD HERE WE GO AGAIN

1. My girl we tired a u! You bitter ehh? All when the boy nahh post nothing bt u and a live him life you just a done him suh! From the time the argument started I started following him and I was already following you! Never see the boy post not one thing bt you yet a swear! Suh him woulda wicked if him a trouble u secretly but ever since I have been following u, you are bitter from enuh left until now! A the vacation and the citizenship a mad you? No girl you a get from bad to worse! Time fi unfollow u.. You toxic no bloodclaat and miserable! No man I saw you around London and honestly I thought you were humble but you a trouble maker! Leave the people them alone! You stale now! The man look like him move on do the same.. Cho!!!

2. Nick is a dutty man I’ve never seen a man so bitter an act like a gyal so much in my life ong him sick stomach

3. Nick your a secret trouble maker all when the girl don’t see you your doing the most it’s time you stop this shit an stop acting like your a victim stop send in your fren an yourself stop it it look so sad your sad

4. Aiesha we the people of pinkwall and IG tired a yuh now man bloodclatt everyday yuh get up a post di man yuh need fi find something to do with your spare time and fuck off!! Mi tired fi a read bout you and Nick…don’t know him and don’t know you but based on what I’m seeing on IG and here you are a BITTER BITCH yuh claim yuh have 28 year old man a fuck yuh 40 year old pussy suh why you letting nick life upset you so much??? Move the fuck on bitch

5. Nick move you bloodclatt a you a trouble the girl an sending in your fren an trying to set up the girl we know for a fact this girl don’t see you your a wicked fucka why don’t you tell the truth the girl left you sorry ass an your so bitter trying to intimidate her but because it nah work your doing the most duck your mum an come of the girl now your a like mixup up big pussy bitch u an you goons them