This really get me to now I’ve sit and watch that girl stacy class up all these ladies and talk about who fuck who but I am very close to Mobay empire man them and I can tell you for a fact she’s hiding and Fucking Bigga. What I don’t like is when you live in glass house stop throwing stones. Please run this because it’s not a fabricated story she and 2 of her friends sleeping with Mobay empire men
37 thoughts on “SUH STACY AND BIGGA DEH?”
life funny the ones who class people the most always end up doing the worst, a suh life stay dem think them hot and real man nuh want them no man want dem. some a dem a damage goods anyways, this one she l ook fake and bleach out, poor thing.
Yea Anonymous kikisweetness she love Sen in ppl fi tru,never see a suck pussy bitch love mix up under the quiet so,somebody can’t beat her like how dem do Twinny.
Why unu love call the gal name up suh mi see a lot of changes in that gal and I don’t even too fancy her, the bitch get her papers and have a good up job seems to be doing good stacy need to take that page out her book ask the owner if a sweetness send it in she always have her up so she don’t fancy her she will chat
Bigga is fucking Tina mello baby mama. That’s not a secret either. Rassclaat so much women link to di boss lmaooooooo he was fucking Kim from Brooklyn too smh
Oh please Stacy is a dancehall reject who never had any shine so these lives she do to get a crowd an attention really do not faze those who know this batta ears one bra wearing low life germs. Sit on the internet an fu$k with people every day when your life is a whole entire mess. Bitch dont even have a proper bed to sleep on and love class people. Walk an fu$k like dog and love class people who a live better than you. Move up waste gal.
And look at the handicap looking niggah she fu&king and want style people. No amount of money can make me sleep like that squirrel looking dwarf. Crusty ass bout empire
Stacy I hope yuh nuh blood up the bed like how yuh blood up ugly bed. Disgusting bitch guh fuck and know her period a come yuh suck dog stomach everyday yuh wake up pon ppl who actually have a job and life name
Bigga all you careless look on your decent wife and you pick up germs a road when unu a fuck pon unu woman fuck woman who’s better yuh tek up a big waste Gyal
But wasn’t Stacey diagnosed with HIV? And didn’t she infected Marvin the beast also with her HIV? Y’all some nasty sets of bitches to be sleeping with Stacey knowing she’s HIV positive. Nasty
First thing Stacy is far from pretty her head big and fava Dora and har body lean and narrow like wen lizar stand up pon dem tail point,Stacy lie yuh fuck she lose her side teeth before she start go Donoon Technical from she young har teeth rotten and she tek it out.Where Stacy Stay live good life a Ja?.She har moda,sister ,brother,and stepfather di live in a one room a Rum lane wid har stove behind di door,dem ah some dutty worthless low life dutty crow she neva even done high school.Caaaaaaan wait fi dem bust har bc she full a mouth lik mongrel.Mek shape bad Stacy gweh di first in har life she ever live in a 2 bedroom house.She fuck dung Telaviv and spoilers from she about 12 and har shape bad moda carry har go dash weh di belly dem wen she breed.
Mi don’t think is that bitch this time because she woulda post this mix pon her story on IG when shi a deal with Stacy wicked she and stacy Kim Shamar and Jodi a low life only differences kikisweetness seems to get her life together and more progressive she start do back road hard now we see let’s see if she go back to her old ways
This need crowddddddddddd Bigga you gone to the dog fucking the bottom of the barrel you is a humble youth why Bigga why?? This crosses waste gyal Bigga?? Jah know star Bigga mi did rate yuh but no dawg look at the germs you really pick up bredda you don’t see the gyal is a nuisance ♂️
This gal Stacy deh wid Bigga from mobay empire and one of her friend is with Vee/Violence from mobay empire as well, her friend that drive the Benz car. Vee and Annabel rebel is together. Them gal yah Deva
If ana still deh wit Vee, she is badly desperate for a man. That boy was at Chin cake cutting with some more man from Empire crew and he looked well happy and comfortable a laugh and a gwan with himself. So where was ANA, if it’s her man. That bwoy have no respect for ana. NONE! But true ana love hype life and lives for drama this is just up her alley. Vylence TEK ana for a big idiot turn fool..
