DIS IS SATARA DI ONE WHEY DEM SEH ISHAWNA DID FREN…….I MUST SAY SHE HANDLED IT WELL SOCIAL MEDIA WISE..I RESPECT HER FOR NOT ACTING UP ON SOCIAL MEDIA AND IS THE ONLY PERSON TO BE COMMENDED IN THIS SITUATION.
0 thoughts on “BAD PEOPLE SEN IN DI TINGS”
Maybe a because she no know what a gwan, you naw read the girl messages. She naw listen
Y unno nuh lowe Satty mon shi a good gurl n if shi did waahn tek Skatta wen him ave him woman shi did a get well tek care of and nuh man nuh belong to anybody… yuh affi pay to learn n mi sure shi learn bcz shi is a very intelligent n brilliant gurl dan dem dancehall f**k out mattress
Maybe a because she no know what a gwan, you naw read the girl messages. She naw listen
Stay above the fray yah Satara
Same suh my girl…. u naa lock or listen to them
This is from July, I wonder weh she seh when har “fren” confirm seh she tek har man.
Skatta was someone else’s man when him and satara just start f*k so she know better than to comment cause she no better than ishawna
Y unno nuh lowe Satty mon shi a good gurl n if shi did waahn tek Skatta wen him ave him woman shi did a get well tek care of and nuh man nuh belong to anybody… yuh affi pay to learn n mi sure shi learn bcz shi is a very intelligent n brilliant gurl dan dem dancehall f**k out mattress
Those tweets sound like smaddy wah a guh chu summen, I nah put no name to it yaw.
She naw write like she have much intelligence though
Mi hate the undercover matey dem weh try friend the wife! Take the man behind the girl back smh @Ishawna