Hi pinkwall
Am texting from my fren Phone hear deh Medz yah
Met a girl 4months now, she miserable & ting but p*** good,Ambitious & own her own business. We was having arguments for two weeks and no s*x for 3 weeks and I end up guh f**k a girl I use to f**k before I met. Well she find out & mi confess from that she distance from mi pinky and this happen from the end of November. Pinky the girl nuh mek mi see her. Mi beg! Mi Bwal! Mi nuh know weh mi nuh do. Mi tell her sorry over and over. So mi text her and call her two days aguh and beg her add back mi number to her contact & mi really miss her. Well she add back the number. Mi did a reason with her a bit. Pinky big man thing u know she call mi today but through mi busy mi never answer the phone. Then she aguh text me if mi nah change. Look like she nah go trust me again. Look like as the phone ring mi affi guh try mek she get mi. But mi really sorry for what I put her through still!!!
TUFF LOVE KID……….
YOU F…D UP PERIOD… NOW LEAVE THE PPL DEM GAL PICKNEY ALONE WASTE MAN.
Wish unno well.
Too late shall be your cry. Stop playing games with people’s heart. Be a man and settle with one woman. Stop letting the flesh rule you. I hope things work out for you both and you stand by her like a man should.