Cause Vylence have him woman duhhhhhh,him a fuck Ana rebel from she have her man suh yuh think him a wife she up or have she alone….If she fuck pon har mon wid him she will fuck pon him too and him know that
To the man up top wah dem sey Dey Wid Stacey, I don’t know if it’s tru or wah cause mi nuh know u but my nigga if a tru u really go dey suh? Dem sey man a dog and will sleep with anything but a time now some Bwoy cocky Fi have principle! I would not rate anyone who sleep Wid stacy or anyone who is of stacy character!! Dem girl Dey nuh Fi get fuck none at all! Dem girl Dey Fi fuck dem self! Why man fuck stacy? Must be some man who nah get nuh pussy! MEN! Do y’all know when u sleep with someone there spirit drop from them to u? Everyone can see that satan and him angel Dem walk with stacy! Y’all really want to bring home those evil spirits? That’s why when some a unnu a go Thur some tins unnu nuh Fi stress cause unnu know a di crosses gal dem wah unnu go lay dung Wid! Things and time change, gal a look man hard now a days, suh pussy easy Fi get now, suh Pussy should be the least a any man problem, but some a unnu jus dumb and nuh use to pussy suh any pussy come unnu jump in a it!! America unnu jus star fuck nuff gal! Smh!! Unnu already know what fuck feels like suh why sleep Wid trash like these???? Smh!!!! Not any and any body turns me on! U could a pretty like money!! Mi nuh fuck any and any body, mi love myself and love the peace I’m in!! And all who fa name a Call up, Kim and Keisha unnu couldn’t get me Fi fuck cause all a unnu a crosses!!!!!!!
Suck cocky kiki please go an take care of ur son weh u mek him father tek weh from u,ur a worthless mom u on pinkwall a sen in pp pics a wah the gal dem hold u an beat u cause ur too mixy everything u inna like seasoning
SmAddy say everything Stacy was saying about those ppl in the video was just facts fr Shamar go straight down to Kim, but Kim how you must sleep with so much man out of one crew me woulda understand if a Jody do that but me think u did different, and to how sharmar hype you son and big daughter that sleepin aroun mus not in the same room , u need to part off your living room and giv your son
But I know fi a fact bigga is fucking stacy been knew from it start bigga when your taking a gal a road take someone who can match up to woman a yard look pon the dog vomit you really pick up she mi don’t think you love likes to be fucking her for clothes you Mek your cocky a rule you too much. You better stop before I show your wifey
life funny the ones who class people the most always end up doing the worst, a suh life stay dem think them hot and real man nuh want them no man want dem. some a dem a damage goods anyways, this one she l ook fake and bleach out, poor thing.
Can bet any money a kiki send this in because she loves send ppl in
Yea Anonymous kikisweetness she love Sen in ppl fi tru,never see a suck pussy bitch love mix up under the quiet so,somebody can’t beat her like how dem do Twinny.
Why unu love call the gal name up suh mi see a lot of changes in that gal and I don’t even too fancy her, the bitch get her papers and have a good up job seems to be doing good stacy need to take that page out her book ask the owner if a sweetness send it in she always have her up so she don’t fancy her she will chat
Bigga Tipsy from Mobay Empire love nyam pussy him use to nyam me Besti Everytime him fuck her only hope him no nyam nasty stretch out Stacy pussy☹️
She is pretty
Bigga is fucking Tina mello baby mama. That’s not a secret either. Rassclaat so much women link to di boss lmaooooooo he was fucking Kim from Brooklyn too smh
Oh please Stacy is a dancehall reject who never had any shine so these lives she do to get a crowd an attention really do not faze those who know this batta ears one bra wearing low life germs. Sit on the internet an fu$k with people every day when your life is a whole entire mess. Bitch dont even have a proper bed to sleep on and love class people. Walk an fu$k like dog and love class people who a live better than you. Move up waste gal.
And look at the handicap looking niggah she fu&king and want style people. No amount of money can make me sleep like that squirrel looking dwarf. Crusty ass bout empire
Handicap like a ma
Stacy I hope yuh nuh blood up the bed like how yuh blood up ugly bed. Disgusting bitch guh fuck and know her period a come yuh suck dog stomach everyday yuh wake up pon ppl who actually have a job and life name
Bigga all you careless look on your decent wife and you pick up germs a road when unu a fuck pon unu woman fuck woman who’s better yuh tek up a big waste Gyal
I know that ugly monster look guy he’s always behind Suwayne Fashion inna party like a body guard
Thts a fucking lie lol
Man look like him sloooow bad. Have a lil touch a Down’s
Mi no haffi ask him more educated more than u bitch ass unnu no hve nothing fi do
But wasn’t Stacey diagnosed with HIV? And didn’t she infected Marvin the beast also with her HIV? Y’all some nasty sets of bitches to be sleeping with Stacey knowing she’s HIV positive. Nasty
LIES
First thing Stacy is far from pretty her head big and fava Dora and har body lean and narrow like wen lizar stand up pon dem tail point,Stacy lie yuh fuck she lose her side teeth before she start go Donoon Technical from she young har teeth rotten and she tek it out.Where Stacy Stay live good life a Ja?.She har moda,sister ,brother,and stepfather di live in a one room a Rum lane wid har stove behind di door,dem ah some dutty worthless low life dutty crow she neva even done high school.Caaaaaaan wait fi dem bust har bc she full a mouth lik mongrel.Mek shape bad Stacy gweh di first in har life she ever live in a 2 bedroom house.She fuck dung Telaviv and spoilers from she about 12 and har shape bad moda carry har go dash weh di belly dem wen she breed.
