A detective corporal is mourning the loss of his mother this morning after she was killed by assailants . Reports are that the young man below was wanted and killed by the police last week. His friends however threatened the life of the policeman who killed him and subsequently killed his mother yesterday
22 thoughts on “ASSOCIATES OF DECEASED GUN MAN KILLS MOTHER OF POLICEMAN WHO KILLED HIM”
Meda kill back the whole rass a dem.. we can not continue to allow these gunmen to have their way. Dem need fi get shubb.
the police fi kill those 3 boys and fi dem mother and father, sister, bredda anybody them can find in fi dem family now. This is getting out of control now man. all this boy i hope no damm church will accept his body and i hope no cemetery will sell them any burial spot. These criminals are acting as if they own the place. police look fi all a dem and kill dem and all a fi dem family and call it even, ole nastiness dem.
oh yes because that fuckery would make alot of sense. not to mention its a possibility that they may not even be in contact with their family like sister or brothers or even parents, but just find the relatives and kill them back right, you fucking monkey. what you think would happen other than gunman start killing police and innocent people and police start killing gunman and innocent people. a major civil war would break out in the island of which you might be killed in it.
squaddie if you turn rogue cop I won’t blame you. Just be a rogue cop fi gunmen. Squaddie mi waa tuh fine all a dem weh involve ina your mother killing. all dem shadow you fi kill squaddie, hunt dem like the dogs they are. Dem kill one fi you yuh kill ten fi dem. You and your friends must find these dogs and pap dem neck. mek dem careless muma and gal fren bwaaaal fi dem.
Mind yu, killing is not out of bounds to me BUT many a unu love hug up fuckery killings.
Killing a family member or family fi a rass criminal no JUSTIFY pon no rass levels! A dogheart gunman know when him a draw last breath say him number pull. Kill or be killed.
A police, soldier, mercenary, psychologically prep fi dis. Hungry belly wid gun nah no discipline.
What a mess. Yawney a big teef yes. But did he have his gun on him when was killed the week before by Daley? Or did Daley have possession of Yawney’s gun before the latter’s demise. 2 big egos drinking in their local bar and now 2 people dead all because of some foolish bait up talk.. Glades and Hogshit Lane getting warm again..
weh you naa seh. Did he have his gun?! Oh soh yuh just confirm he’s a gunman fi tru. Well all him dead body dem fi tek out a di morgue and kill that pussyclaat again, bout yuh a try justify fuckry bout him neva have him gun. Dem brave enough fi kill the man mother soh dem betta brave and face the consequences. Indecom and media yuh a chat bout hell fucking no. Indecom noh ave noh chat ina dis, dem cross the rassclaate line, therefore these dogs must pay for their insolence.. kill my mother all onu shadow a dead to pussyclaat. anoh law abiding citizen dead. He was a menace to society.. Dis cudnt be Renato Adams a rass…
Police always get right a ja still enuh but until uno family get kill bybone innocent unuh a stop chat the yaney never back no gun further more he’s corrupt cop say anybody could a wait till him fuck up fi next man get blame same hownhim lef a mother a bawl him can bawl to eye for n eye
Kill out all of them johncrow and done. These parasites a mash up and stress out poor people’s live. One set a shithouse cowards dem….never see a set a dutty germs mi hate soh (gunman) mi nuh know who a breed and bring dem serpent/demons pon di land smfh
I hate police only to hear the next side a the story!! Police kill my innocent baby fadda right in front of me with my big belly!!! My man a nuh gun man my baby father work an have him own,right infront me dem dutty police shoot my baby father in a him face an him nuh wanted man!!! I hate everything in a uniform!!!
So wha your issue have to do wid de policeman mother?
Her role is she is the mother, to a son, who fah job is to wear the uniform. It obvious him did a serve and protect when him dus a criminal to de point him like minded friends dem seek revenge pon a innocent just like you babyfather (me a tek you at you word on his innocence).
She was also a daughter, sister, aunt, grandmother, cousin, niece, granddaughter, friend.
Mind yu, killing is not out of bounds to me BUT many a unu love hug up fuckery killings.
Killing a family member or family fi a rass criminal no JUSTIFY pon no rass levels! A dogheart gunman know when him a draw last breath say him number pull. Kill or be killed.
A police, soldier, mercenary, psychologically prep fi dis. Hungry belly wid gun nah no discipline.
