A DEM FREN DEM A TALK

13 thoughts on “A DEM FREN DEM A TALK

1. THAT WHAT HAPPEN WHEN YOU WANT TO BE HOOD CELEBRITIES, STAY OUT THE LIME LIGHT, NEVER LET YOUR RIGHT KNOW WHAT THE LEFT IS DOING, ALL UNU DO IS POSE UP AND SAY ALL YA NEXT MOVE FI MAKE PEPPLE PLOT UNU. # MOVE SMART IN 2017

2. But yesideh smady tell Apple pon har live say Mellisa Lavish say she Apple and Jay Icon neva look good but she love them same way. Likkle afta mi go pon Mellissa live she say “So unnu tun go tell Apple bout the pink panther shoes so what mi no like it mi say”. A nearly dead wid laugh :ngakak :ngakak :ngakak

3. a apple a chat all a u ,keri vex long time icon ,a ur woman weh love chat ,nobody nuh want this fake life, fix ur rotten apple mouth ,tell har to get humble like keri ,she too hype ,lie ,mixup ,har mother too ,she too hype fo,r her ugly age

4. the pink boots gone back already,girl u late,she wipe it off ,the bottom was tapeddddd, yes the bottom was taped

5. So him no remember when him did set up him brother… and the man couldn’t do it cause him n the brother was friend… then him so call artist jah Shawn kill the boy a Seaview… Jay a wicked. Unno a watch apple n har obeah mumma. Unno need fi check out Jay crosses mumma

6. wait a min, bang belly melissa far frm lavish a chat seh somebody dont look good?? melissia never ever look good always look like she want a bath..fake eyelash thick and long looking like windshield wipers makeup look like it come from 99 cent store unless kay do it..and belly always hanging over her damn legs not to mention the cone shape dirty wigs Ven always put on her head..im not an apple fan but at least she looks good in har thiefing clothes unless crosses melissia…

7. Mi notice seh the only time dem do live together is during bad weather,Jay do you only stay home during rain or snow storm

8. Listen I CANNOT with these f**king muppet baby, fraggle rock looking troglodytes. Sometimes they are amusing and make for trivial amusement. However enough is BBC enough dem too RASS NUFF. P*SSYHOLE “PINKY” and NYAM MASTER FRAPPLE go suk unno muma. Who waan u fi dead, like you waan kill unno self with unno bleach out chicken slime skin and GRID mouth. Pinky go teck care of u beard (FRAPPLE) mouth with ar BIG BIG junkie tooth a front. Unno get enough press from wa day and unno need fi sekkle and give it a break f**kin fool unno. Since when is pink grey a skin color? Shut your shit. Yall are getting past unno place with dem speech ya. Please continue to be the innocuous coonin puppet we have come to love, disdain and chat bout. BTW make sure unno a use unno sunscreen, cause Pinky I am not sure your pressed powder has enough sunscreen in it to protect you.
    New topic when we doing something bout apple teeth and dutty batty? Uno need me fi mek a gofundme page to drum up funds? I mean I think that is the only scam you have not tried… FOHWTBS.