Ppl a Kikisweetness a Sen in unuh pic on pinkwall she love mix up bad an sit behind an laugh
Mi don’t think is that bitch this time because she woulda post this mix pon her story on IG when shi a deal with Stacy wicked she and stacy Kim Shamar and Jodi a low life only differences kikisweetness seems to get her life together and more progressive she start do back road hard now we see let’s see if she go back to her old ways
This need crowddddddddddd Bigga you gone to the dog fucking the bottom of the barrel you is a humble youth why Bigga why?? This crosses waste gyal Bigga?? Jah know star Bigga mi did rate yuh but no dawg look at the germs you really pick up bredda you don’t see the gyal is a nuisance ♂️
Is this Stacey and Shamar in war rn ?
yes
Kiki weh go round an suck Bronx an Queens gal pussi wi have u file so keep carrying on Mama I though u had change ur low life ways but watch the wind
This gal Stacy deh wid Bigga from mobay empire and one of her friend is with Vee/Violence from mobay empire as well, her friend that drive the Benz car. Vee and Annabel rebel is together. Them gal yah Deva
If ana still deh wit Vee, she is badly desperate for a man. That boy was at Chin cake cutting with some more man from Empire crew and he looked well happy and comfortable a laugh and a gwan with himself. So where was ANA, if it’s her man. That bwoy have no respect for ana. NONE! But true ana love hype life and lives for drama this is just up her alley. Vylence TEK ana for a big idiot turn fool..
Cause Vylence have him woman duhhhhhh,him a fuck Ana rebel from she have her man suh yuh think him a wife she up or have she alone….If she fuck pon har mon wid him she will fuck pon him too and him know that
Bigga Tipsy freaky bad so stacy will fuck him yes cause him use to Nyam out mi friend pussy an bad her up for it.
To the man up top wah dem sey Dey Wid Stacey, I don’t know if it’s tru or wah cause mi nuh know u but my nigga if a tru u really go dey suh? Dem sey man a dog and will sleep with anything but a time now some Bwoy cocky Fi have principle! I would not rate anyone who sleep Wid stacy or anyone who is of stacy character!! Dem girl Dey nuh Fi get fuck none at all! Dem girl Dey Fi fuck dem self! Why man fuck stacy? Must be some man who nah get nuh pussy! MEN! Do y’all know when u sleep with someone there spirit drop from them to u? Everyone can see that satan and him angel Dem walk with stacy! Y’all really want to bring home those evil spirits? That’s why when some a unnu a go Thur some tins unnu nuh Fi stress cause unnu know a di crosses gal dem wah unnu go lay dung Wid! Things and time change, gal a look man hard now a days, suh pussy easy Fi get now, suh Pussy should be the least a any man problem, but some a unnu jus dumb and nuh use to pussy suh any pussy come unnu jump in a it!! America unnu jus star fuck nuff gal! Smh!! Unnu already know what fuck feels like suh why sleep Wid trash like these???? Smh!!!! Not any and any body turns me on! U could a pretty like money!! Mi nuh fuck any and any body, mi love myself and love the peace I’m in!! And all who fa name a Call up, Kim and Keisha unnu couldn’t get me Fi fuck cause all a unnu a crosses!!!!!!!
Suck cocky kiki please go an take care of ur son weh u mek him father tek weh from u,ur a worthless mom u on pinkwall a sen in pp pics a wah the gal dem hold u an beat u cause ur too mixy everything u inna like seasoning
Bigga tipsy freaky bad him use to bad up mi friend to eat her pussy so Stacy wi fuck him fi tru cause him freaky me love
SmAddy say everything Stacy was saying about those ppl in the video was just facts fr Shamar go straight down to Kim, but Kim how you must sleep with so much man out of one crew me woulda understand if a Jody do that but me think u did different, and to how sharmar hype you son and big daughter that sleepin aroun mus not in the same room , u need to part off your living room and giv your son
Bigga face look like him a chit. Dwl
dwl
But I know fi a fact bigga is fucking stacy been knew from it start bigga when your taking a gal a road take someone who can match up to woman a yard look pon the dog vomit you really pick up she mi don’t think you love likes to be fucking her for clothes you Mek your cocky a rule you too much. You better stop before I show your wifey
Stacy sexy nuh bloodcloth