Listen this happen a old harbor I was around the corner when this shit happen .the police and the yute him call grew up with each other from them young . The police yute go and check him mother when him see him fren with a gun . Him stop him and tell him fe come to him . The police take wey the gun and the bwoy say too the police kill me or give me back the gun. And the yute tell the police man if him na bring back the gun the bad man fe the area ago kill him and him family . So man start act a way to the police man start cuss and try shake off him fren hand that’s the police and the bwoy a tell the police kill me and then the police shoot him and it eventually kill him with the one shot and 2 days later the badmon come broad day light caus the mother own a shop and the badmin ask where was her son and she say him de at work so the badmon say blood fe blood and kill the police mother smfh when I seen this shit I was damn yo
Meda kill back the whole rass a dem.. we can not continue to allow these gunmen to have their way. Dem need fi get shubb.
the police fi kill those 3 boys and fi dem mother and father, sister, bredda anybody them can find in fi dem family now. This is getting out of control now man. all this boy i hope no damm church will accept his body and i hope no cemetery will sell them any burial spot. These criminals are acting as if they own the place. police look fi all a dem and kill dem and all a fi dem family and call it even, ole nastiness dem.
oh yes because that fuckery would make alot of sense. not to mention its a possibility that they may not even be in contact with their family like sister or brothers or even parents, but just find the relatives and kill them back right, you fucking monkey. what you think would happen other than gunman start killing police and innocent people and police start killing gunman and innocent people. a major civil war would break out in the island of which you might be killed in it.
squaddie if you turn rogue cop I won’t blame you. Just be a rogue cop fi gunmen. Squaddie mi waa tuh fine all a dem weh involve ina your mother killing. all dem shadow you fi kill squaddie, hunt dem like the dogs they are. Dem kill one fi you yuh kill ten fi dem. You and your friends must find these dogs and pap dem neck. mek dem careless muma and gal fren bwaaaal fi dem.
If only di gunman dem would start killing the politician dem family. only then u would see a serious concerted effort to eradicate crime.
jamaica mash right up!
Pro
I second that
Unfair game play twice them always wah kill d yutes em n say a shoot out
And when de youth dem kill is what game play?
What a mess. Yawney a big teef yes. But did he have his gun on him when was killed the week before by Daley? Or did Daley have possession of Yawney’s gun before the latter’s demise. 2 big egos drinking in their local bar and now 2 people dead all because of some foolish bait up talk.. Glades and Hogshit Lane getting warm again..
Media and INDECOM do unnu job.
weh you naa seh. Did he have his gun?! Oh soh yuh just confirm he’s a gunman fi tru. Well all him dead body dem fi tek out a di morgue and kill that pussyclaat again, bout yuh a try justify fuckry bout him neva have him gun. Dem brave enough fi kill the man mother soh dem betta brave and face the consequences. Indecom and media yuh a chat bout hell fucking no. Indecom noh ave noh chat ina dis, dem cross the rassclaate line, therefore these dogs must pay for their insolence.. kill my mother all onu shadow a dead to pussyclaat. anoh law abiding citizen dead. He was a menace to society.. Dis cudnt be Renato Adams a rass…
All thief fi dead all a Dem. Nuh care if he had fun yes or no all a Dem fi dead. Sir hunt Dem dung and murder Dem Kaka klat
Police always get right a ja still enuh but until uno family get kill bybone innocent unuh a stop chat the yaney never back no gun further more he’s corrupt cop say anybody could a wait till him fuck up fi next man get blame same hownhim lef a mother a bawl him can bawl to eye for n eye
So fucking true I hate police,!!
Until your turn reach. What kind a work you do so me can hate you and hope you get a eye fi a eye pon de job.
Kill out all of them johncrow and done. These parasites a mash up and stress out poor people’s live. One set a shithouse cowards dem….never see a set a dutty germs mi hate soh (gunman) mi nuh know who a breed and bring dem serpent/demons pon di land smfh
So wha your issue have to do wid de policeman mother?
Her role is she is the mother, to a son, who fah job is to wear the uniform. It obvious him did a serve and protect when him dus a criminal to de point him like minded friends dem seek revenge pon a innocent just like you babyfather (me a tek you at you word on his innocence).
She was also a daughter, sister, aunt, grandmother, cousin, niece, granddaughter, friend.
Tho shall not killi it’s in the bible
And when de youth dem kill is what game play?
Listen this happen a old harbor I was around the corner when this shit happen .the police and the yute him call grew up with each other from them young . The police yute go and check him mother when him see him fren with a gun . Him stop him and tell him fe come to him . The police take wey the gun and the bwoy say too the police kill me or give me back the gun. And the yute tell the police man if him na bring back the gun the bad man fe the area ago kill him and him family . So man start act a way to the police man start cuss and try shake off him fren hand that’s the police and the bwoy a tell the police kill me and then the police shoot him and it eventually kill him with the one shot and 2 days later the badmon come broad day light caus the mother own a shop and the badmin ask where was her son and she say him de at work so the badmon say blood fe blood and kill the police mother smfh when I seen this shit I was damn yo